Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Gpap95 έγραψε:
nikos521 έγραψε:Gpap με το σχολιο για την φουντα με πεθανες αδερφε !Εικόνα
Έχουμε 8 ώρες μιλάμε για την ηλικία εδώ μέσα ρε φίλε !

Οντως ολη μερα στο φορουμ ειμαστε να λεμε για την ΟΠΠΙ.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Rad το ότι ο πολύτεκνος παίρνει 300 και το πτυχίο του ιεκ παίρνει 200 πως το σχολιάζεις; Εγώ πιστεύω ότι είναι ξευτιλα και προκλητικό. Δηλαδη εμας που βγάλαμε το ιεκ μας απαξιώνει εντελώς και μας λέει προτιμάω τους πολύτεκνους. Πραγματικα δε υπάρχουν λόγια μέχρι και στη Τράπεζα έδωσαν 500 στο ιεκ και στην Αστυνομία το απαξιωνουν ενώ γίνονται τα ίδια μαθήματα με την Αστυφυλακων από εν ενέργεια αστυνομικούς καθηγητές!

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Αποστολη τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι στις προκυριξεις δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις. Και εγω δεν θεωρουσα ενας δεα Ε. Δ να παιρνει 1000 και εγω ΚΔ. ΑΛ 500. Επισης διπλωμα φορτηγου τι σχεση εχει με αστυνομια; Το οτι χαλανε καποιοι λεφτα για τα διπλωματα δεν λεει κατι και αλλοι χαλανε για την μορφωση. Θελω να πιστευω οτι θα το καλοσκεφτουν και οτι δεν θα ειναι τοσοι πολλοι με τα πολλα μορια Διοτι το να εχεις ενα καλο πτυχιο πανεπιστημιου προφισενσι καλο απολυτηριο ecdl. Αν μη τι αλλο μπορεις να βρεις μια καλυτερη δουλεια απο μπατσος σε πανεπιστημιο που θα σε στειλουν μπορει πατρα μπορει θεσςαλλονικη μπορει γιαννενα για 7-8 κατοσταρικα με ενοικια κλπ φυτοζωης . Τωρα εαν δεν εχουν στον ηλιο μοιρα Παω πασο και παλι προτιμοτερο ειναι να πας σε μια δουλεια που ισως εξελιχθεις και παρεις καποια λεφτα παραπανω σε λιγα χρονια παρα να εισαι ε. Φ με 750 χωρις δωρα χωρις τπτ. Ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται. Και εγω πλεον το σκεφτομαι σοβαρα με 3000 σχεδον να μην τα κανω.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Fousekis έγραψε:Αποστολη τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι στις προκυριξεις δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις. Και εγω δεν θεωρουσα ενας δεα Ε. Δ να παιρνει 1000 και εγω ΚΔ. ΑΛ 500. Επισης διπλωμα φορτηγου τι σχεση εχει με αστυνομια; Το οτι χαλανε καποιοι λεφτα για τα διπλωματα δεν λεει κατι και αλλοι χαλανε για την μορφωση. Θελω να πιστευω οτι θα το καλοσκεφτουν και οτι δεν θα ειναι τοσοι πολλοι με τα πολλα μορια Διοτι το να εχεις ενα καλο πτυχιο πανεπιστημιου προφισενσι καλο απολυτηριο ecdl. Αν μη τι αλλο μπορεις να βρεις μια καλυτερη δουλεια απο μπατσος σε πανεπιστημιο που θα σε στειλουν μπορει πατρα μπορει θεσςαλλονικη μπορει γιαννενα για 7-8 κατοσταρικα με ενοικια κλπ φυτοζωης. Τωρα εαν δεν εχουν στον ηλιο μοιρα Παω πασο και παλι προτιμοτερο ειναι να πας σε μια δουλεια που ισως εξελιχθεις και παρεις καποια λεφτα παραπανω σε λιγα χρονια παρα να εισαι ε. Φ με 750 χωρις δωρα χωρις τπτ. Ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται. Και εγω πλεον το σκεφτομαι σοβαρα με 3000 σχεδον να μην τα κανω.

Αν οντως εχεις 3000 και δεν τα κανεις τι να πω. Μακαρι να ειχα εγω και πολλα αλλα παιδια απο εδω 3000 μορια.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Fousekis έγραψε:Αποστολη τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι στις προκυριξεις δεν μπορουμε να το κρινουμε εμεις. Και εγω δεν θεωρουσα ενας δεα Ε. Δ να παιρνει 1000 και εγω ΚΔ. ΑΛ 500. Επισης διπλωμα φορτηγου τι σχεση εχει με αστυνομια; Το οτι χαλανε καποιοι λεφτα για τα διπλωματα δεν λεει κατι και αλλοι χαλανε για την μορφωση. Θελω να πιστευω οτι θα το καλοσκεφτουν και οτι δεν θα ειναι τοσοι πολλοι με τα πολλα μορια Διοτι το να εχεις ενα καλο πτυχιο πανεπιστημιου προφισενσι καλο απολυτηριο ecdl. Αν μη τι αλλο μπορεις να βρεις μια καλυτερη δουλεια απο μπατσος σε πανεπιστημιο που θα σε στειλουν μπορει πατρα μπορει θεσςαλλονικη μπορει γιαννενα για 7-8 κατοσταρικα με ενοικια κλπ φυτοζωης. Τωρα εαν δεν εχουν στον ηλιο μοιρα Παω πασο και παλι προτιμοτερο ειναι να πας σε μια δουλεια που ισως εξελιχθεις και παρεις καποια λεφτα παραπανω σε λιγα χρονια παρα να εισαι ε. Φ με 750 χωρις δωρα χωρις τπτ. Ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται. Και εγω πλεον το σκεφτομαι σοβαρα με 3000 σχεδον να μην τα κανω.
Κανε τα χαρτια σου και οτι γινει εσυ να κανεις την προσπαθεια σου.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

EcoMike έγραψε:Rad το ότι ο πολύτεκνος παίρνει 300 και το πτυχίο του ιεκ παίρνει 200 πως το σχολιάζεις; Εγώ πιστεύω ότι είναι ξευτιλα και προκλητικό.Δηλαδη εμας που βγάλαμε το ιεκ μας απαξιώνει εντελώς και μας λέει προτιμάω τους πολύτεκνους. Πραγματικα δε υπάρχουν λόγια μέχρι και στη Τράπεζα έδωσαν 500 στο ιεκ και στην Αστυνομία το απαξιωνουν ενώ γίνονται τα ίδια μαθήματα με την Αστυφυλακων από εν ενέργεια αστυνομικούς καθηγητές!

Αν και είμαι πολύτεκνος θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, θα βγω απ του Ελληναρα την ψυχοσύνθεση και θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και να φανταστειτε οτι καποτε εμπαιναν με 2200 μορια ενω τωρα με πτυχια ΑΕΙ.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Μεγάλη ξευτιλα πραγματικά μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, μεγάλη απαξίωση! Την ίδια απαξίωση θα δείξουμε και εμείς στις κάλπες!

Apostolis1993
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Apostolis1993 »

Φίλε μου και εγώ σπουδάζω και έχω 1 μάθημα για πτυχίο δεν μου λέει κάτι ... Τα @@@@@ μου πήρα κ εγώ όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Και ας μην το πάμε από επιπέδου μόρφωσης κλπ που αναφέρονται μερικοί.

Όσο για τα διπλώματα φορτηγού κλπ θα διαφωνήσω, μια χαρά χρειάζονται γιατί μπορείς να μπεις και σαν οδηγός σε κλούβα, έχει μπει γνωστός μου για μηχανή και αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να σου απαντήσω καταλαβαίνεις νομίζω γιατί είναι χρήσιμα.

Τεσπα ότι έγινε, έγινε αρκετά χαλάσαμε την ζαχαρένια μας.

Για όσους αγαπάνε το σώμα ευελπιστούμε να βγάλει για ΣΦ να μπούμε τουλάχιστον εκεί !

marinakouf
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από marinakouf »

Apostolis1993 έγραψε:Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα πραγματικά.

Ποιος είπε ρε φίλε να μην μετρήσουν τα πτυχία ;

Αλλά 1000 μόρια ξέρεις το σημαίνει ; Και άντε και καλά κάνει και δίνει τα μόρια, θεωρείς φυσιολογικό να σου κόβει εσένα μόρια από ειδικές δυνάμεις η δόκιμους ;

Σου φαίνεται φυσιολογικό να έχεις δώσει τόσα λεφτά σε διπλώματα και αυτά να πηγαίνουν στο κάδο ;

Αν εσύ το θεωρείς αυτό φυσιολογικό μαγκιά σου αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι και το σωστό.

Με την λογικη σου βαλε κατω 200 ευρω ενοικιο+δεη+νερο+τηλεφωνο και αλλα εξοδα Χ 12 μηνες και ολα αυτα στην καλυτερη Χ4 χρονια. Αρα σωστα δινει τοσα μορια στα πτυχια ΑΕΙ και Τει.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Ναι να μπούμε ΣΦ με σύμβαση και να μας διώξουν σε 5,6 χρόνια!
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

nikos521 έγραψε:Και να φανταστειτε οτι καποτε εμπαιναν με 2200 μορια ενω τωρα με πτυχια ΑΕΙ.
Ετσι ηταν της καλες εποχες τωρα ΑΕΙ ΤΕΙ δυστηχως.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω φοβαμαι να μην γινει και στους ΣΦ οτι εγινε και εδω.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Charlie Harper 13 έγραψε:
nikos521 έγραψε:Και να φανταστειτε οτι καποτε εμπαιναν με 2200 μορια ενω τωρα με πτυχια ΑΕΙ.
Ετσι ηταν της καλες εποχες τωρα ΑΕΙ ΤΕΙ δυστηχως.

Και να σκεφτεις οτι καποιοι που φωναζαν για πτυχια μπηκαν τοτε με τοσα μορια. Και εννοειται πως δεν εχουν πτυχια...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Σάβ Απρ 03, 2021 12:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Θα πεσει κανενα βυσμα λετε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες