Χειριστής οργάνων ελέγχου πυρός (ΠΒ)
Καλημέρα παιδιά πόσοι ήμαστε για χειριστές στο πυροβολικό
Καλησπέρα μελλοντες συναδελφοι! 

Μακάρι παιδιά να ήμαστε μέσα στους επιτυχόντες 30
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Πως τα βλέπετε τα πράγματα;
Έχει σχετικά αρκετές θέσεις ή ειδικότητα αλλά πιστεύω ότι θα είναι υψηλά η βάση η αλήθεια είναι υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός
Παίζει να ξέρει να κάνεις τι φάση είναι η ειδικότητα; Έχω δει απτό σαιτ του στρατού ότι προφανώς ελεγχης μέσω υπολογιστή του οχήματος τους πυραύλους που θα πάνε και άλλα παραπλήσια πράγματα. Μεγάλη ευθύνη η ειδικότητα
-
- Αντιστράτηγος
Var έγραψε:Παίζει να ξέρει να κάνεις τι φάση είναι η ειδικότητα; Έχω δει απτό σαιτ του στρατού ότι προφανώς ελεγχης μέσω υπολογιστή του οχήματος τους πυραύλους που θα πάνε και άλλα παραπλήσια πράγματα. Μεγάλη ευθύνη η ειδικότητα
Δεν ειναι τοσο κουραστικη ειδικοτητα, απλα ειναι παρα πολυ υπευθυνη.
Στην ουσια, θα εισαι υπευθυνος στον χειρισμο του συστηματος και θα μαθεις να στοχοποιεις/κλειδωνεις στοχους.
Σαν μοναδες για μεταθεση παντως ειτε ΕΠΟΠ ειτε Στρατιωτες, στο Καπανδριτι Οι πιο γνωστες Πυροβολαρχιες Για ΧΟΕΠ ειναι : Ριτσωνα, Κυμη, Βαρναβας, Αιγαλεω.
Βεβαια, το ΠΒ εχει μεταθεσεις παντου, οποτε μπορουν να σε στειλουν οπου εχουν αναγκη απο ΧΟΕΠ, σε ολη την Ελλαδα δηλαδη, απλα αναφερα καποια παραδειγματα που στελνουν πολλους Στρατιωτες συνηθως εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Απρ 24, 2021 10:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευτυχώς υπάρχει και ο Λευτέρης ο ξερολας που κάνει copy paste από παλιά post
Λευτέρη όλα σωστά αλλά οι περιοχές που ανέφερες είναι όλες δίπλα στην Αθήνα δεν νομίζω ότι θα πάει κανείς εκεί πέρα θεωρώ Έβρο σίγουρα και νησιά
-
- Αντιστράτηγος
Var έγραψε:Λευτέρη όλα σωστά αλλά οι περιοχές που ανέφερες είναι όλες δίπλα στην Αθήνα δεν νομίζω ότι θα πάει κανείς εκεί πέρα θεωρώ Έβρο σίγουρα και νησιά
Εννοειται πως θα φας παραμεθοριο αδελφε, αυτο ειναι δεδομενο τα πρωτα χρονια.
Απλα για αργοτερα, οι μοναδες αυτες απορροφουν πολλους ΧΟΕΠ, Αλλα ολα αυτα αλλαζουν καθε χρονο.
Τελοςπαντων, επειδη εγω δεν δηλωσα αυτη την ειδικοτητα, μη γραφω και γραφω και γεμιζω τσαμπα σελιδες, οποτε καλη σας επιτυχια ομορφοι και ομορφες !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Απρ 25, 2021 2:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπερα παιδια, υπαρχει καποιος που να πετυχε στα αθληματα και στις επιτροπες και να ειναι μεσα στους πρωτους 30 της ειδικοτητας?
Δεν ξέρω, πάντως οι κληθεντες ή οι καταλληλοι ειναι 440.νέος έγραψε:Σε αυτή την ειδικότητα πόσες αιτήσεις έγιναν
Υπαρχει κανεις επιτυχων-επιλαχων να μας πει ποσα μορια ηταν τουλαχιστον?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες