Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 71
Έχουν μπει και οι ποίο πολύ Με τά μεγάλα μόρια. Ειδικά Με τους τελευταίους σφ
Ναι ισχύει πολλοί με πάνω από 3000 μόρια σε 3 διαφορετικές προκηρύξεις
Καθηστε ρε παιδια να βγουν επισημες ανακοινωσεις μη ξενερωνουμε μετα.Εγω δεν αντεχω αλλη ξενερα αν δεν ανακοινωθει επισημα δε πιστευω τιποτα!
2600 με 2700 Α και Β δεν ξέρω
Guardian έγραψε:Καθηστε ρε παιδια να βγουν επισημες ανακοινωσεις μη ξενερωνουμε μετα.Εγω δεν αντεχω αλλη ξενερα αν δεν ανακοινωθει επισημα δε πιστευω τιποτα!
Χαχαχα εμείς βγάζουμε και βάσεις εδώ!
Πατε πολλα βηματα μπροστα.Μη ξεχνατε οτι περσι υπηρχαν διαμαρτυριες για τη μοριοδοτηση των ΕΦ.
Μην ειστε σιγουροι οτι θα ειναι ακριβως ιδια κατανεμημενα τα μορια!
Κάθε φορά τα ίδια και με την ηλικία και με τα μόρια δεν θα αλλάξει τίποτα. Εδώ είμαστε και θα το δείτε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Guardian έγραψε:Πατε πολλα βηματα μπροστα.Μη ξεχνατε οτι περσι υπηρχαν διαμαρτυριες για τη μοριοδοτηση των ΕΦ.
Σωστος μην φαμε καμια ξενερα τελευταια στιγμη και μην ξεχναμε το σεφεαα αλομα τπτ δεν εχει πει. Οσο για τα μορια εγω πιστευω οτι αντε να αλλαξει για τους τριτεκνους πολυτεκνους να τους μειωσει λιγο. Τιποτα παραπανω
-
George 25 έγραψε:Κάθε φορά τα ίδια και με την ηλικία και με τα μόρια δεν θα αλλάξει τίποτα. Εδώ είμαστε και θα το δείτε
Καλα για ηλικια δεν παιζει το πολυ τριτεκνους πολυτεκνους και αν που εγω πιστευω καρμπον η περσινη μοριοδοτηση θα ναι
Πολύ απλά αν μετρήσουν ΑΕΙ μετά από 7 χρόνια που γίνονται αστυφύλακες πάνε αμέσως για αξιωματικοί όλοι και αυτό δεν το θέλουν στην ΕΛΑΣ. Δεν θα γίνουν σαν το λιμενικό που είναι πιο πολλοί οι αξιωματικοί από τους ΛΦ. Έγκυρο από ένστολο τοπ που το ξέρετε όλοι εδώ μέσα. Ονόματα δεν λέμε
Δινεις εξετασεις για να γινεις αξιωματικος, δεν επιτυχγανουν ολοι, δε σημαινει οτι θα γινουν ολοι επειδη εχουν αει!Αλλες αλλαγες εννοουσα εγω στη μοριοδοτηση!
-
George 25 έγραψε:Πολύ απλά αν μετρήσουν ΑΕΙ μετά από 7 χρόνια που γίνονται αστυφύλακες πάνε αμέσως για αξιωματικοί όλοι και αυτό δεν το θέλουν στην ΕΛΑΣ. Δεν θα γίνουν σαν το λιμενικό που είναι πιο πολλοί οι αξιωματικοί από τους ΛΦ. Έγκυρο από ένστολο τοπ που το ξέρετε όλοι εδώ μέσα. Ονόματα δεν λέμε
Ναι ρε δεν παιζει να μοριοδοτειται το πτυχιο εγω το λεγα απο την αρχη σιγα μην θελει και μεταπτυχιακο για να μπεις εφ ! Στα ιδια με περυσι πονταρω και οι βασεις πιστευω 2400Α 2.450 Β παντως παραπανω δεν παιζει δλδ να αυξηθουν απο τις περσινες με τοσες προκ που εχουν περασει
Ούτε τρίτεκνοι πολύτεκνοι που λένε καποιοι. Καποιοι έτυχε να είναι πιο τυχεροί τι να κάνουμε τώρα. Και να μην τα μετρήσουν θα προχωρήσουν όλοι με δικηγόρους όπως και πολλοί το κάνουν με τα τατου π προφανώς δεν συμφωνώ
Οχι να τα κοψουν τελειως, να τα μειωσουν οπως στους εποχικους πυροσβεστες και στους ενοπλους δημοσιων φορεων που παιρνουν ολοι 100!Τελος παντων θα δουμε!
Δεν γίνετε να είναι ανακριτικοί υπάλληλοι με την μοριοδότηση των ΕΦ. Σίγουρα Θα υπάρχει Και κάτι έξτρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες