Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Αρξελ, το Μάιο βγαίνει ο αριθμός εισακτέων και εξαρτάται από διάφορα θέματα, πιστεύω επειδή θα κάνουν την αστυφυλακων 3 χρόνια θα πάρει κοντά στους 800 πάλι
Kwstas26 έγραψε:Οι ς. Φ οβα κλπ δεν μπορούν να δηλώσουν έχουν υπογράψει σύμβαση από 1 χρόνο οι ς. Φ και 3 χρόνια οι οβα το ρώτησα και εγω προτού την ορκωμοσία μετα άρχιζε η σύμβαση έναν χρόνο στους ς. Φ που είχα περάσει
Αδερφέ οι σφ της τελική υπογραφή-ορκομωσία θα την κάνουν 5/2/21 π τελειώνει η πρακτική τους σαν δοκιμή. Μετά από αυτήν την υπογραφή δεσμεύονται ... Μέχρι τότε μπορούν να παραιτηθούν κανονικά.
Δε θα εχει βγει η προκηρυξη της Πανεπιστημικης μεχρι τοτε. Σιγουρα θα το κοιταξουν αυτο στο Υπουργειο να εχουν υπογραψει συμβαση οι ΣΦ!
Αλλιως πολλοι θα φυγουν και μετα θα ψαχνουν παλι!
Αλλιως πολλοι θα φυγουν και μετα θα ψαχνουν παλι!
Εδώ λένε για μέσα Γενάρη να κοιτάξουν πόσα άτομα θα είναι και άλλες λεπτομέρειες οπότε και τέλος του μήνα να δούμε ΦΕΚ από μέσα Φεβρουαρίου θα αρχίζουν οι αιτήσεις
Μια χαρά μπορούμε να δηλώσουμε... Αν βγει (μαθευτεί) η μοριοδοτηση πριν τς 5 Φεβρουαρίου αρκετοί θα παραιτηθουμε. Αναμένουμε
Ναι το νομοσχεδιο θα μαθευτει, αλλα η προκηρυξη λογικα θα βγει μετα τα μεσα Φεβρουαριου! Οποιος εχει καλα μορια θα παραιτηθει απο ΣΦ πριν υπογραψει!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Εε ενταξει ρε παιδια μην αγχωνομαστε και να φυγουν απο σφ πολλοι αν παρει πανω απο 1000 ατομα οι βασεις κατω απο 2450 θα ειναι. Εε δεν νμζω καποιος απο ολου εμας που ειναι εδω μεσα και γραφει τοσο καιρο να μην εχει πανω απο 2.400 εγω σαα λεω με επιλαχοντες παντα 2.300 θα πανε με τοσους π εχουν απορροφηθει και θα μπουν σε εποπ κτλπ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Αν παρει 1000 θεωρω τουλαχιστον εγω οτι ειμαι μεσα, αν βγαλει 500 ειναι που φοβαμαι
-
Εε ναι για 500 ολοι φοβομαστε θεωρω. Αν και οπως ξαναεχουμε πει δεν νμζω να κανουν τοσο ντορο για 500 ατομα μονο. Αλλα θα δουμε
-
- Ταγματάρχης
Λουκα εσυ ποσα μορια εχεις;Loukas_97 έγραψε:Εε ναι για 500 ολοι φοβομαστε θεωρω. Αν και οπως ξαναεχουμε πει δεν νμζω να κανουν τοσο ντορο για 500 ατομα μονο. Αλλα θα δουμε
-
GiorgosM82 έγραψε:Λουκα εσυ ποσα μορια εχεις;Loukas_97 έγραψε:Εε ναι για 500 ολοι φοβομαστε θεωρω. Αν και οπως ξαναεχουμε πει δεν νμζω να κανουν τοσο ντορο για 500 ατομα μονο. Αλλα θα δουμε
2.580 εχω φιλε. Καν αν με ρωτησεις γιατι δεν μπηκα στην περσινη ηταν γιατι ημουν στρατο. Δεν ειχα παει νωριτερα γτ σπουδαζα. Εσυ ποσα εχεις;
Να είστε σίγουροι πως Ο χρυσοχοιδης ξέρει τι ετοιμάζουν οι ΣΦ και βλέπω τη προκήρυξη να αργεί
Για ποια ομάδα μιλάς Λουκά Α η Β ;
-
- Ταγματάρχης
Και εγω τα ιδια φιλε ακριβως με σενα, δεν μπηκα περυσι γιατι ημουν στρατο και πηγα στα 24 μολις πηρα πτυχιο, εγω εχω 2750Loukas_97 έγραψε:GiorgosM82 έγραψε:Λουκα εσυ ποσα μορια εχεις;Loukas_97 έγραψε:Εε ναι για 500 ολοι φοβομαστε θεωρω. Αν και οπως ξαναεχουμε πει δεν νμζω να κανουν τοσο ντορο για 500 ατομα μονο. Αλλα θα δουμε
2.580 εχω φιλε. Καν αν με ρωτησεις γιατι δεν μπηκα στην περσινη ηταν γιατι ημουν στρατο. Δεν ειχα παει νωριτερα γτ σπουδαζα. Εσυ ποσα εχεις;
Και εσυ Γιώργο για ποια ομάδα μιλάς Α η Β
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες