Charlie Harper 13 έγραψε:Περιμενεται να βγει πρωτα τα ιδια γραφαμαι κι εμεις. Αμα φατε κανενα ακυρο να δω τι θα γραφεται μετα;
Μεχρι πριν λιγες εβδομαδες ηθελες κι εσυ να γινεις ΕΠ. ΟΠ.
Τα ξεχασες; Εγω οχι.
Δεν το ξεχασα κι αν βγει θα τα κανω για Πολεμικη Αεροπορια. Ειμαι και ευνοημενος καθως θα παρω συν 50 μορια λογω της τριτεκνιας.
Να τα κανεις και καλη σου επιτυχια αλλα μη λες θα τη «φαμε» διοτι κι εσυ και πολλοι απο εδω μεσα θελουν για ΕΠΟΠ, διοτι στα dm μου εχω πολλα ονοματα απο αυτο το νημα.
αυτά είναι τα απρόοπτα και καλά να πάθουμε που βάζουν άτομα με 2 εκπαίδευση μέσα και γινονται τέτοια. Μη μου πεις ότι εσύ ήξερες τώρα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Για άλλο λόγο έλεγες θα υπάρξει καθυστέρηση. Δεν είναι να χαίρεσαι πάντως φίλε γιατί η προκήρυξη πάει για αορίστου έως και να μη βγει ποτέ. Ή δε θα βγει ποτέ, γιατί θα πάρει άτομα άλλες υπηρεσίες, ή θα βγει του χρόνου και θα καλύψει υπηρεσίες από άτομα που έφυγαν για να πάνε οππι. Βέβαια στο κράτος που ζούμε, όλα τα πειρμενω.
Αυτή τη στιγμή το μεγάλο θέμα και βραχνάς της κυβέρνησης είναι τα ελληνοτουρκικα, έπειτα Covid 19 - οικονομία και σε δεύτερη μοίρα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό, Κουφοντινας, Λιγναδης, αστυνομική βία, που είναι και χρήσιμα για Αποπροσανατολισμο. Ούτε σαν σκέψη περνάει απο το μυαλό του υπουργού, πρωθυπουργου οι προσλήψεις.
Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει ζημιά στην κυβέρνηση και έτσι στο άκουσμα εκλογών όπως έχω ξανά γράψει, κρατανε τις προσλήψεις έτσι ώστε να πάρουνε τη ρεβάνς.
Δείτε πως σας εχουν χειραγωγησει, λίγο καιρό πριν πλεκατε εγκώμιο για τη ΝΔ (η κυβέρνηση δε καταλαβαίνει απο απειλές, η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει και όχι αυτό που λέει η πρυτανεια, η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρεπει και όχι αυτό που θελει η ΠΟΑΣΥ)
Σήμερα, κυβέρνηση τσίρκο, κοροϊδία κτλ.
Αυτό συνεπάγεται με αμφιταλαντευση της ψήφου και κατ επέκταση χειραγώγηση.
Δυστυχώς αυτα δε συμβαίνουν σε κανένα ευνομούμενο κράτος, οι πολίτες θα τους είχαν φτύσει στα μούτρα θα πατούσαν στα πόδια τους και θα έπαιρναν τη ζωή στα χέρια τους, δεν εξαρτάσαι από κανέναν Μητσοτάκη και κανένα Χρυσοχοιδη και δε τους χρωστάς την ψήφο σου. Ας δούμε πότε θα απογαλακτιστουμε από τους κυβερνώντες.
Rad. έγραψε:Αυτή τη στιγμή το μεγάλο θέμα και βραχνάς της κυβέρνησης είναι τα ελληνοτουρκικα, έπειτα Covid 19 - οικονομία και σε δεύτερη μοίρα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό, Κουφοντινας, Λιγναδης, αστυνομική βία, που είναι και χρήσιμα για Αποπροσανατολισμο. Ούτε σαν σκέψη περνάει απο το μυαλό του υπουργού, πρωθυπουργου οι προσλήψεις.
Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει ζημιά στην κυβέρνηση και έτσι στο άκουσμα εκλογών όπως έχω ξανά γράψει, κρατανε τις προσλήψεις έτσι ώστε να πάρουνε τη ρεβάνς.
Δείτε πως σας εχουν χειραγωγησει, λίγο καιρό πριν πλεκατε εγκώμιο για τη ΝΔ (η κυβέρνηση δε καταλαβαίνει απο απειλές, η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρέπει και όχι αυτό που λέει η πρυτανεια, η κυβέρνηση θα κάνει αυτό που πρεπει και όχι αυτό που θελει η ΠΟΑΣΥ)
Σήμερα, κυβέρνηση τσίρκο, κοροϊδία κτλ.
Αυτό συνεπάγεται με αμφιταλαντευση της ψήφου και κατ επέκταση χειραγώγηση.
Δυστυχώς αυτα δε συμβαίνουν σε κανένα ευνομούμενο κράτος, οι πολίτες θα τους είχαν φτύσει στα μούτρα θα πατούσαν στα πόδια τους και θα έπαιρναν τη ζωή στα χέρια τους, δεν εξαρτάσαι από κανέναν Μητσοτάκη και κανένα Χρυσοχοιδη και δε τους χρωστάς την ψήφο σου. Ας δούμε πότε θα απογαλακτιστουμε από τους κυβερνώντες.
Θα ήθελα να ηξερα. Τοσο καιρό δεν καταλαβαίνατε γιατι κανενα ψευτοσιτε δεν εβγαζε τιποτα για προσλήψεις; Υποτίθεται οτι θελετε αυτο το επάγγελμα κ ψάχνετε. Η πρώτη θα ειναι που θα παει για συρτάρι η η τελευταία; Η πρωτη ειναι που θα σας βαλει στο τρυπάκι για ψηφαλακια για να ξαναβγει κ μετα να κανει προσλήψεις; Εδω εχει γινει ο κακος χαμος. Εκοψαν τοσες θεσεις απο φυλακές κ τις έδωσαν εδω. Μετα κόβουν απο σφ Έβρου. Κοιτα μην κόψουν αν οχι ολες κ τις ξαναπανε εκει γιατι εκει καίγονται κ οχι στα πανεπιστήμια μην παρετε καμια 500αρα κ πολλες είναι. Ο χρυσο ταυτόχρονα θελει να πεθανει ο κουφοντινας αλλα ταυτόχρονα φοβάται γιατι μετα θα γινει το μεγαλο μπαμ κ η ασυμαζεψια που δεν θα μπορεί να βαλει ταξη. Κ στο τελος μ πεταει κ 10 20χρονα στην δελτα διας να δινουν δικαίωμα με ξυλοδαρμους κ να κανουν κατάχρηση εξουσίας οπως κ το 10 11 12 με τους δελτα να μπαίνουν εξαρχια κ να προκαλούν πετώντας κροτου λαμψεις στις πλατείες για να ξεσηκώσουν κοσμο. Οι μισοι θελουν ξήλωμα κ κρεμασμα... Επαγγελμα-κατάχρηση για τους μισους. Κριμα παντος για τις υποσχέσεις κ το αν... Υπομονή οσοι μπορειτε βρειτε καμια δουλειά κ μην περιμένετε το εδω. Ταπεινή μου γνωμη θα φανε ακυρο. Αν παρει θα παρει εφ διας κ οχι οππι.
Εγώ συνεχίζω να έχω ελπίδες για το λόγο ότι αν πάρει από αλλού άτομα, θα αποδυναμώσουν τις εκάστοτε υπηρεσίες άρα θα πρέπει κάπως να τις αναπληρώσουν. Που θα βρούνε 1000 άτομα; Εδώ λείπουν ήδη άτομα επειδή μπήκαν εφ το 19 και μετα απο 3 4 μήνες τς παράτησαν και έμειναν κενές οργανικές θέσεις. Τώρα θα τις αδειάσουν ακόμα περισσότερο; Δε νομίζω. Υπομονή και βλέπουμε το τσίρκο πως θα πάει.
Κ κατι τελευταιο. Θα ηθελα να ξερω που είναι οι μέντορες με τα κονε τους που ελεγαν θα βγει Φεβρουάριο αλλοι μαρτιο. Καλο θα ειναι να σταματησει γιατι γίνεστε κ ρεζίλι. Αλλα λιγο το κακο. Το κυριότερο είναι οτι παίζεται με την αγωνια όλων... Εκτος αυτού κ με τοβ χθεσινό παραλογισμό-ξυλοδαρμό δεν είναι ο λογος που αργεί. Κερασάκι ηταν αυτο. Ελάχιστω. Τα βυσματα επρεπε να το ηξεραν οτι θα γινόταν. Οι ρεαλιστες παλι άξιοι! Ελάχιστοι βλέπουν αυτο που ισχύει κ οχι αυτο πιυ θελουν κ βολεύει