Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Παιδιά μη λέτε χαζα. Όπως δε φεύγουν οι εφ δε θα φύγουν και οι σφ. Μη λέμε ότι θέλουμε. Δεν απολύθηκαν ποτέ σφ ούτε παλιά ! Εμένα με τρομάζει κάτι άλλο. Μηπως ανέβουν οι βάσεις επειδή θα είναι 1000 άτομα και όχι 1500;
Πιστεύω όμως ότι δε θα τους διώξουν. Με την ίδια λογική μπορεί να γίνει το ίδιο και σε εμάς γιατί και οι δύο στην αστυνομία υπάγονται
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 24
Gpap95 έγραψε:Παιδιά μη λέτε χαζα. Όπως δε φεύγουν οι εφ δε θα φύγουν και οι σφ. Μη λέμε ότι θέλουμε. Δεν απολύθηκαν ποτέ σφ ούτε παλιά ! Εμένα με τρομάζει κάτι άλλο. Μηπως ανέβουν οι βάσεις επειδή θα είναι 1000 άτομα και όχι 1500;
Όπως τα λέει ο redman. Οι Συνοριακοί (Σ. Ο. Χ) είναι με σύμβαση. Όσο είναι η Ν. Δ θα υπάρχουν, δηλαδή μέχρι 2023 - ίσως και νωρίτερα να απολυθούν. Δεν γίνεται να απορροφηθούν στο μόνιμο προσωπικό. Ο καθένας επιλέγει τη σωστή επιλογή. Μπράβο στα παιδιά που δεν πήγαν συμβασιούχοι συνοριακοί και θα μπουν ΟΠΠΙ μόνιμοι μετά από την 5ετία, σύμφωνα με τον Νόμο χωρίς αγωνία, κοροϊδία και ανασφάλεια.
Ξυπνάτε, μην ακούτε τι σας λένε, δεν θα υπάρξει μονιμοποίηση. Δείτε τι γίνεται σε άλλα υπουργεία πρώτης γραμμής COVID, τους συμβασιούχους άνω των 4.000 ατόμων που έχουν εκπαιδεύσει δεν τους μονιμοποιούν εδώ και χρόνια. Πληρώνονται από ευρωπαικά κονδύλια και δάνεια απ' έξω.
Καλησπέρα. Διαβάζω όσα λέτε και θέλω να σας πληροφορήσω για ότι γνωρίζω και ότι πιστεύω.
Αρχικά δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετικός θεσμός ΕΦ. Δλδ άλλος εφ πανεπιστημίου κ άλλος της Δίας. Μ άλλη βαθμολογική εξέλιξη με άλλα κριτήρια αλλαγής υπηρεσίας μετάθεσης κτλπ... Ο εφ είναι βαθμός ! Αφού μπεις. Δηλώνεις τον τόπο συμφέροντων σου για να μαζεύεις τ μόρια σ για ενδεχόμενη μετάθεση... Μετά από ένα χρόνο στο σώμα οι εφ. Μόνο εφ ... Έχουν δικαίωμα αίτησης μετάθεσης εκτός ΓΑΔΑ... Μέτα από δύο χρόνια από την πρόσληψη έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για εσωτερική μετάθεση... Βγαίνουν ημερομηνίες... Απόσπαση μπορείς να πάρεις οποία στιγμή θες... Με τ κατάλληλη τηλ φυσικά... Από κει κ πέρα μπορεί να μπείτε εφ. Και να λέει τοποθέτηση στα ΑΕΙ... Εφόσον κάνετε εκπαιδευση εφ... Οποίος έχει τ κατάλληλο τηλ. Μέτα από ενα εύλογο διάστημα. Κτλο ... Θα μπορεί είτε να πάρει απόσπαση είτε μετάθεση δε άλλη υπηρεσία... Από ΑΕΙ να πάει δράση... Δίας... ΟΠΚΕ... Σχολείο για έκανα όταν βγαίνει... Ματ ... Απλά ο λόγος της πρόσληψης θα είναι τ αεί. Από κει κ πέρα όλα γίνονται... Σ μας μπήκαν σε 4 υπηρεσίες... Δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να πας στα ματ σε ένα χρόνο... Απλά όλα θέλουν σπρώξιμο...
Μαζέψτε λεφτά γιατί θα κάνετε πολλούς μήνες να πληρώθητε κανονικά... Ακόμα κρατήσεις έχουμε... Και όλα τ αλλά αφήστε τα... Θα τ δείτε στην πορεία...
Αρχικά δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετικός θεσμός ΕΦ. Δλδ άλλος εφ πανεπιστημίου κ άλλος της Δίας. Μ άλλη βαθμολογική εξέλιξη με άλλα κριτήρια αλλαγής υπηρεσίας μετάθεσης κτλπ... Ο εφ είναι βαθμός ! Αφού μπεις. Δηλώνεις τον τόπο συμφέροντων σου για να μαζεύεις τ μόρια σ για ενδεχόμενη μετάθεση... Μετά από ένα χρόνο στο σώμα οι εφ. Μόνο εφ ... Έχουν δικαίωμα αίτησης μετάθεσης εκτός ΓΑΔΑ... Μέτα από δύο χρόνια από την πρόσληψη έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για εσωτερική μετάθεση... Βγαίνουν ημερομηνίες... Απόσπαση μπορείς να πάρεις οποία στιγμή θες... Με τ κατάλληλη τηλ φυσικά... Από κει κ πέρα μπορεί να μπείτε εφ. Και να λέει τοποθέτηση στα ΑΕΙ... Εφόσον κάνετε εκπαιδευση εφ... Οποίος έχει τ κατάλληλο τηλ. Μέτα από ενα εύλογο διάστημα. Κτλο ... Θα μπορεί είτε να πάρει απόσπαση είτε μετάθεση δε άλλη υπηρεσία... Από ΑΕΙ να πάει δράση... Δίας... ΟΠΚΕ... Σχολείο για έκανα όταν βγαίνει... Ματ ... Απλά ο λόγος της πρόσληψης θα είναι τ αεί. Από κει κ πέρα όλα γίνονται... Σ μας μπήκαν σε 4 υπηρεσίες... Δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να πας στα ματ σε ένα χρόνο... Απλά όλα θέλουν σπρώξιμο...
Μαζέψτε λεφτά γιατί θα κάνετε πολλούς μήνες να πληρώθητε κανονικά... Ακόμα κρατήσεις έχουμε... Και όλα τ αλλά αφήστε τα... Θα τ δείτε στην πορεία...
Σε ποιες υπηρεσιες πηγανε οι ΕΦ του 19 εκτος της ΔΙΑΣ και της ΔΕΛΤΑ?
Προσωπικά Δίας και ΔΕΛΤΑ ξέρω εγώ
Και εγω για διας και δελτα ηξερα !
Dea pz εκτος απο Διας, Δραση και ΟΕΜ που αλλου πηγαν αυτοι του 19?
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Θα πρεπει να εχεις κανει θητεια για να μπεις στην ΟΠΠΙ;
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
Ναι εννοειται πρεπει να εχεις κανει θητεια!
Δεν ξέρω για μόρια... Πιστεύω έφυγε πολύς κόσμος... Οπότε θα πέσει η βάση ... Πήραν Δίας σχεδόν 1200. Δράση... Μεταγωγών. Πεζές περιπολίες...
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΗΣ
οκ σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Δυστηχως δεν εψω κανει την θητεια μου. Καλη τυχη σε ολους σαςGuardian έγραψε:Ναι εννοειται πρεπει να εχεις κανει θητεια!
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
Α κατάλαβα τι λες. Το καλύτερο είναι να βγει πρώτα εποπ από μετά σφ και μετά εμείς
Εφοσον ξερουν οτι θα βγει προκηρυξη για ΟΠΠΙ, οποιοι εχουν καλα μορια δε θα κανουν χαρτια για ΣΦ.
Εκτός και αν είναι από τις περιοχές Έβρο Ροδόπη καβάλα. Γιατί εκεί θα βγει για σφ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες