Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Fernando
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Fernando »

Devilangel έγραψε:Καλημερα, στα φρουραρχεια και στο 424/401 ζητάνε rapid test ή μόνο πιστοποιητικό εμβολιασμού;

Στο φρουραρχείο της Θεσσαλονίκης ζητάνε να έχεις τουλάχιστον κάτι από τα δύο.

Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Devilangel »

Άρα με πιστοποιητικό εμβολιασμού είμαι οκ
Fernando
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Καλησπέρα σε όλους.

Αφού καταθέσω τα χαρτιά μου στη στρατολογία, σε πόσες μέρες έρχεται το μέιλ για να κλείσω ραντεβού για την επιτροπή απαλλαγών; Έκανα τη διαδικασία μέσω του φρουραρχείου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη και κατέθεσα τα χαρτιά μου στη στρατολογία την Παρασκευή.

Fernando
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Devilangel έγραψε:Άρα με πιστοποιητικό εμβολιασμού είμαι οκ

Ναι, ναι, θα είσαι κομπλέ.

Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Επιτροπή Απαλλαγών

Εγώ που είχα κάνει την διαδικασία μεσω φρουραρχειιου μου είχαν στείλει το παραπεμπτικο για το 424 την ίδια μέρα. Βέβαια έκαναν την διαδικασία από επαρχία κ ραντεβού στο 424 είχα κλείσει μετα απο 3 εβδομάδες γιατί μια εβδομάδα έκαναν να λάβουν τα χαρτιά μου επειδή στάλθηκαν από επαρχιακή πολη και μετά από αυτή την εβδομάδα πήρα τηλέφωνο και μου έκλεισαν ραντεβού μετά από 2 εβδομαδες άρα συνολικά 3 εβδομάδες από την μερα που πήγα φρουραρχειο αλλά τονίζω κ πάλι πως έγινε από επαρχιακή πολη οπότε ίσως να άργησε η όλη διαδικασία παραπάνω.
Markos

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Markos »

Καλημέρα σήμερα μου ήρθε το παραπεμπτικό για την επιτροπή απαλλαγών για πρώτη αναβολή. Είχα διαβάσει ότι λόγω κορονοιού δεν περνάς επιτροπή για αναβολές. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει;
Πετρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Πετρος »

Και εμενα την ιδια μερα μου ηθρε το εμαιλ αλλα ο τυπος εκει μου ειπε να παρω σε 2 βδομαδες γιατι περνει χρονο μεχρι αν δημιοργηθει η καρτελα.

Περνας επιτροπη κανονικα δεν εχει αναβολη λογο κοβιντ.(Τουλαχιστον σε εμενα)

Fernando
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Markos έγραψε:Καλημέρα σήμερα μου ήρθε το παραπεμπτικό για την επιτροπή απαλλαγών για πρώτη αναβολή. Είχα διαβάσει ότι λόγω κορονοιού δεν περνάς επιτροπή για αναβολές. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει;

Όχι, όχι, έρχεται κανονικά μέιλ και παίρνεις τηλέφωνο για να περάσεις από επιτροπή απαλλαγών. Ίσως ίσχυε κάτι διαφορετικό πέρυσι, που υπήρχε λοκντάουν (οπότε μπορεί, για τη διευκόλυνση όλων, να γινόταν διαφορετική διαδικασία), αλλά φέτος πρέπει να περάσεις από επιτροπή απαλλαγών. Γενικά, να ακολουθείς αυτό που σου λένε από τη στρατολογία/ φρουραρχείο, είναι οι μόνοι που ξέρουν στάνταρ, οπότε αφού όντως σου ήρθε παραπεμπτικό, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού για την επιτροπή.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fernando την Τετ Μαρ 09, 2022 2:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Markos

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Markos »

Έχω πάρει ένα σωρό φορές από το πρωί βγαίνει τηλεφωνητής μετά σε βάζουν αναμονή και το κλείνουν...
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Επιτροπή Απαλλαγών

Την δευτερη αναβολή σας την έδωσαν ευκολα; Με χαρτί γιατρου κ αγωγή είμαι. Την πρώτη την πήρα ευκολα.
lee22leo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από lee22leo »

Εχει καταφερει κανεις να πιασει γραμμη με την επιτροπη στο 401; Δεν το σηκωνουν ποτε.
lakis

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από lakis »

Στη επιτροπη επιτρεπεται η παρουσια συνοδου
Markos

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Markos »

Από χθες έχω πάρει πάνω από είκοσι φορές βγαίνει τηλεφωνητής μετά σε μπαίνει αναμονή και το κλείνουν...
lee22leo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από lee22leo »

Περασα απο επιτροπη 401 σημερα. Δεν ρωτησαν τιποτα. Δεν σηκωνουν τηλεφωνα απλα πηγαιντε απο κει.
kital
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από kital »

lee22leo έγραψε:Περασα απο επιτροπη 401 σημερα. Δεν ρωτησαν τιποτα. Δεν σηκωνουν τηλεφωνα απλα πηγαιντε απο κει.

Πότε είχες περάσει από φρουραρχείο; Και πότε σου ήρθε το εμαιλ; Γιατί κάποιοι λένε αν πας νωρίς σου λένε δεν έχει έρθει ο φάκελος ακόμα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης