Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε: Sorry Dyk, απλά το ρώτησα γιατί είπαν σε προηγούμενο μήνυμα, ότι δεν τους ένοιαζε να είσαι 1,80 και 80 κιλά και μετά μετρούσαν περιφέρεια κλπ. Έτσι όπως το είπε ο Χρήστος το κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι μετράνε περιφέρεια σε περίπτωση που ξεπερνάς το δείκτη μάζας. Εγώ ήξερα για τα όρια του δείκτη μάζας. Οπότε οκ.

Σκύψε κεφάλι αδελφέ μου ! Ολα καλά θα πάνε ! Ηρέμησε, βαθιές ανάσες ... Ακολούθα πρόγραμμα σκληρό, επίσης και αποτυχία να έχεις φέτος έχεις χρόνια ακόμα εισαι μικρός, κάθε χρόνο θα βγάζει, θα το ΒΆΛΕΙΣ το δεκανόσημο στο τέλος!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Δεκ 06, 2020 12:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Σορρυ αλήθεια αγχώθηκα γιατί έτσι όπως τα είπαν μπερδεύτηκα, και γω το δείκτη μάζας ξέρω.

Dyk &Pyr, είστε φίλοι ρε σεις χωρίς να σας ξέρω, μόνο και μόνο που με εμψυχωσατε, όπως και άλλα παιδιά εδώ. Πάντα καλά να είστε!

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Pyr έγραψε:
papercut έγραψε:
Mark26 έγραψε:Χρησταρα άσε έχω ακούσει και για τέτοιους ψυχακηδες που λες. Έχω ακούσει να κόψουν γυναίκα σε άλλη προκηρυξη πρίν χρόνια, για μισό ή ένα κιλό. Ξέρω γυναίκα φίλη που κόπηκε από Αστυφυλακων για μισό ποντο ύψους, την στιγμή που για μισό ποντο άλλοι στην χαρίζουν. Αλλά και για άντρες έχω ακούσει να είναι αρκετά πιο γεμάτοι και να περνάν με μέσο. Δεν έχει να λέει, είναι που θα πέσεις. Οπότε αν μιλάμε για 5κιλα πάνω, χάνονται πολύ άνετα!

Μα και να περασουν εναν με 10 κιλα παραπανω νομιζεις θα τα βγαλει περα στα αθληματα; Ουτε καν. Φιλος μου περασε πυροσβεστικη με παραπανισια κιλα και τους ελεγε μη με κοψετε δν τον εκοψαν και του ειπαν θα φανει αν αξιζεις στα αθληματα. Τωρα θα μ πεις τα αθληματα της πυροσβεστικης ειναι γτπ τα περναει και η γιαγια μ. Αλλα θελω να σ πω στα αθληματα θα φανει ενας αν αξιζει να περασει.

πιά ειναι τα αθλήματα της πυροσβεστικής και σου φαίνονται τόσο αστεία; Που τα περνάει και η γιαγιά σου;

ποια ειναι; Χαχα 400μετρα δλδ 1 γυρος του γηπεδου σε 2 λεπτα ηταν; Και κουβαλημα κατι 30κιλα Καποια μετρα ; Δν τα θυμαμαι και ακριβως τα αθληματα! Παντως ηταν γελοια και τα περασαν 40χρονοι με περπατημα ουτε καν τρεξιμο.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Πυρ ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;
Αν θυμαμαι καλα εισαι παραπανω απτο οριο;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Paper επειδή είχα και θείο που έδωσε πριν χρόνια πυροσβεστική, είχαν και ελξεις μονόζυγο!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

papercut έγραψε:
Pyr έγραψε:
papercut έγραψε:
Mark26 έγραψε:Χρησταρα άσε έχω ακούσει και για τέτοιους ψυχακηδες που λες. Έχω ακούσει να κόψουν γυναίκα σε άλλη προκηρυξη πρίν χρόνια, για μισό ή ένα κιλό. Ξέρω γυναίκα φίλη που κόπηκε από Αστυφυλακων για μισό ποντο ύψους, την στιγμή που για μισό ποντο άλλοι στην χαρίζουν. Αλλά και για άντρες έχω ακούσει να είναι αρκετά πιο γεμάτοι και να περνάν με μέσο. Δεν έχει να λέει, είναι που θα πέσεις. Οπότε αν μιλάμε για 5κιλα πάνω, χάνονται πολύ άνετα!

Μα και να περασουν εναν με 10 κιλα παραπανω νομιζεις θα τα βγαλει περα στα αθληματα; Ουτε καν. Φιλος μου περασε πυροσβεστικη με παραπανισια κιλα και τους ελεγε μη με κοψετε δν τον εκοψαν και του ειπαν θα φανει αν αξιζεις στα αθληματα. Τωρα θα μ πεις τα αθληματα της πυροσβεστικης ειναι γτπ τα περναει και η γιαγια μ. Αλλα θελω να σ πω στα αθληματα θα φανει ενας αν αξιζει να περασει.

πιά ειναι τα αθλήματα της πυροσβεστικής και σου φαίνονται τόσο αστεία; Που τα περνάει και η γιαγιά σου;

ποια ειναι; Χαχα 400μετρα δλδ 1 γυρος του γηπεδου σε 2 λεπτα ηταν; Και κουβαλημα κατι 30κιλα Καποια μετρα ; Δν τα θυμαμαι και ακριβως τα αθληματα! Παντως ηταν γελοια και τα περασαν 40χρονοι με περπατημα ουτε καν τρεξιμο.

δέν τα λές όλα σωστά όμως και γελάς με λάθος δεδομένα που έχεις στο μυαλό σου...

50 κιλά σε 60 μέτρα σε 50 δευτερόλεπτα

400 μέτρα σε 2 λεπτά

Απο μία προσπάθεια κ τα 2.

φυσικά μετά απο Δ. Μ. Σ.

Τα 50 κιλά δεν ειναι εύκολα κατα κοινή ομολογία στο χρόνο κ τα μέτρα που θέλει.(σπανιότατα περνάει γυναίκα γιαυτό κ υπάρχουν ελάχιστες γυναίκες στο ΣΩΜΑ.)

Το τρέξιμο ναι ειναι εύκολο κ ο λόγος ειναι το μεγάλο όριο ηλικίας 40 μάχιμοι κ έως 45 οι οδηγοί.

Οπότε μην τα γελάς διότι και τα 2 αθλήματα γίνονται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Mark26 έγραψε:Paper επειδή είχα και θείο που έδωσε πριν χρόνια πυροσβεστική, είχαν και ελξεις μονόζυγο!

αγόρι μου χρυσό αναφέρεται σε εποχικούς πυροσβέστες όχι 5ετής ή δόκιμους.

Αλλα αθλήματα το ένα αλλα το άλλο.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Πυρ ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται;
Αν θυμαμαι καλα εισαι παραπανω απτο οριο;

ναι επιτρέπεται, στις γυναίκες δεν επιτρέπεται.

32

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Πω ρε @@@το !

Αδεφλε σου ευχομαι ολοψυχα να ανεβει το οριο και να μπορεσεις να μπεις μεσα.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Πω ρε @@@το !

Ότι φέρει η μοίρα φίλε μου, το καλό ειναι οτι ήμουνα παλιά ΟΒΑ και γνωρίζω τι μου αρέσει και τι όχι εκεί μέσα εκ των προτέρων...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σιγουρα, ελπιζω να αλλαξει το οριο για ολους διοτι ολους μας συμφερει αυτο.
Λιγος καιρος εμεινε σειρουλες, υπομονη να χουμε.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Pyr έγραψε:

Ότι φέρει η μοίρα φίλε μου, το καλό ειναι οτι ήμουνα παλιά ΟΒΑ και γνωρίζω τι μου αρέσει και τι όχι εκεί μέσα εκ των προτέρων...

ε ναι ρε συ πυρ ειναι αθληματα τωρα αυτα;1 γυρος στ γηπεδο; Καλα οι γυναικες ας πα να κοπουν ετσι κ αλλιως... Αλλα οι αντρες; Δε τα βγαζω απ το μυαλο μ κολλητος π περασε μου το ειπε.40αρηδες με κοιλουμπες περπατουσαν λεει και τους περασαν. Περπατουσαν επειδη δε μπορουσαν να τρεξουν.. Και για να μη κατηγορώ μονο ξενους ο κολλητος παπαρια αντοχες αν ηταν 1000αρι σε 4¨20 δε θα βγαζε ... Αλλα ηταν 1 γυρος σε 2 λεπτα !
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

papercut έγραψε:
Pyr έγραψε:

ε ναι ρε συ πυρ ειναι αθληματα τωρα αυτα;1 γυρος στ γηπεδο; Καλα οι γυναικες ας πα να κοπουν ετσι κ αλλιως... Αλλα οι αντρες; Δε τα βγαζω απ το μυαλο μ κολλητος π περασε μου το ειπε.40αρηδες με κοιλουμπες περπατουσαν λεει και τους περασαν. Περπατουσαν επειδη δε μπορουσαν να τρεξουν. Και για να μη κατηγορώ μονο ξενους ο κολλητος παπαρια αντοχες αν ηταν 1000αρι σε 4¨20 δε θα βγαζε ... Αλλα ηταν 1 γυρος σε 2 λεπτα !

Επειδή συμμετείχα και ξέρω 2 φορές όποιος περπάτησε έφυγε... Δε του φτάνουν τα δευτερόλεπτα... Οπότε άσε τι σου λένε και άκου εμένα που τα είδα.

ο λόγος; Οι επιλαχόντες ήταν θεατές... Οπότε δε παίζει το σενάριο που μας παρουσιάζεις...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pyr την Κυρ Δεκ 06, 2020 12:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Σιγουρα, ελπιζω να αλλαξει το οριο για ολους διοτι ολους μας συμφερει αυτο.
Λιγος καιρος εμεινε σειρουλες, υπομονη να χουμε.

λεφτερ ενας εδω στ φορουμ δν ξερω τι ηταν στρατοπεδαρχης ελεγε διασωστης ελεγε; Κατι τετοιο που ειναι πιο ενημερωμενος απο εμενα ειπε οτι θα ανεβει το οριο. Απαντησε σε ενα σχολιο μ αν θυμαμαι καλα για εναν μλκ στο youtube σε ενα βιντεακι σχετικο με την προκηρυξη και ηταν σιγουρος απ τον πατερα του που Οπως λεει Ειναι αξ/κος του ΓΕΣ και του ειπε οτι θα ναι στα 28 το οριο και δε θα αλλαξει. Δν τον πολυπιστευω εγω γιατι τα επιχειρηματα του για το οριο δν με επεισαν.
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

papercut έγραψε:
Pyr έγραψε:

ε ναι ρε συ πυρ ειναι αθληματα τωρα αυτα;1 γυρος στ γηπεδο;Καλα οι γυναικες ας πα να κοπουν ετσι κ αλλιως... Αλλα οι αντρες; Δε τα βγαζω απ το μυαλο μ κολλητος π περασε μου το ειπε.40αρηδες με κοιλουμπες περπατουσαν λεει και τους περασαν. Περπατουσαν επειδη δε μπορουσαν να τρεξουν. Και για να μη κατηγορώ μονο ξενους ο κολλητος παπαρια αντοχες αν ηταν 1000αρι σε 4¨20 δε θα βγαζε ... Αλλα ηταν 1 γυρος σε 2 λεπτα !

Για πες μας τώρα τι εννοείς ακριβώς;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης