Apostolis1993 έγραψε:Όχι αυτοκινήτου και το επαγγελματικό έχω.Τώρα λόγο ηλικίας είπα να βγάλω το απεριόριστο απ' το να πάω για το 125.
Οπότε όπως καταλαβαίνεις είμαι στο περίμενε στο να ανοίξουν έστω και για 2 βδομάδες, και το επαγγελματικό τώρα το έβγαλα
Και εγώ ότι είχα πληρώσει παράβολα για επέκταση 125 σε απεριόριστο για καβατζα σε περίπτωση που αλλάξει και μας έκλεισαν. Πριν μια βδομάδα μου είπε τέλη Φλεβάρη πιστεύει να δώσω τώρα το έχω απλα ξεχάσει 😂 πάντως μακάρι να προλάβεις είναι πολλά τα μόρια
Bild 2770 έχω φίλε και αν μας δώσουν και επιπλέον μόρια επειδή είμαστε Οβα γιατί έτσι μας είπαν τώρα που μίλαγα θα ανέβω κι άλλο! Έτσι κι αλλιώς έχει πάρει παντού πάρα πολλά άτομα η βάση δεν θα φτάσει ούτε 2.600 ειδικά αν είναι η ίδια ακριβώς με του 19 που και γω έτσι ξέρω βλέπω να είναι αρκετά κάτω!
Μπορεί κάποιος να δώσει μια γνώμη για το που περίπου θεωρεί ότι θα κυμανθούν τα μόρια;
ΥΓ. Σας παρακαλώ χωρίς τσακωμούς παιδιά, δε ρωτάω για να γίνει πάλι εδώ Βιετνάμ... Απλά να πάρω 1-2 σοβαρές γνώμες για να δω και εγώ τον εαυτό μου που έχω 2640...
spyros94 έγραψε:Μπορεί κάποιος να δώσει μια γνώμη για το που περίπου θεωρεί ότι θα κυμανθούν τα μόρια;
ΥΓ. Σας παρακαλώ χωρίς τσακωμούς παιδιά, δε ρωτάω για να γίνει πάλι εδώ Βιετνάμ... Απλά να πάρω 1-2 σοβαρές γνώμες για να δω και εγώ τον εαυτό μου που έχω 2640...