Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Καλημερα, ενδιαφέρετε το βαφτιστηρι μου για εποπ στην Πολεμική αεροπορία. Εχουν βγει οι ειδικοτητες και τα προσόντα που πρέπει να έχεις;
Dolce
Γιατί δεν υπάρχουνε ΟΒΑ πε πτυχία; Εσυ μόλις τους στοχοποίησες μόνος σου. Ας λήξουμε τη κουβέντα μας, δεν έχει νόημα.HLEKTROLOGOS έγραψε:οταν προκαλεις και διχαζεις με τα λογια σου και στοχοποιεις συγκεκριμενη ομαδα (οβα) ναι φυσικα και λέω οτι ψαχνεσαι για τσακωμοSefis έγραψε:[Δεν έχω σκοπό κανένα τσακωμό, μάλλον μόνος σου τρώγεσαι!Forum είναι για να εκθέτουμε τις απόψεις μας, για σε παρακαλώ...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Δεν υπαρχει ακομα προκυρηξη για καποιο σωμα καντε λιγακι υπομονη και μην μπαινετε με καινουρια προφιλ γιατι μπαινετε απο το ιδιο ρουτερ και φαινεται.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
Ξέρει μήπως κανείς το πιο σημαντικό, αν μαζί με την προκυρηξη των εποπ βγει ταυτόχρονα και η προκυρηξη των ΟΒΑ, διότι εκεί θα είναι πο εύκολα τα πράγματα
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Καλά ρε παιδιά τι γίνεται στα νήματα και των τριών σωμάτων; Ειδικά στη ξηρά σφάζεται κόσμος, Οβα και πολίτες, πανικός γίνεται, άμα πάνε έτσι βλέπω να κόβονται πολλοί στα ψυχοτεχνικά με τέτοια μυαλά. Προβλέπω απότομες προσγειώσεις...
Jimmy haf έγραψε:Καλά ρε παιδιά τι γίνεται στα νήματα και των τριών σωμάτων; Ειδικά στη ξηρά σφάζεται κόσμος, Οβα και πολίτες, πανικός γίνεται, άμα πάνε έτσι βλέπω να κόβονται πολλοί στα ψυχοτεχνικά με τέτοια μυαλά. Προβλέπω απότομες προσγειώσεις...
Μην ψαρωνεις.
Οι πιο πολλοί ειναι δευτερα και τρίτα προφίλ και τσακώνονται μόνοι τους
- Jimmy haf
Καλά δεν ψαρώνω, μην νομίζεις, απλά εδώ είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας και βλέπεις τι συμμετοχή θα υπάρχει. Πάντως πιστεύω θα γίνει μεγάλο φιλτράρισμα από τέτοια φρούτα, αργά η γρήγορα...
Jimmy haf έγραψε:Καλά δεν ψαρώνω, μην νομίζεις, απλά εδώ είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας και βλέπεις τι συμμετοχή θα υπάρχει. Πάντως πιστεύω θα γίνει μεγάλο φιλτράρισμα από τέτοια φρούτα, αργά η γρήγορα...
Σκέψου να μπουν και να τους συναντήσεις μπροστά σου
- Jimmy haf
Εννοείς σαν συναδέρφους; Απλά δεν θα ασχοληθώ μέχρι ενός σημείου... Εκτός αν επηρεάζει τη δουλειά μου, οπότε εκεί δεν έχει επιλογή, φέρεσαι σαν επαγγελματίας, είσαι σωστός και καλυμμένος από πλευράς σου και ας αναλάβει τις χαζομάρες του. Ευτυχώς φαντάρος έχω πάει ήδη αν εννοείς αυτό.
-
- Υποστράτηγος
Δυστυχώς και στα 3 σώματα όπως και στη ζωή γενικότερα θα συναντάμε πολλών ειδών ανθρώπους... Εμείς όμως όσοι πετύχουμε με όρεξη για τη νέα μας δουλειά που είναι και λειτουργημα συνάμα θα αντιμετωπίζουμε την οποία δυσκολία...
Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, ας μην τους κρίνουμε τόσο αυστηρά! Και εγώ 93αρης είμαι και με ενοχλεί λίγο αυτό με το όριο ηλικίας... Τεσπα το 2020 θα ξέρουμε τα όρια ηλικίας και ας βγει η προκήρυξη το 21
- Jimmy haf
Ακριβώς φίλε μου... Όπως σε όλες τις δουλειές αν σου αρέσει αυτό που κάνεις θα την παλέψεις με όλες τις δυσκολίες. Απλώς θα ήταν καλό για αλλαγή να μειώνονται τα φαινόμενα που χαλάνε το όνομα των ΕΠΟΠ.
- Jimmy haf
Και γω του 95 είμαι και αντιλαμβάνομαι πως αδικούνται άτομα, ειδικά όσα είναι γεννημένα προς το τέλος του έτους. Ούτως η άλλως και γω σύντομα θα βρεθώ στη θέση σας.
-
- Υποστράτηγος
Οι περισσότεροι που θελεται για αεροπορία τι ειδικοτητες ψήνεται να δηλωσεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες