Στο λέω γιατί κάπου διάβασα ότι θα έχει ψηφιστεί έως τα μέσα του μήνα και όχι την Δευτέρα που λέγανεDrTEO έγραψε:Όταν ψηφιστεί υπολόγιζε τόσοBilD έγραψε:Άποψη μου το πολύ σε δύο βδομάδες έχει βγει ΦΕΚ!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Αυτοί που μπήκαν νησιά και Αθήνα το 3μηνο πέρασε και θα ορκιστουν τώρα.
Gpap95 έγραψε:Ποιοι σφ να ορκιστούν ;Shadow2 έγραψε:Τώρα στο πρώτο 10ημερο θα ορκιστουν και οι ΣΦ οπότε μπορεί να το έχουν σκεφτει ετσι οστε να ορκιστουν αυτή πρώτα και μετά η προκ για να μην πάρουν μέρος
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Το ποταμι της ΟΠΠΙ δε γυριζει πισω, ολα πανε ευθεια!
Εγώ νομίζω ότι ορκίστηκαν φίλε μου. Είχα δει και βίντεο της ορκωμοσίας. Το είχε βάλει και αυτός ο ποτσεπης αν θυμάμαι καλάShadow2 έγραψε:Αυτοί που μπήκαν νησιά και Αθήνα το 3μηνο πέρασε και θα ορκιστουν τώρα.Gpap95 έγραψε:Ποιοι σφ να ορκιστούν ;Shadow2 έγραψε:Τώρα στο πρώτο 10ημερο θα ορκιστουν και οι ΣΦ οπότε μπορεί να το έχουν σκεφτει ετσι οστε να ορκιστουν αυτή πρώτα και μετά η προκ για να μην πάρουν μέρος
GreekRanger έγραψε:Το ποταμι της ΟΠΠΙ δε γυριζει πισω, ολα πανε ευθεια!
Χαχαχα
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Εγώ νομίζω ότι ορκίστηκαν φίλε μου. Είχα δει και βίντεο της ορκωμοσίας. Το είχε βάλει και αυτός ο ποτσεπης αν θυμάμαι καλάShadow2 έγραψε:Αυτοί που μπήκαν νησιά και Αθήνα το 3μηνο πέρασε και θα ορκιστουν τώρα.Gpap95 έγραψε:Ποιοι σφ να ορκιστούν ;Shadow2 έγραψε:Τώρα στο πρώτο 10ημερο θα ορκιστουν και οι ΣΦ οπότε μπορεί να το έχουν σκεφτει ετσι οστε να ορκιστουν αυτή πρώτα και μετά η προκ για να μην πάρουν μέρος
Το είχα δει και εγώ αυτό ήταν στο τμήμα πριν καν αναλάβουν καθήκοντα μετά το πρώτο 3μηνο της Πρακτικής ορκίζονται ξανά σαν κάτι επίσημο πια και ξεκινάει το όνειρο τους ...
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Αυτο που ανεβασε ο ποτσεπ ηταν η πρωτη ορκομοσια που γινεται στο τμημα πριν πας στη σχολη.6 Φλεβαρη θα γινει η επισημη ορκομοσια μετα το περας της σχολης!
- δοκιμος 2021
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 14
Να ρωτησω κατι την ημερα που θα καταθεσουμε τα χαρτια μας με τα πτυχια μας και τα διπλωματα που εχουμε μπορει να μου πει καποιος που γνωριζει ποια πρεπει να ειναι μεταφρασμενα και αν πρεπει να εινα ιτα πρωτοτυπα η οχι
Χμμμ... Άρα πολλοί μπορεί να φύγανε πριν την ορκομωσια για να έρθουν οππι
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Χμμμ... Άρα πολλοί μπορεί να φύγανε πριν την ορκομωσια για να έρθουν οππι
Παίζει αλλά δεν θα το ρισκάρουν πολλοί για των λόγο ότι έχουν μπει και ηρέμησαν αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Εγω ξερω οτι αν εχεις βαλει υπογραφη στην ορκομοσια στο τμημα, αν φυγεις δε μπορεις να ξανακανεις χαρτια σε προκηρυξη της ελ. Ας!
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Ξέρουμε πότε θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο;
Greekranger έτσι είναι !
Και εγώ αυτό ξέρω ότι αν βάλεις υπογραφή τη πρώτη φορά, μετά δε μπορείς να πας ξανά ελας αν φύγεις. Τώρα τι να πω δε ξέρωGreekRanger έγραψε:Εγω ξερω οτι αν εχεις βαλει υπογραφη στην ορκομοσια στο τμημα, αν φυγεις δε μπορεις να ξανακανεις χαρτια σε προκηρυξη της ελ. Ας!
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Οποτε ολοι οι ΣΦ ειναι εκτος ανταγωνισμου εφοσον εβαλαν υπογραφη στο τμημα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες