Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Crab_GR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Crab_GR »

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άρα οχι νωρίτερα από φθινόπωρο;

LUNARET
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από LUNARET »

Ερώτηση παιδιά ημουν ι3 ενοπλο και τελειωσα την θητεία μου ετσι και αμέλησα να το αλλάξω τότε που ειχα χρόνο περνάω μετα από 2 χρόνια επιτροπή απαλλαγών για να το γυρισω Ι1 στην στρατολογια μου το γυρισαν κανονικα... Η Ερώτηση μου είναι όταν κάνω την αίτηση με ρωτάει μεσα κατά το παρελθόν τι σωματικη ικανότητα ειχα και τι να βάλω μεσα ι3 η ι1; Διοτι φοβάμαι αν βάλω ι3 μπορεί να με απορρίψουν αλλα από την άλλη αν βάλω ι1 να μην δουν ότι τους είπα ψεματα τι να κανω;
Stavran
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Stavran »

LUNARET έγραψε:Ερώτηση παιδιά ημουν ι3 ενοπλο και τελειωσα την θητεία μου ετσι και αμέλησα να το αλλάξω τότε που ειχα χρόνο περνάω μετα από 2 χρόνια επιτροπή απαλλαγών για να το γυρισω Ι1 στην στρατολογια μου το γυρισαν κανονικα... Η Ερώτηση μου είναι όταν κάνω την αίτηση με ρωτάει μεσα κατά το παρελθόν τι σωματικη ικανότητα ειχα και τι να βάλω μεσα ι3 η ι1; Διοτι φοβάμαι αν βάλω ι3 μπορεί να με απορρίψουν αλλα από την άλλη αν βάλω ι1 να μην δουν ότι τους είπα ψεματα τι να κανω;
Αδερφε ότι και να βάλεις με το που μπουν να δουν από ΣΑ σου ποιος είσαι και τι έχεις κάνει τα βλέπουν όλα

LUNARET

Δημοσίευση από LUNARET »

Το γνωρίζω αυτο άλλως τι να βάλω ρε παιδιά αφου μου το γυρισαν ι1 δεν θα εχω πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Crab_GR έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άρα οχι νωρίτερα από φθινόπωρο;

Βάση πάντα των προηγούμενων θεωρώ πως ναι

Άβαταρ μέλους
kostaslaparidis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kostaslaparidis »

Καλησπέρα στην ομάδα

θέλω να κάνω μια ερώτηση

σε κάποιους μπορεί να φανεί χαζή άλλα δεν πειράζει :

εφόσον μπει κάποιος εποπ στην εκπαίδευση μένει μέσα στο στρατοπέδο η από την αρχή πρέπει να έχει νοικιασει σπιτι!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

LUNARET έγραψε:Ερώτηση παιδιά ημουν ι3 ενοπλο και τελειωσα την θητεία μου ετσι και αμέλησα να το αλλάξω τότε που ειχα χρόνο περνάω μετα από 2 χρόνια επιτροπή απαλλαγών για να το γυρισω Ι1 στην στρατολογια μου το γυρισαν κανονικα... Η Ερώτηση μου είναι όταν κάνω την αίτηση με ρωτάει μεσα κατά το παρελθόν τι σωματικη ικανότητα ειχα και τι να βάλω μεσα ι3 η ι1; Διοτι φοβάμαι αν βάλω ι3 μπορεί να με απορρίψουν αλλα από την άλλη αν βάλω ι1 να μην δουν ότι τους είπα ψεματα τι να κανω;

Για τετοια λεπτα θεματα, μη περιμενεις απαντηση απτο φορουμ, διοτι θα σε παρει καποιος στον λαιμο του.

Να παρεις ενα τηλ στην Στρατολογια της περιοχης σου και θα σου πουν αυτοι ακριβως τι να κανεις.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

kostaslaparidis έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα

θέλω να κάνω μια ερώτηση

σε κάποιους μπορεί να φανεί χαζή άλλα δεν πειράζει :

εφόσον μπει κάποιος εποπ στην εκπαίδευση μένει μέσα στο στρατοπέδο η από την αρχή πρέπει να έχει νοικιασει σπιτι!

Θα περασεις Κεντρο, σχολειο μαχητη, σχολειο ειδικοτητας και αργοτερα οταν πας στη Μοναδα σου, τοτε θα νοικιασεις εξω σπιτι.

Τους πρωτους μηνες θα εισαι στο στρατοπεδο μεσα, σαν να κανεις μια θητεια παλι.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

re pate kala re έγραψε:
theodoros έγραψε:αφου δεν δινουν εξετασεις μεσα στο κεντρο από οσο ξερω για να κριθει οι αρχαιοτητα όπως γινεται σε ολες τις σχολες ΕΔ, ΣΑ

Έλεος ορισμένοι ούτε τα βασικά, ως γνωστόν οι αρχαιότητες στο στράτευμα δεν βγαίνουν από τα γραπτά μόνο αλλά είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, μόρια εισαγωγής Αν ήσουν ΔΕΑ τι επιδόσεις έχεις στην βασική αν θα πάρεις κάποια ποινή στην βασική πως τα πας στην στρατιωτική αγωγή πως τα πας στα αθλήματα γτ κάνουν αθληματα και εφόσον μπουν στο κέντρο

δεν το λεει αυτό στην προκυρηξη όμως!Εικόνα

τα ιδια αθλήματα με αυτά για ναμ πεις δινεις;

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Crab_GR έγραψε: Παιδιά πόσο καιρό θα πάρει η διαδικασία και όσοι περάσουν ποτε πιστεύετε θα τους καλέσουν... Η τουλάχιστον χωρις λεπτομέρειες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία πριν η μετα το καλοκαίρι προς φθινόπωρο;
Κοίτα προσωπική εκτίμηση πάντα. Αυτοί λένε ότι το βιάζονται. Αν πούμε. Οτι θα πάνε όπως λένε οι προσλήψεις να γίνουν κατά τον Ιούλιο Αύγουστο. Τώρα φυσικά θέλουμε να κάνουμε και επίδειξη ισχύος καθώς έχουμε προκλητικότητα και κινητικότητα ξανά στον Έβρο. Βγάλανε και πετάμε καθημερινά τα Rafale και πλέουν τις νέες φρεγάτες. Ίσως αυτό να μας ευνοήσει και να γίνουν ελάχιστα πιο γρήγορα τα πράγματα. Λέω ίσως. Αλλά όπως και να έχει εφόσον μπήκε το νερό στο αυλάκι να ξες θα κυλησει ομαλά το πραμα
Άβαταρ μέλους
kostaslaparidis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kostaslaparidis »

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Ήταν χρήσιμη!

Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από greenalexyo »

Στις πόσες αιτήσεις είμαστε;
Άβαταρ μέλους
Crab_GR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Crab_GR »

Δεν ειναι οτι βιάζομαι αλλα ετσι για μια γενική εικόνα.

Βέβαια μου φαίνεται πολύ γρήγορο το ενδεχόμενο για Ιουλίου-Αυγούστου ως και απίθανο...

Άβαταρ μέλους
M.A.R.C.H.
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από M.A.R.C.H. »

Φιλε προσωπικη μ αποψη βαριά μεχρι 20 Σεπτεμβρίου θα ξέρεις π θα παρουσιαστείς πιο πριν δυσκολο
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

20-22 του μήνα κλείνουν οι αιτήσεις. Μισό μήνα σου βάζω για να βγουν τα αποτελέσματα καθώς κάποιες αιτήσεις ήδη της έχουν ελέγξει. Άντε έναν μήνα γιατί μπορεί να ανέβουν κατακόρυφα όπως λένε οι αιτήσεις. Βγάζουν πίνακες και ανακοινώνουν και ημερομηνίες για τα αθλήματα. Μέσα Ιουνίου να γίνουν τα αθλήματα και άλλον έναν μήνα σου βάζω να βγάλουν τα αποτελέσματα. Ιούλιο να ανακοινώσουν προσλήψεις Αύγουστο να γίνουν. Δεν είναι και αμάν απίθανη η θεωρια αυτή. Μπορεί να τους κράζουμε αλλά όντως τη βγάλανε αρχες του χρόνου όπως έλεγαν και επίσης λένε ότι βιάζονται κιόλας. Και αν το καλοσκεφτείς πλέον δεν τους σταματάει τίποτα. Εδώ έπεσε στη Βουλή το θέμα για τα ΙΕΚ και ούτε καν ασχοληθηκαν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης