ο βασικός μισθός. Χωρίς έξτρα νυχτερινά. Σκ. ΧρηματποστιλεςXanthos έγραψε:Θα μετράει ο μισθός κανονικά ναι. Μόνο μισθός όμως. Και + ότι θα αργήσουμε λογικά να πληρωθούμε δηλαδή κανένα 2-3 μήνες. Αλλά θα τα. Παρουμε μαζεμένα. Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο δημόσιο.
Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 108
Τραπεζίτη εσύ που έχεις ακούσει κάποια πράγματα πότε πιστεύεις ότι θα ξεκινήσει η εκπαίδευση μέσα στονν Δεκεμβρίο; Εγώ αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα του που μίλησα. Μου είπαν ότι τρίτη αποτέλεσματα μέσα σε λίγες μέρες η πρόσληψη και μετά έρχεται η εκπαίδευση τους ρώτησα αν θα αργήσει και μου είπαν μετά την πρόσληψη.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Μας νοιάζει και Πολύ μαλιστα γιατί θα καταλάβουμε αν θα μπούμε φέτος η από το 2022 για δουλεια.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 86
Μας νοιάζει και Πολύ μαλιστα γιατί θα καταλάβουμε αν θα μπούμε φέτος η από το 2022 για δουλεια για σχολη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Είναι σίγουρο ότι μπαίνει στον προϋπολογισμό του κράτους η εκπαίδευση; Η τράπεζα δεν είναι δημόσιο, αν πληρώνει η τράπεζα δεν μας απασχολεί.
-
- Επιλοχίας
Λοιπον το σχέδιο έχει ως εξής... Μέσα Δεκεμβρίου υπογραφή σύμβασης και περίπου 10 Γενάρη είσοδο αμυγδαλεζα για εκπαίδευση 5 βδομάδες. Πρωί ως μεσημέρι... Σε κάθε περίπτωση εκπαίδευση αμέσως μετά τις γιορτές... Αλλά υπογραφή πρόσληψη πριν τις γιορτές... Οπότε χαλαρουσουμε περάσουμε καλά Λίγες μέρες ακόμα. Και έπειτα ο καθης στο πόστο του... Οι πληροφορίες είναι φουλ αξιοπιστεςLkwwwq έγραψε:Τραπεζίτη εσύ που έχεις ακούσει κάποια πράγματα πότε πιστεύεις ότι θα ξεκινήσει η εκπαίδευση μέσα στονν Δεκεμβρίο; Εγώ αυτό κατάλαβα από τα λεγόμενα του που μίλησα. Μου είπαν ότι τρίτη αποτέλεσματα μέσα σε λίγες μέρες η πρόσληψη και μετά έρχεται η εκπαίδευση τους ρώτησα αν θα αργήσει και μου είπαν μετά την πρόσληψη.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Τελεια νεα. Ας αρχισουμε με την αναρτηση των αποτελεσματων αυτην την εβδοαμδα που ερχεται
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Άντε μακάρι. Τραπεζίτη ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
-
- Επιλοχίας
Εε στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Βασικά με λίγα λόγια έχουμε τις ίδιες ανησυχίες. Προσπαθώ να διαλύσω ίσες μπορωKratoss έγραψε:Άντε μακάρι. Τραπεζίτη ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
-
- Ταγματάρχης
Την τριτη τωρα ειναι σιγουρο οτι θα τα βγαλουν?
GiorgosM82 έγραψε:Την τριτη τωρα ειναι σιγουρο οτι θα τα βγαλουν;
Εικασιες ειναι αυτα φιλε μου.
Δεν πιστευω να περιμενεις να σε πουν απο εδω μεσα μηπως και τι ωρα θα τα βγαλουν!
E.K.A.M-CTSFO
-
- Ταγματάρχης
επειδη το ανεφεραν 2 ατομα οτι θα βγουν τριτη τεταρτη που οπως εχει αποδειχτει γραφουν αξιοπιστα πραγματα γιαυτο ρωταω μηπως εχει αλλαξει κατι μην περινουμε να βγουν αυτη την εβδομαδα και μας πουν την αλλη παλιpepegas έγραψε:GiorgosM82 έγραψε:Την τριτη τωρα ειναι σιγουρο οτι θα τα βγαλουν;
Εικασιες ειναι αυτα φιλε μου.
Δεν πιστευω να περιμενεις να σε πουν απο εδω μεσα μηπως και τι ωρα θα τα βγαλουν!
-
- Επιλοχίας
Τέλους του μηνός λένε... Τώρα λογικά μέχρι τέλους βδομάδας θ πρέπει να βγούνε σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπαρχουν
Αλλά όπως και να έχει φτάσαμε στην ουρά. Και αυτό είναι σίγουρο...
Αλλά όπως και να έχει φτάσαμε στην ουρά. Και αυτό είναι σίγουρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας πάρει κάποιο τηλ να είμαστε σίγουροι
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Καλημέρα μάγκες. Είχαμε κανένα νέο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες