Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από geopap97 »

Δεν διαφωνώ μαζί σου. Κι εγώ τώρα που υπηρετώ βλέπω ότι πολλοί ΕΠΟΠ είναι πιο άξιοι από ο, τι κάποιοι ευέλπιδες ή σμυκαδες. Παρ όλα αυτά, άλλο εννοώ, ότι ούτως ή άλλως θα πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο στον στρατό, όχι απαραίτητα γνωστικό αλλά και επίπεδο καλής συμπεριφοράς απέναντι σε συναδέλφους, είτε είναι στελέχη είτε είναι έφεδροι. Υπάρχουν στελέχη από προηγούμενη προκήρυξη που είχαν τοποθετηθεί στο ΠΖ και στο ΠΒ και ξαφνικά τους πήγαν όλως τυχαίως στο 424 σαν νοσοκόμους. Και αντίστοιχα ΕΠΟΠ του ΥΓ με πτυχία που ήταν στη μονάδα και έκαναν σκοπιές. Δυστυχώς αυτό το παράπονο έχω. Ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία δυστυχώς στην Ελλάδα όσο κάποιοι παίρνουν αέρα από αυτά που συμβαίνουν
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Politis1994 »

Μπάχαλο εγινε το νήμα. Λοιπόν το μεγαλύτερο πτυχίο ειναι ο χαρακτήρας και η ανθρωπιά. Έχω δει ανθυποσμηναγο από Σας γυναίκα να κάθεται σταυροποδι και να ειρωνεύεται και φαντάρους κλπ και τουπέ ύφος. Και εγώ δει γυναίκα σμηναγο να βοηθάει άντρες σε επιπονες δουλειές και σε σφουγγαριστρα Στα μαγειρεία.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Στην αεροπορία οι περισσότεροι. Ες ειναι νορμάλ άνθρωποι με υψηλό επίπεδο γνώσεις αλλά το κυριότερο συμπεριφοράς... Προς πάσα στέλεχος. Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις πα βέβαια λιγότερες στα δάχτυλα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από re pate kala re »

Stavran έγραψε:
geopap97 έγραψε:Το ξέρω. Απλά αναφέρομαι μόνο στο θέμα της εκπαίδευσης, καθότι ούτως η άλλως είναι άδικο να υπάρχουν τέτοιου είδους κοινωνικά κριτήρια. Μοριοδοτειται κάποιος για να μείνει στον τόπο του; Ο, τι πιο απαράδεκτο έχει θεσπιστεί. Ή μοριοδοτειται ο τριτεκνος και ο πολύτεκνος αλλά όχι ο ορφανός ή αυτός που έχει ανέργους γονεις. Είναι γενικά άδικο όλο το σύστημα
Μοριοδοτειται κάποιος που μένει στο τόπο του και συγκεκριμένα στημ παράμεθωριο πιθανά και για να γλυτώσουν λεφτά σε έξοδα μεταθέσεων ίσως να είναι ένας παράγοντας. Όσο για το 2 με ορφανούς κλπ έχεις μεγάλο δίκαιο ότι όλα αυτά πρέπει να επανεξετασθούν

Άκυρο σχόλιο και αυτό γτ μετάθεση θα πάρει κάποια στιγμή εκτός Έβρου και εκτός νησιού ΠΧ από Ρόδο Καστελόριζο, Από Κω Ρόδο, και επίσης Σκέψου ότι σχεδόν όλοι πλην κάποιους του ΥΓ, των Συσκευαστών, αλεξιπτωτιστών και της ΑΣ όλοι θα πάνε νησί Από 7 μέχρι 10 χρόνια χαλαρά κάποιοι μπορεί και παραπάνω σε γενικές γραμμές το θέμα έξοδα μεταθέσεων είναι το μικρότερο Έξοδο το όποιο δεν είναι και μεγάλο η μοριοδοτηση στο παραμεθόριο γίνετε καθαρά για ψήφους και να καλύψουν λάθος πολιτικές στο θέμα των νησιών

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Αυτό δεν ισχύει στο 100 τοις εκατό, αφού στην προκήρυξη διευκρινίζεται ότι όσοι είναι απο παραμεθόριο και μοριοδοτουνται και υπηρετούν στον τόπο τους. Και εμείς είμαστε ***** που θα γυρίσουμε όλα τα νησιά και τον Έβρο. Τεσπά γενικά είναι άδικος ο τρόπος μοριοδοτησης, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

geopap97 έγραψε:Δεν διαφωνώ μαζί σου. Κι εγώ τώρα που υπηρετώ βλέπω ότι πολλοί ΕΠΟΠ είναι πιο άξιοι από ο, τι κάποιοι ευέλπιδες ή σμυκαδες. Παρ όλα αυτά, άλλο εννοώ, ότι ούτως ή άλλως θα πρέπει να υπάρχει ένα επίπεδο στον στρατό, όχι απαραίτητα γνωστικό αλλά και επίπεδο καλής συμπεριφοράς απέναντι σε συναδέλφους, είτε είναι στελέχη είτε είναι έφεδροι. Υπάρχουν στελέχη από προηγούμενη προκήρυξη που είχαν τοποθετηθεί στο ΠΖ και στο ΠΒ και ξαφνικά τους πήγαν όλως τυχαίως στο 424 σαν νοσοκόμους. Και αντίστοιχα ΕΠΟΠ του ΥΓ με πτυχία που ήταν στη μονάδα και έκαναν σκοπιές. Δυστυχώς αυτό το παράπονο έχω. Ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία δυστυχώς στην Ελλάδα όσο κάποιοι παίρνουν αέρα από αυτά που συμβαίνουν

Ετσι οπως το εγραψες τωρα, συμφωνω απολυτα μαζι σου.

Αξιοκρατια στην Ελλαδα εννοειται πως δεν υπηρχε και ουτε θα υπαρξει ποτε, ο μικρος τρωει τον μεγαλο και εκει που καποιος νομιζει πως ειναι ο μεγαλυτερος, ξαφνικα παντα θα υπαρχει καποιος ακομη πιο μεγαλος για να τον φαει.

Παρ ολα αυτα ομως, εννοειται πως υπαρχουν και κομπλεξικοι ΕΠΟΠ, οπως και κομπλεξικοι ΕΜΘ, οπως και κομπλεξικοι Αξιωματικοι, οπως και κομπλεξικοι ΟΒΑ, οπως και κομπλεξικοι στρατιωτες.

Απο εκει και περα αδερφε μου, κοιταμε εμεις σαν επαγγελματιες οπλιτες (αν περασουμε με το καλο) να ειμαστε σωστοι στη δουλεια μας, σωστοι απεναντι στους συναδελφους μας και πανω απολα δικαιοι προς τον εαυτο μας.

Φιλικα ολα αυτα διχως καμια δωση ειρωνιας ή αντιπαραθεσης μαζι σου (το αναφερω διοτι ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα) . Εικόνα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Α ρε Λευτέρη, πως τα λες έτσι ωραία. Είσαι ειδικό δυναμίτης και σύντομα τεθωρακισμενος👌
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Χαχαχα γεια σου ρε Πολιταρε αλανι ! Εικόνα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ρε Λευτέρη αν περάσω τεβ παρ τελικά και όχι αεροπορία η ναυτικο. Εκτός από Θήβα δα βασική που αλλού παίζει
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δυστυχως, δεν γνωριζω αδερφε διοτι και εγω μονο για τη Θηβα ξερω σαν βασικη.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Πέρα από τη Θήβα, ξέρω σίγουρα ότι στέλνουν και στο Μεσολόγγι
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Politis1994 έγραψε:Ρε Λευτέρη αν περάσω τεβ παρ τελικά και όχι αεροπορία η ναυτικο. Εκτός από Θήβα δα βασική που αλλού παίζει

θα σου πώ αυτό που έγραψα και αλλού

Εγώ πιστεύω ότι οι ΠΖ θα πάνε Τρίπολη-Καλαμάτα-Μεσολόγγι-Γρεβενά από καμία 50 αρια άτομα και λόγο Covid διαφορετικά θεωρώ θα ήταν η Τρίπολη ή Καλαμάτα ή μόνο σε 1 από τα δύο κέντρα οι τοπικοί παράγοντες έχουν σπάσει τα τηλέφωνα να ξέρετε για το που θα πάνε για εκπαίδευση

Ειδικές εννοείτε ΚΕΕΔ

Τεθωρακισμένα Αυλώνα μαζί με ΔΒ-ΑΣ

ΠΒ Θήβα

ΜΧ Ναύπλιο πρόσφατα άρχισαν να το περιποιούνται το κέντρο και όχι τα βασικά χορτάρια και βαψίματα άλλα σοβαρές συντηρήσεις

ΕΜ Σπάρτη

ΥΠ-ΥΓ Λαμία

ΤΧ πιστεύω μπορεί μαζί με ΠΖ Καλαμάτα-Μεσολόγγι

Προσωπική καθαρά άποψη

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Ευχαριστω όλους. Πλήρη ενημέρωση για τον οποιονδήποτε.
Stavran
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Stavran »

re pate kala re έγραψε:
Stavran έγραψε:
geopap97 έγραψε:Το ξέρω. Απλά αναφέρομαι μόνο στο θέμα της εκπαίδευσης, καθότι ούτως η άλλως είναι άδικο να υπάρχουν τέτοιου είδους κοινωνικά κριτήρια. Μοριοδοτειται κάποιος για να μείνει στον τόπο του; Ο, τι πιο απαράδεκτο έχει θεσπιστεί. Ή μοριοδοτειται ο τριτεκνος και ο πολύτεκνος αλλά όχι ο ορφανός ή αυτός που έχει ανέργους γονεις. Είναι γενικά άδικο όλο το σύστημα
Μοριοδοτειται κάποιος που μένει στο τόπο του και συγκεκριμένα στημ παράμεθωριο πιθανά και για να γλυτώσουν λεφτά σε έξοδα μεταθέσεων ίσως να είναι ένας παράγοντας. Όσο για το 2 με ορφανούς κλπ έχεις μεγάλο δίκαιο ότι όλα αυτά πρέπει να επανεξετασθούν

Άκυρο σχόλιο και αυτό γτ μετάθεση θα πάρει κάποια στιγμή εκτός Έβρου και εκτός νησιού ΠΧ από Ρόδο Καστελόριζο, Από Κω Ρόδο, και επίσης Σκέψου ότι σχεδόν όλοι πλην κάποιους του ΥΓ, των Συσκευαστών, αλεξιπτωτιστών και της ΑΣ όλοι θα πάνε νησί Από 7 μέχρι 10 χρόνια χαλαρά κάποιοι μπορεί και παραπάνω σε γενικές γραμμές το θέμα έξοδα μεταθέσεων είναι το μικρότερο Έξοδο το όποιο δεν είναι και μεγάλο η μοριοδοτηση στο παραμεθόριο γίνετε καθαρά για ψήφους και να καλύψουν λάθος πολιτικές στο θέμα των νησιών

Δεν είναι άκυρο αν σκεφτείς ότι υπάρχουν άτομα σε ειδικότητες όπου ήρθαν στην κατοικία τους και είναι εδωω15++. Έχω παραδείγματα δεν κάνω τυχαίες εικασίες

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Stavran έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
Stavran έγραψε:

Δεν είναι άκυρο αν σκεφτείς ότι υπάρχουν άτομα σε ειδικότητες όπου ήρθαν στην κατοικία τους και είναι εδωω15++. Έχω παραδείγματα δεν κάνω τυχαίες εικασίες

και εγώ έχω άτομο απο ΚΩ πρώτη σειρά με τοποθέτηση ΚΩ και μετάθεση ΧΙΟ -ΡΟΔΟ-ΚΩ ή ΕΠΟΠ 2η σειρά σε ένα νησί από την μέρα που μπήκε με δική του επιλογή με καταγωγή από Θεσσαλία

Πάντος θα συμφωνήσω μαζί σου στο έξης αν οι επιτυχόντες απο παραμεθόριο είναι περισσότεροι από τους άλλους τότε ναι τα έξοδα είναι ανύπαρκτα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Μάιος 23, 2021 7:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης