Elena99 έγραψε:Εγω εμαθα για 21 με 32 απο ατομο στο υπουργείο δημόσιας ταξης και ξενέρωσα τη ζωη μου...
Έμπιστη πηγή, με το δημοσίας τάξεως μίλησες με Παπαθεμελη ή Πολυδωρα;8 ετών ήσουν όταν καταργήθηκε. Προστασίας του πολίτη θες να πεις.
Δεν εννοω υπουργό. Με υπάλληλο μίλησα συγγνώμη για το λάθος μου σε σχεση με την ονομασια του υπουργείου. Εμενα δεν με συμφέρει ετσι κι αλλιως και ισως να μην τα κανω καν. Ηλπιζα εως 30... Εστω.
Ασσος έγραψε:Κυριοι κ κυριες... Στο Google γραψτε τον αριθμο 7002/12/1-κστ. Ειναι η νεα τροποποιηση γου φεκ... Διαβαστε το. Τα νεα μόρια κλπ, ηλικία μεχρι 28... ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Ασσος έγραψε:Κυριοι κ κυριες... Στο Google γραψτε τον αριθμο 7002/12/1-κστ. Ειναι η νεα τροποποιηση γου φεκ... Διαβαστε το. Τα νεα μόρια κλπ, ηλικία μεχρι 28... ΔΙΑΒΑΣΤΕ
Αυτό είναι από το 2019...
7/2020 διαβάζω εγώ.
επανερχομε 700212/1-κστ τροποποιθηκε με την 7002/12/1-λη.
3400+ μορια ο αλλος και ρωταει αν ειναι μεσα, και περιμενει απαντηση απο ποιον; Λες και ενδιαφερει κανεναν. Τελικα καλα κανουν εδω μεσα μερικοι και κραζουν ορισμενους πτυχιουχους. Για την συγκεκριμενη προκηρυξη δεν ξερει κανεις τιποτα, ολοι οι προφητες του φορουμ πεσανε εξω, οποτε απλα περιμενετε να ανκοινωθει ολοκληρη.
Και μια πληροφορια για το μελλον... Ο δικηγορος πετρος αγγελακης κερδισε δικαστηριο. Για υποψηφιο ειδικο φρουρο το 2019 Ο οποιος προσεφυγε γθατι δε πηρε μορια απο ιδιωτικο ιεκ σεκιουριτη... Ετσι με την δξκαδγικη αποφαση του μετρησαν τα μορια και θα προσληφθει
Ασσος έγραψε:Και μια πληροφορια για το μελλον... Ο δικηγορος πετρος αγγελακης κερδισε δικαστηριο. Για υποψηφιο ειδικο φρουρο το 2019 Ο οποιος προσεφυγε γθατι δε πηρε μορια απο ιδιωτικο ιεκ σεκιουριτη... Ετσι με την δξκαδγικη αποφαση του μετρησαν τα μορια και θα προσληφθει
Περίεργο.
Εγώ γνωρίζω άτομο που τα πήρε τα μόρια με μια απλή ένσταση.
Βέβαια, δε γνωρίζω εάν υπάρχει νομικό κώλυμα μεταξύ πιστοποίησης και απλής βεβαίωσης.
Ο φίλος είχε πιστοποίηση κανονικά αλλά ήταν από ιδιωτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Απρ 05, 2021 7:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GPAPI έγραψε:Μόνο edcl δέχονται η και βεβαίωση γνώσης ηλ υπολογιστών από σχολη
Δηλαδη αντι για ecdl μπορεις να δωσεις βεβαιωση γνωσης ηλ. Υπολογιστων και να παρεις τα 200 μορια; Επδ Ζηταει κατι συγκεκριμενο Το λεω word excel kai διαδυκτιο
GPAPI έγραψε:Μόνο edcl δέχονται η και βεβαίωση γνώσης ηλ υπολογιστών από σχολη
Δηλαδη αντι για ecdl μπορεις να δωσεις βεβαιωση γνωσης ηλ. Υπολογιστων και να παρεις τα 200 μορια; Επδ Ζηταει κατι συγκεκριμενο Το λεω word excel kai διαδυκτιο