805 ΛΕΜ ΤΒ - Πλάτη (Έβρος)
Καλησπέρα μάγκες, μου ήρθε μετάθεση για 805 λεμ τβ πλάτη Έβρου... ξέρει κανείς τι παίζει εκεί πάνω;
- Private Panikas
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Φίλε Άγγελε και γω για εκεί είμαι. Έχεις εικόνα των πραγμάτων της μονάδας; Διοικητής, υπηρεσίες, εγκαταστάσεις κτλ?
- Private Panikas
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Λίγα λόγια για τη μονάδα με βαση τις πρώτες εντυπωσεις, είμαι εδω απο χθες.
Η μοναδα βρισκεται στο χωριό Πλάτη, στο Στρατόπεδο Καρύδα, μαζι με 2 ταγματα πεζικου, μια επιλαρχια Τεθωρακισμένων, ενα λοχο υγειονομικου, ενα διαβιβάσεων και τοθα λοχο διοικήσεως. Στεγαζεται στο κτηριο του 617 ΜΚ ΤΠ στη λεγομενη Τετραλοχια (ΛΕΜ, ΛΥΓ. ΛΔΒ, ΛΔ).
Δύναμη πολυ μικρή, γύρω στα 10-15 άτομα, θάλαμοι 8 κρεβατιων, οχι κουκετα.
Ο ΛΕΜ αναλαμβάνει 2 νουμερα μιας σκοπιας εξω απ το λοχο. Γενικα τα στελεχη πολύ φιλικα, ευγενικά ακομη οι ΕΠΟΠ που εχω. γνωρισει ειναι ανθρωποι.
Περισσοτερα αφου περάσει λιγος. καιρός
Η μοναδα βρισκεται στο χωριό Πλάτη, στο Στρατόπεδο Καρύδα, μαζι με 2 ταγματα πεζικου, μια επιλαρχια Τεθωρακισμένων, ενα λοχο υγειονομικου, ενα διαβιβάσεων και τοθα λοχο διοικήσεως. Στεγαζεται στο κτηριο του 617 ΜΚ ΤΠ στη λεγομενη Τετραλοχια (ΛΕΜ, ΛΥΓ. ΛΔΒ, ΛΔ).
Δύναμη πολυ μικρή, γύρω στα 10-15 άτομα, θάλαμοι 8 κρεβατιων, οχι κουκετα.
Ο ΛΕΜ αναλαμβάνει 2 νουμερα μιας σκοπιας εξω απ το λοχο. Γενικα τα στελεχη πολύ φιλικα, ευγενικά ακομη οι ΕΠΟΠ που εχω. γνωρισει ειναι ανθρωποι.
Περισσοτερα αφου περάσει λιγος. καιρός
Καλησπέρα, μου έχει έρθει χαρτί για 805 ΛΕΜ ΤΒ. Μπορείτε να μου πείτε κάποια παραπράνω πράγματα για το στρατόπεδο αλλά και τη περιοχή; Επίσης είναι εύκολα προσβιβάσιμο από Ορεστιάδα ή Διδυμότοιχο; Βέβαια δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι, αλλά επειδή μπαίνω με το νέο νόμο, είμαι στο σώμα Εφοδιασμού μεταφορών και για στρατόπεδο λέει (ΠΖ) Θεοδωράκη Ιωάννου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες