Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Δημοσίευση από Anonymous »

Υ. Γ βεβαια εχεις και εσυ μεριδιο που δεν εχεις παρει την αδεια σου γιαυτο και στο τελος στην χρεωνουν με τον αλλο τροπο εαν ομως την εχεις ζητηση μεχρι τουλαχιστον 3 φορες εγγράφος και εχεις παρει αρνητικη απαντησει παντα εγγράφος τοτε το βαρος της ευθιηνης πεφτει σε αυτον που στην αρνηθηκε. Οπως καταλαβενεται καθε φορα υπαρχει τροπος το μπαλακι να πηγαινει απο των εναν στον αλλο και οχι μονο στο θεμα των αδειων αλλα γενικα παντου

Anonymous

roditiis_1988 έγραψε:Εντάξει αυτό που λες σωστο Γτ εγώ βλέπω συνεχώς 12 ημερες και 10 ημερες παίρνουν συνήθως απλά προσθέτουν και αυτές τον υπηρεσιών τον κυριακών όπως ένας φίλος μου που είναι πυροβολικό
ΔΕ ΔΙΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕς ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗς
Anonymous

roditiis_1988 έγραψε:Εντάξει αυτό που λες σωστο Γτ εγώ βλέπω συνεχώς 12 ημερες και 10 ημερες παίρνουν συνήθως απλά προσθέτουν και αυτές τον υπηρεσιών τον κυριακών όπως ένας φίλος μου που είναι πυροβολικό
αυτα που λες ειναι τα γνωστα ρεπο
Anonymous

Παιδια μηπως ξερει καπιος αν πουμε οτι ενας εποπ σε παραμεθοριο στα 4 χρονια παιρνει 1250-με 1300 ολα μαζι επιδοματα βασικοσ, ποσα παιρνει τον χρονο εχτρα απο δωρα χριστουγενων και πασχα και επιδομα το καλοκαιρι; Ξερει κανεισ;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Velerefontis »

To δωρο χριστουγεννων ειναι συναρτηση του βασικου μισθου συν το χρονοεπιδομα συν το επιδομα εξομαλυνσης, με τις αναλογες κρατησεις φυσικα. Το πασχα και το καλοκαιρι ειναι το μισο. Με βαση το παραδειγμα που εθεσες οι αποδοχες ειναι περιπου 900 με 950 ευρω τα χριστουγεννα τα μισα το πασχα και το καλοκαιρι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
hetfield
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hetfield »

Στις ειδικες δυναμεις υσχιουν οι ιδιοι μισθοι με τις Αλλες μοναδες ;
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lxias »

NΑι, το μόνο που αλλάζει είναι το πτωτικό επίδομα και το καταδύσεως εάν είσαι αλεξιπτωτιστής ή βατραχάνθρωπος.
isovitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από isovitis »

Καλημερα, ξερει κανεις της πρωτης σειρασ, γιατι ακομη δεν παιρνουμε τα ιδια παραμεθοριου με τους ΕΜΘ; Αν ξερει καποιος η εχει κανει ενεργειες να απαντηση. Ευχαριστω.
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Lxias »

isovitis έγραψε: Καλημερα, ξερει κανεις της πρωτης σειρασ, γιατι ακομη δεν παιρνουμε τα ιδια παραμεθοριου με τους ΕΜΘ; Αν ξερει καποιος η εχει κανει ενεργειες να απαντηση. Ευχαριστω.

Συνάδελφε τα λαμόγια το παίζουν αλέκοι, έχω κάνει αναφορά και δεν μου απαντάνε εγράφως, για να μην έχω στοιχεία για να μπορέσω να κινηθώ νομικά, έχω στείλει το θέμα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να το κάνουν ερώτηση στην βουλή αλλά μας πρόλαβαν οι εκλογές και διαλύθηκε η βουλή, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, είμαστε αγανακτισμένοι όλοι η πρώτη σειρά ΕΠΟΠ του Στρατού Ξηράς, έλεος πια μετά απο 9 χρόνια στο Στρατό, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
isovitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από isovitis »

Συναδελφε, και εδω που υπηρετω εγω (κομοτηνη) το ιδιο λεμε ολοι η πρωτη σειρα. Ειμαστε αγανακτισμενη... Απο οτι εχω καταλαβει δεν θελουν να τα δωσουν γιατι ακολουθει η δευτερη και μετα η τριτη σειρα. Σε μια μοναδα του κιλκης τα εδωσαν αλλα τα ξαναπηραν πισω μετα απο καποιες ημερεσ. Μιλησαμε μεσο τηλεφωνου με ΟΛΚΕΣ αλλα παλι δεν καταφεραμε να βγαλουμε ακρη, μονο με δικηγορο θα δικαιωθουμε. Αν εχεις κατι νεοτερο απαντησε.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Velerefontis »

Παντως σρη αεροπορια, παιρνουμε τα ιδια παγια οδοιπορικα με τους ΕΜΘ συναδελφους στον αντιστοιχο βαθμο. Οπως και παραγωγικων σχολω
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Ενας ΕΠΟΠ Δεκανεας η λοχιας παιρνει τα αντοιστιχα χρηματα με καποιον αντοιστιχο ομοιοβαθμων του απο την ΣΜΥ;
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Lxias »

; έγραψε: Ενας ΕΠΟΠ Δεκανεας η λοχιας παιρνει τα αντοιστιχα χρηματα με καποιον αντοιστιχο ομοιοβαθμων του απο την ΣΜΥ;

Παίρνεις μισθό για ομοιόβαθμους υπαξιωματικούς μη παραγωγικής σχολής, δηλαδή ο ΕΜΘ, ΕΠΟΠ με 9 έτη λαμβάνει πλήρες μισθό Αρχιλοχία, ενώ εκ της ΣΜΥ με 9 έτη πλήρες μισθό Ανθυπασπιστή. Εσύ θα πάρεις πλήρες Ανθυπασπιστή στα 14 έτη, δίκαια πράγματα για μην ξεχνιόμαστε.

Βλέπεις το σύνταγμα της Ελλάδος αναφέρει οτι απαγορεύονται οι διακρίσεις μισθολογικά μεταξύ αυτών που προσφέρουν στο ίδιο αντικείμενο και για αυτό είναι έτσι!

Αλλά υπάρχει η παροιμία που λέει που θα πάει θα γ-----ι και ο φτωχός.

4-3-2002
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Lxias »

isovitis έγραψε: Συναδελφε, και εδω που υπηρετω εγω (κομοτηνη) το ιδιο λεμε ολοι η πρωτη σειρα. Ειμαστε αγανακτισμενη... Απο οτι εχω καταλαβει δεν θελουν να τα δωσουν γιατι ακολουθει η δευτερη και μετα η τριτη σειρα. Σε μια μοναδα του κιλκης τα εδωσαν αλλα τα ξαναπηραν πισω μετα απο καποιες ημερεσ. Μιλησαμε μεσο τηλεφωνου με ΟΛΚΕΣ αλλα παλι δεν καταφεραμε να βγαλουμε ακρη, μονο με δικηγορο θα δικαιωθουμε. Αν εχεις κατι νεοτερο απαντησε.

Συνάδελφε μαχητή οτι νεότερο έχω θα σου στείλω σε Π. Μ, μία λέξη υπάρχει αγώνας και αναφορές τίποτα άλλο, εμείς φάγαμε ολο το αγγούρι δεν μπορεί να μας αντιμετωπίζουν έτσι.

Μην ξεχάσετε ποτέ πως μας υποδεχθήκαν και τι μας λέγανε, τις άπειρες υπηρεσίες ανά μήνα, τις αγγαρείες και το ωράριο που δεν ίσχυε για εμάς, όλοι οι νεότεροι συνάδελφοι ποτέ δεν πρόκειται να μας καταλάβουν και ούτε να μας πιστέψουν.
4-3-2002
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ilias83 »

Με 4 παιδια ποσο ειναι τοπ μηνα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση