Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Athens
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Athens »

Γνωρίζει κάποιος για τους αποφοιτους ιεκ χωρίς πιστοποίηση ποσα μορια παιρνουν;
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Mortar »

Δε μοριοδοτούνται οι φοιτητές
Sven1926
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Sven1926 »

Προς απαντηση στον Mortar μεσα στην προκηρυξη αναφέρει :
α. Μοριοδότηση γραμματικών γνώσεων (μοριοδοτούνται οι γραμματικές γνώσεις μόνο του ανωτέρου επιπέδου) :(1) Πτυχίο Πανεπιστημίου - ΤΕΙ (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) :450 μονάδες.(2) Σπουδαστές Πανεπιστημίου - ΤΕΙ (ή ισότιμων σχολών εξωτερικού) που έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστον τις μισές διδακτικές μονάδες που απαιτούνται για την απόκτηση πτυχίου:350 μονάδες.

Οπότε ναι μοριοδοτούνται οι φοιτητές. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα μόρια στην σελίδα 31 της προκήρυξης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sven1926 την Δευ Μαρ 22, 2021 7:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Πάω πάσο έχεις απόλυτο δίκιο. Δε το είχα προσέξει. Συγγνώμη για την παραπληροφόρηση.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

Επίσης κατάλαβε κάποιος κάποια αν στις ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου θα μοριοδοτείται ένα πτυχίο ΙΕΚ, ΑΕΙ ή ΤΕΙ;
Sven1926
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επειδη η προκηρυξη ειναι μεγάλη θα πω δικιά μου αποψη καθως δεν την ειδα ολη. Θεωρω πως σε καθε ειδικότητα θα μοριοδοτούνται οτι ζητάει πχ εκει που λεει μονο πτυχια Λυκειων θα ειναι μονο για λυκεια και δεν θα παιρνει μορια ενα ακυρο χαρτι ιεκ, τει, αει. Με καθε επιφυλακη προφανως αυτο θεωρω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από D.Y.K »

EIRINI96 έγραψε:

Καλησπέρα, μια ερωτησουλα. Οι φοιτητες δεν μοριοδουνται; Δεν βλεπω σε καμια ειδικότητα να γράφει" τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου".

Ευχαριστώ

Tο "τουλάχιστον" έχει καταργηθεί.

Mortar έγραψε:

Επίσης κατάλαβε κάποιος κάποια αν στις ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου θα μοριοδοτείται ένα πτυχίο ΙΕΚ, ΑΕΙ ή ΤΕΙ;

Εάν η ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου και μόνο, τότε ότι ανώτερο τίτλο και αν καταθέσεις, απλά δεν θα λάβεις τα μόρια.

Επίσης, για να μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, εάν για παράδειγμα ως ανώτερος τίτλος σε μια ειδικότητα λογίζεται το ΙΕΚ, τότε θα καταθέσετε το σχετικό ΙΕΚ που ζητείται ακόμη και αν έχετε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Να σημειώσω επίσης, ότι οι απόφοιτοι ΑΕΙ - ΤΕΙ δεν λαμβάνουν 450 ή 350 μόρια οι σπουδαστές όπου να ναι. Τα μόρια αυτά θα τα λάβετε ΜΌΝΟ εφόσον ζητείται το πτυχίο σας στην αντίστοιχη ειδικότητα.

Το "τουλάχιστον" πέθανε, τελείωσε, δεν υπάρχει.

Dimitris99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dimitris99 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους μας! Ερώτηση : Για το πότε θα γίνουν τα αθλήματα γνωρίζουμε; Γτ μέσα η προκήρυξη δν έλεγε κάτι... Επίσης εγώ είμαι φοιτητής αλλά δν έχω περάσει τα μισά μαθήματα, εάν το βάλω σαν χαρτί επιπλέον θα μου το βγάλουν άκυρο;
Sven1926
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Εγω ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε για τις παρακατω ειδικοτητες αν ειναι αμεταθετες ή υπαρχουν γενικα σε καθε βαση :1) Ειδικότητα Μετεωρολόγου (Μηχανικών πληροφορικής) 2) Πυροσβέστης (ΟΠΥΡ)

3) Τεχνικος Τηλεπικοινωνιων

4) Τεχνίτης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΟΤΗΥ)

5) Οικονομικός Ταμιακός (ΟΟΙΤ) - Δέκα Τέσσερις (14) Θέσεις

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Dimitris99 έγραψε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους μας! Ερώτηση : Για το πότε θα γίνουν τα αθλήματα γνωρίζουμε; Γτ μέσα η προκήρυξη δν έλεγε κάτι... Επίσης εγώ είμαι φοιτητής αλλά δν έχω περάσει τα μισά μαθήματα, εάν το βάλω σαν χαρτί επιπλέον θα μου το βγάλουν άκυρο;

Μην βιάζεσαι, θα γεράσεις. Προς το παρόν, έχετε διορία μέχρι τις 22 Απρίλη για να καταθέσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την προκήρυξη. Για τις υπόλοιπες διαδικασίες θα αναρτηθούν ανακοινώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑ, σε μεταγενέστερο χρόνο.

Όσο για τα υπόλοιπα που ρωτάς, θα πρέπει να έχεις λάβει τουλάχιστον τις μισές διδακτικές μονάδες για να λάβεις την αντίστοιχη μοριοδότηση, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Giorgos1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giorgos1 »

D.Y.K έγραψε:Να σημειώσω επίσης, ότι οι απόφοιτοι ΑΕΙ - ΤΕΙ δεν λαμβάνουν 450 ή 350 μόρια οι σπουδαστές όπου να ναι. Τα μόρια αυτά θα τα λάβετε ΜΌΝΟ εφόσον ζητείται το πτυχίο σας στην αντίστοιχη ειδικότητα.

Το "τουλάχιστον" πέθανε, τελείωσε, δεν υπάρχει.

Πάρα πολύ σημαντικό αυτό καθώς αν κάποιος είναι π. Χ. Απόφοιτος φιλολογικής σε ειδικότητες μόνο λυκείου δεν μοριοδοτείται παραπάνω και γενικά δεν μοριοδοτείται πουθενά ως απόφοιτος ΑΕΙ αφού δεν υπάρχει νομίζω τέτοια ειδικότητα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos1 την Δευ Μαρ 22, 2021 7:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

VasPap έγραψε:

Ρεαλιστης ειμαι.

Ηττοπαθής και μίζερος είσαι. Από τα αποδυτήρια κιόλας. Θα κάνεις κανονικά τα χαρτιά σου και θα προσπαθήσεις για το καλύτερο.4 έλξεις βγάζω ακόμη και εγώ που είμαι "γέρος" και δε μπορείς να σηκώσεις το κορμί σου εσύ που είσαι λεβέντης; Σοβαρέψου και κρύψε την κλάψα στη ντουλάπα.

pezonauths
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pezonauths »

Καλησπέρα όσο αφορά τα ιεκ δεν λέει επιπέδου 5 και σε συγκεκριμένες ειδικότητες γράφει με πιστοποίηση απτον εοππεπ. Στις υπόλοιπες πιάνει και η βεβαίωση ότι τελειώσαμε το ιεκ;

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από theodoros »

παντως λεει μεσα ότι θα καλεσουν 3πλασιους υποψηφιους για ΠΚΕ

και ότι οσοι δεν επιλεγουν στην ειδικοτητα που δηλωσαν θα πανε σε άλλη εφόσον είναι κενη και διαθέτουμε τα προσονταπου δεν υπηρξε στην προηγουμενη του 2009!

γενικα πολλες αλλαγες και ειδικα στα αθλήματα 1 μιλι που στην αεροπορια δεν νομιζω να το πιστευε κανεις,μετα για τις ειδικες δυναμεις μαραθωνιο θα μας βαλουνΕικόνα

σχετικα με αυτή την παραγραφο,εμεις θα πρεπει να καταθεσουμε καποια εξτρα βεβαιωση;

Εικόνα

EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Ωραία μοριοδοτηση. Μόλις είδα ότι όσες ξένες γλώσσες και να έχεις μετράει μόνο η κατοχή της μιας. Πάει τον ήπιαμε πάλι Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες