Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Σε 8 χρόνια γίνεσαι αστυφύλακας πας όπου θες αν είναι στην Ελλάς
Έχω φίλο που πήγε ειδικός φρουρός και είναι κανονικά σε ομάδα της αστυνομίας χωρίς να έχει γίνει αστυφύλακας. Στην ουσία μου λες μπορούμε να αλλάξουμε ομάδα ΑΝ θα είμαστε στην ελας και ΌΤΑΝ γίνουμε αστυφύλακες. Οπότε δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους ειδικούς φρουρούς
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Κάθε θεσμός έχει διαφοροποιησεις στα διατάγματα του. Οι μόνιμοι ΣΦ γίνονται και αυτοι αστυφ στα 8 χρόνια, αλλά υπηρεσία έχουν δικαίωμα να αλλάξουν στα 13 χρόνια.
Ενώ οι ΕΦ κατευθείαν πανε σχεδόν παντού.
Ενώ οι ΕΦ κατευθείαν πανε σχεδόν παντού.
Οπότε μακάρι να βγει κάτι σε ειδικούς φρουρούς για να έχουμε τα ίδια δικαιώματα
Kostantinos2017 έγραψε:Αναλογικά για 4 Πανεπιστήμια αντιστοιχούν 250 αστυνομικοί. Επειδή εγώ ήμουν φοιτητής στο ΑΠΘ, Ξέρω ότι 85 περίπου άτομα (85 άτομα ανά βάρδια) δεν φτάνουν να φυλάξουν το ΑΠΘ. Ο χώρος είναι τεράστιος είναι μια πόλη, άρα θα πάρουν και άλλα άτομα σε αυτή τι μονάδα αν όχι τώρα στο μέλλον.
Χαχαχαχα
Loukas_97 έγραψε:Πως απο τα 1000 πηγατε ξαφνικα στα 500 δεν μπορω να καταλαβω. Κουνηστε λιγο το κεφαλακι σας εχει γινει ολος αυτος ο ντορος για 500 ατομα; Τοσο βλακες λετε να ειναι στην βουλη;1000+ θα ειναι μην τα ξαναλεμε καντε υπομονη ακομα και το σταρ προχθες στις ειδησεις για 1000 ατομα μιλησε. Επισης τς 18 νεες ομαδες δραση που θα τις βρει; Θα τις γεννησει;
Χαχαχαχα
Διασωστης31 έγραψε:150 άτομα χρειάζεται του Ζωγράφου είπε ο χρυσοχοιδης, που είναι το μεγαλύτερο, συνολικά. Όχι ανά βάρδια.85 ανά βάρδια δεν είναι ούτε η ΔΈΛΤΑ που πιάνει όλο το κέντρο της Αθήνας.
Επιτέλους και κάποιος σωστός.
Gpap95 έγραψε:Ε αν θέλει ρε παιδιά άμεσα 18 ομάδες, τότε πρέπει να πάρει καμία ;3000 άτομα για να πάνε περίπου 150 σε κάθε ομάδα. Υπερβολή μου φαίνεται. Αν θέλει γενικά όμως να πάρει στο μέλλον,πολύ απλά ρίχνει τις βάσεις στις πανελλαδικές και τελείωσε το θέμα. Εκτός μονο αν θέλει άμεσα να κάνει αυτές τις ομάδες όπως είπα και πιο πάνω
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Πολύ γελάς ρε φίλε.
Το μονο αποθαρρυντικο ειναι οι υπογραφες 900 οπως λενε πανεπηστιμιακων κατα τη γνωμη μου και οι κατ'επαναληψη πορειες κατα της ιδρυσης του νεου σωματος. Ελπιζω να βγει σε καλο ολο αυτο και σε πλαν Β να βγουν για ΕΦ εαν δεν κατσει η συγκεκριμενη προκυρηξη. Κατα την αποψη μου επειδη εχω μιλησει και με γνωστους μου στο σωμα, ειναι ανουσιο να ειναι κατω απο 1000 ατομα. Ελπιζω γρηγορα οπως ολοι ετσι κ εγω να βγει να δηλωσουμε, οπως επισης αν γινει εφικτο και σε μετεπειτα μεταθεση εντος του σωματος (για οσους το επιθυμουν) !
Το καλο θα ήταν να υπήρχε ίση μεταχείριση και να μπορούσε και αυτή η μονάδα, να έχει τα ίδια δικαιώματα με τους ειδικούς φρουρούς.
Θα ηταν το ιδανικο να εχουν ιση αντιμετωπιση με τους ΕΦ αλλα ενα τοσο "ηπιο" και περιορισμενου κινδυνου και ευθυνων σωμα σε σχεση με τους ΕΦ ; Μου ακουγεται πολυ καλο για ναναι αληθινο!
Οπότε καλά είπα εγώ χοντρικά τη λέξη "σεκιουριταδες"
Gpap ποσα μόρια έχεις;
Heinrich εσυ ποσους πιστευεις θα παρει στη προκηρυξη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες