Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Mark26 έγραψε:Αρχικά δεν λέμε μόνο για εποπ. Και σε άλλες προκηρυξεις αστυνομία, σχολές, ειδ φρουροι κλπ έχουν δικαιωθεί.Από κει και έπειτα σορρυ δεν κατάλαβα ότι ήταν καλοπροαιρετα το "χαλαρώστε" οπότε όλα κομπλέ.

Όσο για το ύψος που λες για το ναυτικό, εγώ ήξερα ότι όλοι στους εποπ είναι 1,65. Η επίσημη σελίδα του ναυτικού λέει 1,60 άνδρες 1,55 γυναίκες.

Ωστόσο αυτό μπορεί να έχει ξεμείνει στην σελίδα και να μην έχει γίνει αλλαγή απλά στο site, διοτι ακόμη και στην τελευταία προκηρυξη το ύψος ήταν άνδρες γυναίκες 1,65

Οχι μαρκ δεν εχει ξεμεινει πλεον το υψος για το ναυτικο ειναι αυτο της σελιδας. Με το ενα παλικαρι απο τα 2 αυτα ατομα εχουμε την ιδια ειδικοτητα και υπηρετουμε στην ιδια υπηρεσια και μπορω να μαθω ποιον δικηγορο ειχε αν θελετε. Αυτο που ξερω κ μου ειπε ειναι το ποσο το οποιο πληρωσε και δεν εχει καμια σχεση με τα 2-3 χιλιαρικακια που διαβαζα πιο πανω. Αυτο.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Αυτό το ότι κάλεσαν όλους τους κομμένους στο ύψος, ενώ άλλοι πλήρωναν και πήγαν δικαστικώς, πρώτη φορά το ακουω
δε γινεται να τα ξερουμε ολα ρε φιλε. Και ουτε γινονται τυχαια μερικα πραγματα.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν βλέπω όμως πουθενά στο ίντερνετ να λέει για την αλλαγή του ύψους στο ναυτικό, δεν λέει πουθενά για αλλαγή απλά στο site το αναφέρει. Και στην προκήρυξη και τώρα τα site 1,65 λένε για όλους. Δεν με νοιάζει καν το ναυτικό απλά το ρωτάω από περιέργεια.

Όσο για το πόσο για πες εδώ σε όλους από περιέργεια δηλαδή. Εγώ είπα δεν πρόκειται να σπαταλισω έτσι χρόνια από την ζωή μου, θα κοιτάξω για μεταπτυχιακό αν δεν μπω.

Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Καλησπέρα σε όλους... Μαρκ και Χρήστο επειδή αναφέρεται πάλι το βιοποριστικό γιατί κι εγώ το είπα και κάποια παιδιά εδώ μέσα... Το ότι λύσαμε το βιοποριστικό δεν σημαίνει ότι είμαστε διευθυντές σε τράπεζες η σε καμμία πολυεθνική να πέφτουν τα χιλιάρικα από παντού... Λύνω το βιοποριστικό για εμένα προσωπικά είναι που ξυπνάω κάθε μέρα και δεν χρωστάω σε κανέναν και κανένας δεν μου χτυπάει την πόρτα για λεφτά ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς... Και επειδή είστε άτομα που εκτιμάω και το ξέρετε άσχετα αν διαφωνούμε η συμφωνούμε το να θέλει κάποιος να μπει ΕΠΟΠ μπορεί να είναι και η δουλειά που ονειρεύεται και αγαπάει... Κάνεις δεν είπε ότι θα λύσει τα προβλήματα του μπαίνοντας ΕΠΟΠ... Φιλικά τα λέω αυτά έτσι μην παρεξηγηθω πάλι
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Καλό είναι απλά ότι λέμε εδώ να το τεκμηριωνουμε. Και δεν το λέω για κακό, ήρεμα το λέω. Πουθενά δεν είχα ακούσει να πληρώνουν πχ 2-3 δικηγόρους αλλά και να καλούν όλους που κόπηκαν πχ στο ύψος. Δεν στέκει να πληρώσω εγώ εσύ και κάποιος άλλος και όλοι οι άλλοι να την βγάλουν τζάμπα. Όπως επίσης για το ύψος, αφού αποφασίστηκε θα υπάρχει τέτοια ενημέρωση για την τότε προκηρυξη. Πουθενά δεν είδα να λένε για τέτοια αλλαγή. Το site του ναυτικού λέει 1,55, η προκήρυξη όμως 1,65. Και τώρα όλοι για 1,65 λένε.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Scott εγώ δεν είπα κάτι κακό. Ίσα ίσα που αν είδες τεκμηρίωση την άποψη μου. Ότι για να αφήσεις μια δουλειά με καλά χρήματα για εποπ, σημαίνει πως το αγαπάς πολύ και είναι και μόνιμη δουλειά, ενώ στον ιδιωτικό τομέα σήμερα είσαι αύριο δεν εισαι
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Mark26 έγραψε:Αυτό το ότι κάλεσαν όλους τους κομμένους στο ύψος, ενώ άλλοι πλήρωναν και πήγαν δικαστικώς, πρώτη φορά το ακουω
δε γινεται να τα ξερουμε ολα ρε φιλε. Και ουτε γινονται τυχαια μερικα πραγματα.

Έχουμε ξεφύγει με τους δικηγόρους... Στο τέλος θα μπεί ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟΠ με δικηγόρους...

Ναι υπήρξαν μεμονωμένες περιπτώσεις για πολύ συγκεκριμένους λόγους και δίκαιους...

Αλλά να πάει κάποιος κόντρα τον νόμο και να δικαιώνεται δεν γνώρισα ποτέ κανέναν κ ούτε θα γνωρίσω ... Και όποιος γνωρίζει τέτοια περίπτωση να φέρει το έγγραφο πρόσληψης / δικαίωσης εδώ πέρα.

Φτάνει η παραπληροφόρηση με τους δικηγόρους, που ο καθένας νομίζει θα μπεί όπου γουστάρει επειδή δε πληροί το ύψος ή την ηλικία Με δικηγόρο...

Οι αερολογίες ειναι εύκολες οι αποδήξεις δύσκολες...

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μόνο όσοι προσφύγουν και δικαιωθούν, μπαίνουν. Η απόφαση δεν έχει αναδρομική ισχύ.

Οι φρουροι με τα τατουάζ, μόνο αυτοί οι δύο μπήκαν, δεν καλεσαν από το 2000 όλα τα άτομα που κόπηκαν για τατουάζ.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Το ύψος για το ναυτικό δεν άλλαξε απλα η σελίδα τους δεν έχει ενημερωθεί.Το ύψος του ναυτικού παραμένει στο 1.65.

Όποιος θέλει καλεί το πρωί στο ΓΕΝ και το εξακριβώνει.

Το ότι κάλεσαν όλους με σειρά μορίων είναι αναληθές σας το υπογράφω 100%

Original21
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Original21 »

Thalassa έγραψε:
XristosMP έγραψε:Θαλασσα, χωρις ιχνος ειρωνιας, πως θα το κυνηγησεις δικαστικως; Μαλλον θα εννοεις αν αυξησουν το οριο ηλικιας για τους ΟΒΑ μονο

Όταν βγει η προκήρυξη και δεν θα μπορούν οι 93 να είναι μέσα θα φτιάξω τοπικ ώστε να μαζευτούν ολοι μαζί.

Κάπου βρήκα μια προσφυγή που δικαιώθηκε και μπήκε μετά από 2.5 χρόνια.

Ωραία και εγώ 93 είμαιείμαι φτιάξω να παμε όλοι μαζί

Άβαταρ μέλους
Scott1926
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Scott1926 »

Εχθές πάλι κάτι λέγαμε ότι ο καθένας λέει αυτό που τον βολεύει η αυτό που τον συμφέρει ανάλογα με τα δικά του θέλω... Τζάμπα σπας το κεφάλι σου να τους αλλάξεις γνώμη... Αν έχει ο άλλος φράγκα να πάει σε δικηγόρο να το κυνηγήσει ας πάει δικαίωμα του είναι εγώ δεν έχω τα φράγκα η εσύ να το κάνουμε ας τους λοιπόν να λένε... Και το είπα και το πρωί άνθρωπος που δεν ευχαριστιεται την δουλειά του ακόμα και αν αυτή του λύνει χρηματικά πολλά προβλήματα είναι δυστυχισμένος...

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Thalassa και εγώ αυτό λέω. Δεν έχει ενημερωθεί η σελίδα απλά. Η προκήρυξη του ναυτικού ήταν 1,65. Και γενικα για εποπ είναι 1,65 όλοι. Αν ο ηλεκτρολόγος έχει δει κάπου ότι αυτό άλλαξε ας μας το πει. Ξαναλέω δεν με νοιάζει καν το ναυτικό αλλά μην παραπληροφορουμε και δίνουμε τσάμπα ελπίδες. Αν ο φίλος μας, μας δείξει την απόφαση αλλαγής ψήφου κανένα θέμα.

Όσο για τους δικηγόρους εγώ προσωπικά δεν νοιάζομαι, δεν θα το έτρεχα δικαστικώς. Αλλά να πληρώνω πχ εγώ και εσύ και να καλούν και όλους τους άλλους έτσι τζάμπα πρώτη φορά το ακούω.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

*Απόφαση αλλαγής υψους (σορρυ για την διόρθωση απλά είμαι από κινητό)
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Scott1926 έγραψε:Εχθές πάλι κάτι λέγαμε ότι ο καθένας λέει αυτό που τον βολεύει η αυτό που τον συμφέρει ανάλογα με τα δικά του θέλω... Τζάμπα σπας το κεφάλι σου να τους αλλάξεις γνώμη... Αν έχει ο άλλος φράγκα να πάει σε δικηγόρο να το κυνηγήσει ας πάει δικαίωμα του είναι εγώ δεν έχω τα φράγκα η εσύ να το κάνουμε ας τους λοιπόν να λένε... Και το είπα και το πρωί άνθρωπος που δεν ευχαριστιεται την δουλειά του ακόμα και αν αυτή του λύνει χρηματικά πολλά προβλήματα είναι δυστυχισμένος...

Επειδή η δουλειά μου δηλαδή μου εξασφαλίζει τον αξιοπρεπή βίο τι πάει να πει;

Ότι θα σταματήσω να ονειρευομαι και να κυνηγάω τα όνειρα μου;

Το όνειρο το δικό μου αυτό είναι και οσο μπορώ θα το κυνηγήσω και ελπίζω κάποτε να το καταφέρω.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Mark26 έγραψε:Καλό είναι απλά ότι λέμε εδώ να το τεκμηριωνουμε. Και δεν το λέω για κακό, ήρεμα το λέω. Πουθενά δεν είχα ακούσει να πληρώνουν πχ 2-3 δικηγόρους αλλά και να καλούν όλους που κόπηκαν πχ στο ύψος. Δεν στέκει να πληρώσω εγώ εσύ και κάποιος άλλος και όλοι οι άλλοι να την βγάλουν τζάμπα.Όπως επίσης για το ύψος, αφού αποφασίστηκε θα υπάρχει τέτοια ενημέρωση για την τότε προκηρυξη. Πουθενά δεν είδα να λένε για τέτοια αλλαγή. Το site του ναυτικού λέει 1,55, η προκήρυξη όμως 1,65. Και τώρα όλοι για 1,65 λένε.

Καλό θα ειναι να τεκμηριώνουμε ΟΛΟΙ τι λεμε και οχι να το ζηταμε μόνο οταν διαφωνουμε. Στο παρακάτω συνδεσμο https://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/stadiodromia-sto-pn/kariera-ep-op.html ειναι τα προσοντα που ζητα το ναυτικο τωρα. Στην προκυρηξη 2009 ζητουσε 165 κ 160 και αυτο αποτελει αποδειξη οτι αλλαξε. Θα φροντισω να βρω και αλλα εγγραφα απο το ιδιο το παιδι. Ομως πραγματικα γιατι με θιγεις δε θελω να πω τιποτα αλλο ουτε ονοματα δικηγορων ουτε τιποτα. Τα χαρτια Θα προπαθησω να τα βρω.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης