Παιδιά μακάρι αλλά μην φάμε καμία φόλα στο τέλος ... Μην πάρει αρχικά λίγα άτομα από ειδικούς φρουρούς για μα δει πως θα πάει και μετά πάρει νέους ... Τ να πω δεν ξέρω ... Πάντως ακόμα δρν έχουν πει Τπτ περίεργο ούτε από το προστασίας του πολίτη ... Ποτέ θα ανακοινωθούν ; Αφού είπε τ δεύτερο εξάμηνο άρα θα πάρει τους είδη ενεργούς εγώ κατλαβαινω ... Ποτέ να πάρει άτομα ποτέ εκπεδευση τ να πω ... Όλα σενάρια βασικά αλλά ας ελπίσουμε για τ καλύτερο όπως όλοι μας θελουμε παιδιά Τους χαιρετισμούς μου από την όμορφη Καστοριά μάγκες
Αν ηταν να παρει εν ενεργεια αστυφυλακες, ο συνδικαλιστης της ποασυ δε θα μου ελεγε οτι θα παρει ειδικους φρουρους για τα αει! Αυτος θα το ηξερε αν ηταν.
Εν ενεργεια ΕΦ αποκλειεται να παρει απο διας κλπ για να τους παει Αει, αρα προσληψεις θα κανει!
Panellas έγραψε:Παιδιά μακάρι αλλά μην φάμε καμία φόλα στο τέλος ... Μην πάρει αρχικά λίγα άτομα από ειδικούς φρουρούς για μα δει πως θα πάει και μετά πάρει νέους ... Τ να πω δεν ξέρω ... Πάντως ακόμα δρν έχουν πει Τπτ περίεργο ούτε από το προστασίας του πολίτη ... Ποτέ θα ανακοινωθούν ; Αφού είπε τ δεύτερο εξάμηνο άρα θα πάρει τους είδη ενεργούς εγώ κατλαβαινω ... Ποτέ να πάρει άτομα ποτέ εκπεδευση τ να πω ... Όλα σενάρια βασικά αλλά ας ελπίσουμε για τ καλύτερο όπως όλοι μας θελουμε παιδιά Τους χαιρετισμούς μου από την όμορφη Καστοριά μάγκες
αγορι μ δν εχουν ατομα ποιους είδη ειπαρχοντες δν ειπαρχουν ούτε για δήγμα Ατομα αν βγει η προ θα βγει το πόλυ Φλεβάρη και θα ειναι έτοιμη Ιούνιο κάνουν πρακτική και Σεμπτε θα αρχίσουν σας είπα μάθετε πως λειτουργεί η αστυνομία και αφήστε οτι διαβάζεται στις θεωρίες
Τότε αμμα βάλουμε στα πανεπ να βάλουμε και νοσοκομεία που γίνεται της τρελής από τους Ρομά. Και να βάλουμε και στις εφορίες και να βάλουμε και στο ΙΚΑ.