Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Politis1994 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαλιστα, σε ευχαριστουμε τοτε για τις οποιες πληροφοριες, σωστες ή μη.

Να εισαι καλα παλικαρε, το ιδιο σου ευχομαι και εσενα ειτε στον Σ. Ξ ειτε στο Π. Ν !
σε ευχαριστώ και αν τύχει και μάθω για τεθωρακισμενα κάτι παρόλο που δύσκολο διότι δεν με ενδιαφέρουν τα τθ θα σου στείλω προσωπικό μνμ. Έγινε πολύς ντόρος σε άλλους δεν είχε γίνει έτσι.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Να εισαι καλα αγορινα !
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Leop »

Μάθε φίλε μου για πεζικό μπας κ μας φύγει το άγχος 😅 Όπως κ να χει ήμαστε κοντά καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλα τα παιδιά
Marios9
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Marios9 »

Καλησπέρα σας Μήπως γνωρίζετε ποιες ημερομηνίες θα είναι ψυχοτεχνικές υγειονομικές αθλήματα ; Θα είναι 3 μέρες ;

Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Καλησπερα στην παρεαΕχουμε και λεμε λοιπον για να βαζουμε καποια πραγματα με την σειρα τους και με βαση μια λογικη

Τα αποτελεσματα και για τα τρεια σωματα θα βγουν μαζι αντε με μια μερα η ωρες διαφορα μεταξη τους

και ο λογος ειναι οτι υπαρχουν αιτησεις και στα τρεια σωματα.

Τωρα οσο για την ημερομηνια οσο ξερω χωρις να βαζω την υπογραφη μου... Απο αυτα που μου λενε παιδι που ειναι μεσα τα αποτελεσματα θα εχουν βγει μεχρι και της 10 Ιουνιου αλλα επαναλαμβανω ΟΛΑ μαζι.

Ο λογος της καθυστερησεις ειναι η πολλες ενστασεις που εχουν γινει και στα τρεια σωματα.

Ενα νουμερο θα σας πω και πιστευω οτι θα καταλαβετε τη εχει γινει μεχρι τωρα με της αιτησεις

Στο ΠΝ εγιναν περιπου 4000 αιτησεις απο αυτες ηταν ακυρες η 2000! Εχει γινει ενας χαμος...

Στην ΠΑ εχουν γινει περιπου 17000 αιτησεις το νουμερο και εκει των ακυρων ειναι μεγαλο

Αυτα προς το παρον εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο απο το να περιμενουμε

ΥΠΟΜΟΝΗ τιποτα αλλο παλικαρια

Υ/Γ μην ακουτε για πολλα μορια και τρελαινεστε ... Στο τελος θα τα δουμε ολα αυτα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Marios9 έγραψε:Καλησπέρα σας Μήπως γνωρίζετε ποιες ημερομηνίες θα είναι ψυχοτεχνικές υγειονομικές αθλήματα ; Θα είναι 3 μέρες ;

Δεν μπορει να γνωριζει καποιος κατι τετοιο, μιας κι αυτα θα τα ανακοινωσουν αφου βγουν οι πινακες.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από nikos521 »

MAYROS.ODERPAS έγραψε:Καλησπερα στην παρεαΕχουμε και λεμε λοιπον για να βαζουμε καποια πραγματα με την σειρα τους και με βαση μια λογικη

Τα αποτελεσματα και για τα τρεια σωματα θα βγουν μαζι αντε με μια μερα η ωρες διαφορα μεταξη τους

και ο λογος ειναι οτι υπαρχουν αιτησεις και στα τρεια σωματα.

Τωρα οσο για την ημερομηνια οσο ξερω χωρις να βαζω την υπογραφη μου... Απο αυτα που μου λενε παιδι που ειναι μεσα τα αποτελεσματα θα εχουν βγει μεχρι και της 10 Ιουνιου αλλα επαναλαμβανω ΟΛΑ μαζι.

Ο λογος της καθυστερησεις ειναι η πολλες ενστασεις που εχουν γινει και στα τρεια σωματα.

Ενα νουμερο θα σας πω και πιστευω οτι θα καταλαβετε τη εχει γινει μεχρι τωρα με της αιτησεις

Στο ΠΝ εγιναν περιπου 4000 αιτησεις απο αυτες ηταν ακυρες η 2000! Εχει γινει ενας χαμος...

Στην ΠΑ εχουν γινει περιπου 17000 αιτησεις το νουμερο και εκει των ακυρων ειναι μεγαλο

Αυτα προς το παρον εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο απο το να περιμενουμε

ΥΠΟΜΟΝΗ τιποτα αλλο παλικαρια

Υ/Γ μην ακουτε για πολλα μορια και τρελαινεστε ... Στο τελος θα τα δουμε ολα αυτα

Ενστασεις δεν γινονται, μηπως εννοεις κατι αλλο;

Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Leop »

Από ποιους γιναν οι ενστάσεις εφόσον δεν έχουν ανακοινωθεί οι πίνακες
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Το ξερω Νικολα οτι ΔΕΝ εχουν δικαιωμα για ενσταση το γραφη και η προκηρυξη μεσα. Ομως το παλικαρι που μιλαω μου μιλησε οτι η αιτια της μεγαλης καθυστερησεις ηταν η πολλες αιτησεις που εχουν γινει και τωρα μου ειπε οτι υπηρχαν πολλες ενστασεις! Αυτο που λες εσυ και συμφωνο και γω του το ειπα και η απαντηση του ηταν οτι θα απορηφτουν ολες γιατι δεν εχουν κανενα δικαιωμα ενστασεις οπως γραφει και η προκηρυξη.Η δικια μου Αποψη παντος ειναι οτι ισως δεν ηταν ετοιμοι για τοσο μεγαλο ογκο αιτησεων που εγιναν και για αυτο υπαρχη και αυτη η καθυστερηση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MAYROS.ODERPAS την Παρ Μάιος 21, 2021 4:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mortar »

Τι ενστάσεις ρε μεγάλε. Αρχικά δε γίνονται. Αλλά και να γίνονταν έπρεπε πρώτα να έχουν βγει τα αποτελέσματα για να δει κάποιος αν κόπηκε και να κάνει στη συνέχεια ένσταση.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Πρώτα θα βγουν της αεροπορίας. Τέλος. Μετά υπόλοιπα με διαφορά μεγαλύτερη απ ότι νομίζεται. Δεν ξέρω το λόγο αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Τα μόρια του 1ου επιτυχών πυροσβεστης πα είναι 960 με 980 και είναι οβα του 17 πυροσβεστης.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από geopap97 »

Για αεροπορία που δεν συνδεόμαστε με κωδικούς taxisnet θα αναρτηθούν συγκεντρωτικοί πίνακες στο σάιτ του ΓΕΑ; Γνωρίζεις;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αεροπορία θα υπάρξει σύνδεση με taxis. Επίσης θα ανακοινωθούν και μόρια ανά ειδικότητα. Δεν γνωρίζω ποια στοιχεία θα αναγραφονται
Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS

Οποτε φαντασου μεγαλε που ξερουν ιδη. Τι γινετε... Πριν ακομα βγουν τα αποτελεσματαοπως εγω εχω ενα παλικαρι που μου λεει για το κλιμα των αιτησεων (χωρις αυτο βεβαια να ειναι και το πραγματικο... ) φαντασου ποσοι σαν και μενα υπαρχουν που μαθαινουν. Σε ποιο σταδιο ειναι η αιτηση τους

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης