Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Rousfetis έγραψε:Τι σημαινει να κοπουμε;

Μιλημενα μπαινουμε ρε! Οτι δλδ εσυ πιστευεις οτι εγω με πτυχιο καλης σχολης φιλε... Ειλικρινά θα καστψ ν ρισκαρω να βαραω σκοπια... Ρε πατε καλα;

Σοβαρευτειτε μαγκες... Φωτογραφικη ειναι... Τρια χρονια την πιλατευουμε την προκ αυτη...

Κατσε ρε συ δηλαδη θα βαλεις βισμα; Αφου δεν γινεται

Άβαταρ μέλους
pepegas
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από pepegas »

Αποδεχτειτε την ηττα που φαγαμε, καντε τα χαρτια σας και παμε παρακατω!
E.K.A.M-CTSFO
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Nick222 έγραψε:
Rousfetis έγραψε:Τι σημαινει να κοπουμε;

Μιλημενα μπαινουμε ρε! Οτι δλδ εσυ πιστευεις οτι εγω με πτυχιο καλης σχολης φιλε... Ειλικρινά θα καστψ ν ρισκαρω να βαραω σκοπια... Ρε πατε καλα;

Σοβαρευτειτε μαγκες... Φωτογραφικη ειναι... Τρια χρονια την πιλατευουμε την προκ αυτη...

Κατσε ρε συ δηλαδη θα βαλεις βισμα; Αφου δεν γινεται

Ειρωνικά το λέει ρε φίλε. Μας έχεις πρήξει με το βύσμα ρε μεγάλε πραγματικά. ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΕΙ ΒΎΣΜΑ. Μη το ρωτήσεις ξανά!

Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Πραγαμτικα φάγαμε ήττα μεγάλη και δεν χωνεύεται εύκολα γιατί δεν έχουμε άλλη ευκαιρία κρίμα πραγματικά δεν μας θέλει μερικούς καλή επιτυχία σε όλους...
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Τιποτα δεν αποδεχομαι, ειναι μπασταρδοι και στις καλπες θα τους το δειξουμε!
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

EcoMike έγραψε:Τιποτα δεν αποδεχομαι, ειναι μπασταρδοι και στις καλπες θα τους το δειξουμε!

Οπως και να χει παλι θα βγουνε, θα τους ψηφισουν αλλοι για εμας.

Voulgas88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Voulgas88 »

Φιλε μου καλησπερα πιο πανω εγραψα κατι βλεπω στο φορουμ εχεις καποια γνωση ποια η αποψη σου στο προβλημα μου τι να κανω με τοσα πολλα μορια αλα εληψη υψους;
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

EcoMike έγραψε:Τιποτα δεν αποδεχομαι, ειναι μπασταρδοι και στις καλπες θα τους το δειξουμε!

Έχουν των δικό τους κόσμο που θα τους βγάζει και θα τους βγάζει οπότε μια ζωή δεν αλλάζει αυτό...

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Και γω στο δικο τους κοσμο ανηκα, αλλα τωρα τερμα!
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

EcoMike έγραψε: Και γω στο δικο τους κοσμο ανηκα, αλλα τωρα τερμα!
Ρε μαικ ξεκολλα επιτελους ρε φίλε στα 100 Μνματα κράζεις ψήφισε ότι θες δικαίωμα σου αντί να τα βάζεις με τον εαυτό σου φίλε που δεν έβγαλες το διπλωμα και έμεινες έξω το 2019 σε πείραξαν τα κριτήρια όλοι είχαμε μια ευκαιρία μάγκες όσοι το ήθελαν πραγματικά έβγαλαν τα παντα αν δεν μπήκαν δεν μπήκαν δεν φταίνε τα κριτήρια μαικ το 2019 τα κριτήρια που ήθελες είχε αλλά δεν έβγαλες το διπλωμα ειπες ... Και μην μου πεις δεν είχα λεφτά γιατί αφενός αν το γθελες τόσο πολύ είχε να βγάλει από το 2011 τόσα χρόνια θα το εβγαζες... Απλά ειπες δεν γαμιεται και μόλις είδες πως βγαίνει έτρεξες να προλάβεις άρα μην λες το ήθελα πολύ φίλε και το είχα απωθημένο ... Ένα χρόνο μάζευα λεφτά και δανείστηκα να βγάλω τα διπλώματα που τα έχω από το 2012 παρόλο που ήξερα πως με την προηγούμενη κυβέρνηση δεν θα βγαζε φιλαράκι... Εμ βγάζει προκηρύξεις εμ έβγαλε με τα κριτήρια που ήθελες εμ ξαναβγάζει και για αλλά σώματα και εσυ μου κλαίγεσαι γιατί βάλαν πτυχία είδαμε Και όταν δεν τα είχαν... Αποδεξου το ζήσε με αυτό γιατί δεν φταίει κανεις άλλος εκτός από εσενα όπως ειπες με το διπλωματικό το 19 Θα ήσουν μέσα τώρα... Τώρα τα αλλά για βύσματα και δαπιτες είναι για κλάματα... Βύσμα δεν μπαινει στα μόρια και πτυχία έχει πλέον το 2021 όλοι η Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Ρε μεγάλε κάνε τη δουλειά σου τι καίγεσαι και μπαίνεις εδώ και απαντάς ενώ είσαι ΕΦ, εγώ άμα είχα μπει ούτε θα ξαναμπαίνα εδώ μέσα. Αι κάνε καμιά δουλειά ότι γουστάρω θα λέω!
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Εκεί που δουλεύω έρχονται πολλοί αστυνομικοί καθημερινά και παρακαλάνε για κάνα μαύρο μεροκαματακι, μηπως θες να σε δικτυωσω να βγάλεις κάνα εξτραδακι γιατί βλέπω έχεις ελεύθερο χρόνο και μπαίνεις εδώ μέσα!
johny junky
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johny junky »

EcoMike έγραψε:Εκεί που δουλεύω έρχονται πολλοί αστυνομικοί καθημερινά και παρακαλάνε για κάνα μαύρο μεροκαματακι, μηπως θες να σε δικτυωσω να βγάλεις κάνα εξτραδακι γιατί βλέπω έχεις ελεύθερο χρόνο και μπαίνεις εδώ μέσα!
Φίλε τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται; Ρωτάω γιατί όντως ενδιαφέρομαι για κανένα μεροκάματο, μπορώ τα Σ/Κ.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Έχει να κάνει με την Ασφάλεια, σορρυ αλλά μόνο αστυνομικούς δεχόμαστε!
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

EcoMike έγραψε: Εκεί που δουλεύω έρχονται πολλοί αστυνομικοί καθημερινά και παρακαλάνε για κάνα μαύρο μεροκαματακι, μηπως θες να σε δικτυωσω να βγάλεις κάνα εξτραδακι γιατί βλέπω έχεις ελεύθερο χρόνο και μπαίνεις εδώ μέσα!
Ναι έχω ελεύθερο χρόνο είδες πως είναι το δημόσιο; Μαύρο μεροκαματάκι; Μπα... Μια χαρά είμαι πολύ Καλά θα έλεγα φίλε... Άρχισε σιγά σιγά να κράζεις τώρα ότι δεν έχει λεφτά η αστυνομία και είμαι καλά εγώ παίρνω πολλά λεφτά αλλά ήθελα να μπω γιατί το χω απωθημένο και δεν αξιζει και αλλά τέτοια που λετε εσείς που δεν καταφέρατε να μπείτε ποτε και σας πονάει ... Μπαίνω για να λέω σε κάτι κλάψες σαν εσενα πως ο μονος που φταίει είσαι εσυ φίλε που δεν έβγαλες το διπλωμα αλλά κατά τα αλλά σε πονάει και σε ενοχλεί που αλλά παιδιά φάγανε λεφτά και χρόνο να βγάλουν ένα πτυχιο... Και αν είσαι τόσο μαγκας που λες για ΤΕΙ ζαμπόν οκ οπτικής εσυ γιατί δεν το έβγαλες; Μέχρι και η κουτσή Μαρία ένα πτυχιο το έχει ... Κλάψε λίγο ακομη να δω κάτι
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες