Συνοδός στρατιωτικού σκύλου

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ έγραψε:Ειμαι πεζικού.

καλε μου ανθρωπε με ενα χαρτακι πας στο πεζικο αν το θες...
ειναι και πιο δυνατη διευθυνση σιγουρα καλυτερα απο την δυγ...
γιατι δεν πας;
sakis_stil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sakis_stil »

Δεν είναι τόσο απλό φίλε μήτσο να ξαναγυρίσει πίσω στο πεζικό. Δεν είναι μόνο μια αναφορά

Anonymous

Ετσι για την ιστορια, εχω κανει πολλες αναφορες και πηρα...
Anonymous

Για ελα στο πεζικο να δεις την γλυκα!20 χρονια και εχω πάει μονο μια φορα σπιτάκι μου. Εχω παει Ορεστιάδα - Χίο - Θεσ/νικη - Σάμο - Ξάνθη και εχει και συνέχεια από ότι φένεται. Δεν νομίζω στο υγειονομικό να εχεις τέτοιες μεταθεσεις! Ημαρτον εχεις και παραπονο!
Anonymous

sakis_stil έγραψε:Δεν είναι τόσο απλό φίλε μήτσο να ξαναγυρίσει πίσω στο πεζικό. Δεν είναι μόνο μια αναφορά

εγω θα πω μια κουβεντα. Μια αναφορα ειναι... Αλλα κανεις δεν την κανει...
βλεπεις ειναι γλυκα τα ρεπο...
Anonymous

Με χαρά μου διαπιστώνω ότι υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον για την ειδικότητα από πολύ κόσμο εδώ. Αρχικά θέλω να απαντήσω στον φίλο που εύκολα μπορεί να κρίνει και να υβρίζει, χωρίς να γνωρίζει. Το ότι είσαι συνοδός εσύ, ή πολύ άλλοι μετά το 2004 δεν είναι τυχαίο, το ότι έχεις όλο τα μέσα που χρειάζεσαι για να φέρεις σε πέρας την αποστολή σου ούτε αυτό. το ότι υπάρχουν άνθρωποι που έστω και εδώ προσπαθούν να μάθουν τα προβλήματα σου, ε ούτε και αυτό είναι τυχαίο. ναι, υπάρχουν προβλήματα και το βασικό το πρόγραμμα σου. Θα σε καλούσα να αναφέρεις αυτά τα προβλήματα σου όπως αρμόζει σε ένα στρατιωτικό και που ξέρεις .. Μπορεί κάποιος που όπως λες βολεύτηκε να τα μάθει και να σε βοηθήσει. Τέλος ναι παιδιά, είναι πανέμορφη ειδικότητα και έχεις πάντα ένα πιστό και καλό φίλο! Φιλικά Ι. Μ.

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από tati »

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Εικόνα

Anonymous

Ι. Μ. έγραψε:Με χαρά μου διαπιστώνω ότι υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον για την ειδικότητα από πολύ κόσμο εδώ. Αρχικά θέλω να απαντήσω στον φίλο που εύκολα μπορεί να κρίνει και να υβρίζει, χωρίς να γνωρίζει. Το ότι είσαι συνοδός εσύ, ή πολύ άλλοι μετά το 2004 δεν είναι τυχαίο, το ότι έχεις όλο τα μέσα που χρειάζεσαι για να φέρεις σε πέρας την αποστολή σου ούτε αυτό. το ότι υπάρχουν άνθρωποι που έστω και εδώ προσπαθούν να μάθουν τα προβλήματα σου, ε ούτε και αυτό είναι τυχαίο. ναι, υπάρχουν προβλήματα και το βασικό το πρόγραμμα σου. Θα σε καλούσα να αναφέρεις αυτά τα προβλήματα σου όπως αρμόζει σε ένα στρατιωτικό και που ξέρεις .. Μπορεί κάποιος που όπως λες βολεύτηκε να τα μάθει και να σε βοηθήσει. Τέλος ναι παιδιά, είναι πανέμορφη ειδικότητα και έχεις πάντα ένα πιστό και καλό φίλο! Φιλικά Ι. Μ.

Ετσι μπραβο πες τα φιλε μου φενεται οτι αγαπας την ειδικοτητα αυτη. Εγω φετος δηλωσα σε αυτην την ειδικοτητα παρολο που παιρνει λιγα ατομα μονο και μονο επειδη λατρευω τα σκυλια και δεν Υπαρχει καλυτερη δουλεια για εμενα απο το να δουλευεις παρεα με εναν τετραποδο ΦΙΛΟ!
Anonymous

Συνοδος θα πει υπομονη επιμονη Εγρηγορση τον αισθησεων και μεγαλη κατανοηση. Οσοι αγαπατε τα σκυλια και αντεχετε το κρυο... Τολμιστε το και θα Δικαιωθητε !
Συνοδός...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Συνοδός... »

Κ. Δνεα καλησπέρα καταρχήν...
Η κάθε ειδικότητα κρίνεται με τα θέλω του κάθε επαγγελματία! Την κρίνεις ως "κάποτε ηταν η καλύτερη" μπορείς να μας πεις γιατί κάποτε κ όχι και τώρα;
Εμέσως πλυν σαφώς βέβαια μας το λες παρακάτω με τα 8ωρα υπηρεσιών...
Βέβαια μια ειδικότητα δεν γίνεται καλή ή άσχημη απ'το ωράριο υπηρεσίας.
Οσον αφορά το 8ωρο υπηρείας κ. Δνεα...
Το 8ωρο υπηρεσίας εκτελείται μόνο όταν είναι πλήρες η τετραστοιχεία των συνοδών, σε άλλη περίπτωση εκτελείται και πάλι άλλο πρόγραμμα σύμφωνα με την διαταγή που προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση!(Ωστόσο... Η αλλαγή του προγράμματος των 8ωρων... Τους συνοδούς τους έφερε πίσω, διότι είναι λιγότερες οι ώρες ασχολίας με τον σκύλο τους) Ομως... Ελπίζουμε στην άμεση διόρθωση του προγράμματος από τον προϊστάμενο σχηματισμό!

... Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη για την ειδικότητα συνοδών σκύλων, θα σου πω οτι υπηρετώ σε αυτή την ειδικότητα και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό για πολλούς λόγους κάποιοι από τους οποίους είναι:
- Είναι μεγάλο το ενδιαφέρον να καταφέρνεις να σε ακούσει ένα σκυλί και να σε κοιτά στα μάτια, πράγμα που σήμερα δεν το κάνουν ουτε οι ανθρωποι αυτό!
- Το ενδιαφέρον αυτό 2πλασιάζεται και συνεχώς μεγαλώνει όταν συνεχίζεις να βλέπεις την πρόοδο του σκύλου σου που εσύ το έχεις καταφέρει αυτό με την υπομονή σου και την δουλειά σου!(Οσο και να μη το πηστευες σαν νεοσύλεκτος οτι θα τα καταφέρεις, ενώ στα έλεγαν οι ανωτέροι... )
- Οποιος πηστεύει οτι στην ειδικότητα αυτή θα μπει και θα επαναπαυθεί... Καλύτερα να καθήσει σπίτι του διότι η ειδικότητα είναι σκληρή και θέλει αρκετή δουλειά!

***και άλλοι πολλοί λόγοι που με κάνουν να συνεχίζω με αγάπη και ζήλο την δουλειά μου!

Ευχαριστώ!
Συνοδός...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κ. Στρατάρχα καλησπέρα σας...
Οι ΣΥΝΟΔΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ είναι μία πολύ δύσκολη ειδικότητα όσο και αν την ειρωνεύεστε εσείς με το (ουουουουουου πολύ δύσκολη) που γράφεται! Είναι δύσκολη διότι οι συνοδοί έχουν υπηρεσία νύχτα και οτι συνεπάγεται με τον όρο νυχτα (κρύο, ζεστη, αγριέματα, φόβος... Κ. Τ. Λ). Είναι δύσκολη γιατί είναι πολλές οι ώρες του νυχτερινού περιπόλου. Είναι δύσκολη, διότι η υπηρεσία δεν μεριμνά για την ενδυμασία του έχοντος υπηρεσία συνοδού να είναι πιο ευκίνητος και ευλίγιστος αν χρειαστεί.

... Οσο για τους συναδέλφους που έχουν τα σκυλιά δεμένα στο τζιπάκι τους κ κάνουν ετσι το περίπολό τους θα ηταν καλύτερο να αναρωτηθούμε τι δουλειά έχουν τα τζιπάκια στους συνοδούς ή τι κάνουν τα τζιπάκια στους τομείς που φυλούν οι συνοδοί ή ποιοι το επιτρέπουν αυτό και γιατί; Δεν νομίζω οτι κάποιος θα δει το ζωντανό να ταλαιπωρείται με αυτόν το τρόπο και θα το ανεχθεί κ αν το ανεχθεί κακώς θα το ανεχθεί, γιατί αυτός που θα το κάνει δεν υπάρχει λόγος να λέγεται συνοδός σκύλου!

Ευχαριστώ... !
Συνοδός...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Καλησπέρα!
γνωρίζω κάποια πράγματα που θέλεις...
Το κέντρο βασικής εκπαίδευσης είναι στην Αρτα και ύστερα λόγω ειδικότητας θα πας να εκπαιδευτείς σε μία από τις κτηνιατρικές μας μονάδες που βρίσκοντε σε:
1. Θεσσαλονίκη
2. Λαρισα
3. Αθήνα
... Οσο για το να πας Θεσσαλονίκη μπορεί να εκπαιδευτείς εκεί για αρχή. Επίσης... Μπορώ να σου πω οτι έχει και στη Θεσσαλονίκη μονάδες με Στρατιωτικούς σκύλους όπως και αρκετές κοντά στη Θεσσαλονίκη που θα σε βολεύουν όμως... Δεν είναι πολύ νωρίς και ανόητο να σκέφτεσαι τις μεταθέσεις ακόμη δεν μπήκες; Αν απογοητευτείς μετά θα σου φταίνε όλα κ όλα θα σου είναι βουνό κ δεν θα αποδίδεις όπως πρέπει στη δουλειά σου! Ξέχασε τις μεταθέσεις και δίξε το ενδιαφέρον σου για την ειδικότητά σου και γίνε πρότυπο και άλλων συναδέλφων... ! Οι μεταθέσεις είναι θέμα υπηρεσίας και να είσαι σίγουρος-η οτι εκείνη γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει!
Εύχομαι αν το αγαπάς πραγματικά καλή επιτυχία!

Ευχαριστώ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Συνοδε κανετε περιπολο με οπλο στο ενα χερι κ τον σκυλο στο αλλο, ετσι δεν ειναι; Και αν δεν κανω λαθος την επομενη μερα εχετε απαλλαγη ετσι;
Dum spiro spero
Συνοδός...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Στρατηγέ... Δεν έχει σημασία από που είναι το όπλο και που ο σκύλος... Μπορεί να είναι και στο ίδιο χέρι! Μετά την υπηρεσία ναι... Απαλλαγή! Αλλά τι θέλετε να μου πείτε;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από illy »

Δεν θελω να πω κατι, απλα ρωταω για να μαθω... Δεν το ηξερα οτι μπορει να ειναι κ στο ιδιο χερι... Και παντα οπλοφορειτε;
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης