Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Κώστα τελείωσες επαγγελματικό ή γενικό λύκειο ;
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Mark26 έγραψε:Ρε συ Pyr τι αρπάζεσαι πάλι μαζί μου; Και άλλοι είπαν ηλικιακή ανανέωση με μένα τα έβαλες; Αν υπονοεί κάτι τέτοιο εγώ καταλαβαίνω πιο νέους σε ηλικία. Έχω πει με συμφέρει να ανέβει το όριο αλλά για όλους. Αν λέει για ηλικιακή ανανέωση, γιατί έτσι είπαν εδώ, δεν νομίζω να αυξήσει το όριο ηλικίας. Υποθεσεις κάνουμε ολοι. Τώρα περιμένουμε απλά για την προκήρυξη να δούμε τι θα γινει.

Μαρκ άκου, επειδή όλοι εδώ μέσα είναι 28-32 σε ηλικία τους πιάνουν τα ζόρια, και λογικό μεν, αλλά παρά την ηλικία τους ξεχνάνε ότι η ζωή είναι άδικη.

Μην ασχολείσαι με την πάρτη τους, τα δικά σου συμφέροντά θα κοιτάς! Κάνεις δεν είναι φίλος με κανέναν εδώ μέσα

nikollaoos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από nikollaoos »

Ειναι πολυ περιεργη η φαση ρε μαγκες... Ολοι θελουν ενα κομματι τι να κανουμε... Ολοι περιμενουμε την προκυρηξη να δουμε τι θα κανουμε... Οι οβα αν θα παρουν πριν, οι σπουδαστες αν θα χασουν τελικα τα μορια που παιρνανε, οσοι ειναι ανω των 28 το οριο ηλικιας οσοι ειναι πιο κοντοι απο 1 65 το οριο υψους οι πιο παχυ το βαρος και οι πιο λεπτοι το ιδιο... Ολοι εδω μεσα ειμαστε αγχωμενοι ο καθενας θα πει το δικο του αλλος θα πει την κακια του αλλως θα προσπαθησει να αποθαρρυνει... Ειμαστε ολοι πιεσμενοι για αυτο πρεπει να καταλαβετε ο ενας τον αλλον και οχι να φατε ο ενας τον αλλον...
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Δεν τσακωνομαι με κανέναν και ούτε φωνάζω σε κανέναν. Όλοι λέμε την γνώμη μας. Αν δεν συμφωνούμε δηλαδή με κάποιον πρέπει να του φωνάξουμε;

Εγώ αυτό πιστεύω για την ηλικία. Δεν πιστεύω να ανέβει, αλλά αν ανέβει θα είναι για όλους γιατί θα πάνε όλοι δικαστικώς και δεν πιστεύω να θέλουν να τους πληρώνουν μετά και να έχουν τρεχάματα. Μακάρι να ανέβει για όλους γιατί και εγώ είμαι του 94, εγώ απλά εξήγησα τι πιστεύω. Άλλωστε εδώ ο καθένας λέει την γνώμη του.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

NikolΑ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Απλά δεν γίνεται όταν δεν συμφωνούμε με κάποιον να του φωνάζουμε γιατί έχει αντίθετη άποψη από την δική μας. Ο καθένας καλό είναι να λέει την γνώμη του χωρίς να ειρωνεύεται τον άλλον. Μακάρι να μπούμε όλοι εδώ. Υπομονή.
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Μορταρ έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου αλλά έχω και επας ΟΑΕΔ μάγειρας και για την θέση που με ενδιαφέρει θέλει επας και εγώ έχω βαθμό 18,3/9
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Ρε συ Pyr τι αρπάζεσαι πάλι μαζί μου; Και άλλοι είπαν ηλικιακή ανανέωση με μένα τα έβαλες; Αν υπονοεί κάτι τέτοιο εγώ καταλαβαίνω πιο νέους σε ηλικία. Έχω πει με συμφέρει να ανέβει το όριο αλλά για όλους. Αν λέει για ηλικιακή ανανέωση, γιατί έτσι είπαν εδώ, δεν νομίζω να αυξήσει το όριο ηλικίας. Υποθεσεις κάνουμε ολοι. Τώρα περιμένουμε απλά για την προκήρυξη να δούμε τι θα γινει.

Ε στο μήνυμα σου καρφώθηκε το μάτι μου τι θέλεις να κάνω φίλτατε;

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δήμητρα προς το παρόν δεν μοριοδοτειται το ecdl. Οπότε μόνο αν το βάλουν υποχρεωτικό όπως σε ειδικότητες στο ναυτικό, τότε θα το δηλώσεις. Ειδάλλως αν είναι όπως τώρα, σε θέσεις που ζητάει απολυτήριο θα δηλώσεις τις ξένες γλώσσες.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Και γιατί να καρφωθεί δηλαδή στο μήνυμα μου; Όλοι σχεδόν εδώ έλεγαν για ηλικιακή ανανέωση και πίστευαν ότι μάλλον δεν θα αλλάξει το όριο. Και εγώ αυτό πιστεύω. Εσύ πιστεύεις ότι θα ανέβει το όριο. Δεν χρειάζονται ούτε φωνές ούτε τίποτα. Απλά έχουμε διαφορετική γνωμη
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Panos 1995 έγραψε:

Μαρκ άκου, επειδή όλοι εδώ μέσα είναι 28-32 σε ηλικία τους πιάνουν τα ζόρια, και λογικό μεν, αλλά παρά την ηλικία τους ξεχνάνε ότι η ζωή είναι άδικη.

Μην ασχολείσαι με την πάρτη τους, τα δικά σου συμφέροντά θα κοιτάς! Κάνεις δεν είναι φίλος με κανέναν εδώ μέσα

Εγω προσωπικα, μια χαρα φιλιες εκανα με καποια ατομα απο εδω μεσα.Εικόνα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Πανος η οπως σε λενε σε πληροφορω οτι μια χαρα φιλιες γινονται. Εγω αν δεν περασω θα χαρω πολυ να μαθω οτι περασανε 3 συγκεκριμενα παιδια εδω μεσα χωρις να τα ξερω. Οποτε δεν ειναι Ολοι εδω μεσα ''ο θανατος σου η ζωη μου'' Κανεις μεγαλο λαθος. Φιλικα παντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Κυρ Δεκ 13, 2020 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Δήμητρα δεν ξέρω αν ακυρώνεται η αίτηση, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι δεν μοριοδοτουν ecdl. Οι ξένες γλώσσες ναι μοριοδοτουνται και τις δηλώνεις σε όποια θέση δηλώσεις.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Χρήστο και εγώ εδώ για κάποια παιδιά πολύ θα χαρώ να περασουν. Όπως είσαι εσύ, ο Navy, ο George, ο Λευτέρης κλπ

Απλά δεν είναι ωραίο όταν διαφωνούμε με κάποιον να του φωνάζουμε. Πχ εγώ υποστηρίζω ότι δεν θα ανέβει το όριο ηλικίας ή αν ανέβει θα είναι για όλους. Εσύ πχ ή κάποιος άλλος μπορεί να πιστεύει το αντίθετο. Οπότε δεκτό εννοείται αλλά δεν πρέπει να τσακωνομαστε.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Τίποτα Δημητρα μου. Μακάρι να περάσεις και εσύ!

Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Θα μπορούσε κάποιος να μου βγάλει τα μόρια ; Έχω απολυτήριο επας ΟΑΕΔ μαγειρας 18,3/9 και έχω υπηρετήσει 9 μήνες ειδικές δυνάμεις και είναι πολύτεκνος ... Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει δεν μου ανοίγει η σελίδα με τα μόρια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης