Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Μακάρι παιδιά εύχομαι να μπούμε όλοι!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Gouleas94 έγραψε:τα ίδια και τα ίδια δν μπορώ να σας καταλάβω πραγματικάLoukas_97 έγραψε:GAMEASGEW έγραψε:Πιστευω να παρουν 500 το πολυ με ανακατασκευασμενα κριτηρια.ειπαμε εκει πρεπει να επικρατει λεπτοτητα σε πραξεις και ιδεες...
Αρχισαμε παλι ναι ξερουμε ηλικια 25-35 (λογικα επειδη εχεις περασει τα 30) και με πτυχιο αει. Καντε υπομονη και μην λετε οτι να ναι παντως να γινεται ολος αυτος ο ντορος για 500ατομα δεν νμζω.1000 πιστευω και εγω
Αυτο ακριβως ρε φιλε οτι να ναι εδω μεσα δεν ξαναγραφω απλα θα περιμενω εκει καταντησει αηδια με καποιους αλλος μπορει να χει πτυχιο αει λεει οτι θα μοριοδοτειται αλλος μπορει να χει το ecdl πεταγεται το βαζει και αυτο οτι να ναι ο καθενας. Εγω απλα θα περιμενω και. Ελπιζω να εχουμε νεα μεχρι τελος της βδομαδας
-
Ξεχασα και το πιο σημαντικο αλλος εχει περασει το οριο ηλικιας λεει θα παρει απο 25 -35 Χααχαχαχ ενταξει οτιι να ναιι
BilD έγραψε:1000 άτομα και θα ανήκουν Ελ. Ας. Και θα μπούμε όλοι δω μέσα
εδω εχουν φουλ υποστελεχωση οι φυλακες εχουν να παρουν ρεπο καιρο τωρα εχω φιλο μεσα και μου τα λεει.
και εμεις λεμε οτι μας συμφερει...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
μοα χαρά ξέρουνε φιλε μην αγχώνεσαιGAMEASGEW έγραψε:Gouleas94 έγραψε:αγορι μ πάλι τα ίδια ερωτήματα το δύσκολο ειναι να το καταλάβετε η αστυνομία στα πάνε τπτ λιγότεροGAMEASGEW έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:500 λέω και εγώ.
το πολυ γιατι τις παγιες και διαρκες αναγκες καλυπτονται απο σεκιουριτι.
και καλα την δουλεια του θυρωρου την κανει ο σεκιουριτι.
αυτους τους θελουν για εξω περισσοτερο περιπολιες και τετοια.
το θεμα ειναι απο ποιον θα προσληφθουν απο ελλας η απο υπουργειο παιδιας
ρε αγορι εσυ που εισαι τοσο σιγουρος πως εισαι;
εδω δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι...
Loukas_97 έγραψε:Gouleas94 έγραψε:τα ίδια και τα ίδια δν μπορώ να σας καταλάβω πραγματικάLoukas_97 έγραψε:GAMEASGEW έγραψε:Πιστευω να παρουν 500 το πολυ με ανακατασκευασμενα κριτηρια.ειπαμε εκει πρεπει να επικρατει λεπτοτητα σε πραξεις και ιδεες...
Αρχισαμε παλι ναι ξερουμε ηλικια 25-35 (λογικα επειδη εχεις περασει τα 30) και με πτυχιο αει. Καντε υπομονη και μην λετε οτι να ναι παντως να γινεται ολος αυτος ο ντορος για 500ατομα δεν νμζω.1000 πιστευω και εγω
Αυτο ακριβως ρε φιλε οτι να ναι εδω μεσα δεν ξαναγραφω απλα θα περιμενω εκει καταντησει αηδια με καποιους αλλος μπορει να χει πτυχιο αει λεει οτι θα μοριοδοτειται αλλος μπορει να χει το ecdl πεταγεται το βαζει και αυτο οτι να ναι ο καθενας. Εγω απλα θα περιμενω και. Ελπιζω να εχουμε νεα μεχρι τελος της βδομαδας
εσυ πηγαινε να βρεις καμια δουλεια η ξανα δωσε για αστυφυλακων...
Λουκά μην ασχολείσαι με αυτούς που και να περάσουν θα κοπούν στα ψυχοτεχνικα...
μαλλον εσυ πρεπει να εισαι ο αγαπη μονο...BilD έγραψε:Λουκά μην ασχολείσαι με αυτούς που και να περάσουν θα κοπούν στα ψυχοτεχνικα...
Και 500 να πάρει καλά είναι πολυ καλά ... Πως βγάζετε τα μόρια ρε παιδιά ;
-
GAMEASGEW έγραψε:μαλλον εσυ πρεπει να εισαι ο αγαπη μονο...BilD έγραψε:Λουκά μην ασχολείσαι με αυτούς που και να περάσουν θα κοπούν στα ψυχοτεχνικα...
θα το δουμε οταν βγει φιλε να δουμε ποιος θα μπει τλκα και ποιος θα μεινει εξω επειδη ειναι 30+ σε ηλικια και λεει οτι να ναι εδω μεσα εγω δοξα το θεο και τρ να μην μπω εχω πολλα χρονια μποστα μου λυπαμαι!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Και τα 500 καλα ειναι απο το τπτ απλα θα ανεβει η βαση αν και εφοσον προκειται για εφ γιατι αλλιως καποιοι οπως και εγω δεν θα κανω τα χαρτια καν. Αν ειναι οπως το 2019 εγω εχω 2750 αλλα πιστευω θα αλλαξει καπως
Loukas_97 έγραψε:GAMEASGEW έγραψε:μαλλον εσυ πρεπει να εισαι ο αγαπη μονο...BilD έγραψε:Λουκά μην ασχολείσαι με αυτούς που και να περάσουν θα κοπούν στα ψυχοτεχνικα...
θα το δουμε οταν βγει φιλε να δουμε ποιος θα μπει τλκα και ποιος θα μεινει εξω επειδη ειναι 30+ σε ηλικια και λεει οτι να ναι εδω μεσα εγω δοξα το θεο και τρ να μην μπω εχω πολλα χρονια μποστα μου λυπαμαι!
να λυπασαι για τον εαυτο σου.
κανε τον σταυρο σου να εισαι καλα εγψ δεν μπηκα γιατι ειχα σπασει το ποδι μου και δεν μπορουσα να δωσω αθλητικα.
και η ηλικια να σε περνει υπαρχουν και αλλα πραγματα
-
- Αντισυνταγματάρχης
αγορι μ έχεις καταλάβει οτι κάνουν οτι φαίνεται αυτά θα βλέπει ο κόσμος το καλοκαίρι του 19 ήθελαν παλικάρια για την Δίας το έκαναν μετά σφ για να μαζαψουν τους λάθρο το έκαναν τώρα θέλουν αυτό θα γινει στα τμήματα ξέρεις τη υποστελέχωση υπάρχει που Βαράνε σκοπέτα αξιωματικοί ;GAMEASGEW έγραψε:BilD έγραψε:1000 άτομα και θα ανήκουν Ελ. Ας. Και θα μπούμε όλοι δω μέσα
εδω εχουν φουλ υποστελεχωση οι φυλακες εχουν να παρουν ρεπο καιρο τωρα εχω φιλο μεσα και μου τα λεει.
Gouleas94 έγραψε:αγορι μ έχεις καταλάβει οτι κάνουν οτι φαίνεται αυτά θα βλέπει ο κόσμος το καλοκαίρι του 19 ήθελαν παλικάρια για την Δίας το έκαναν μετά σφ για να μαζαψουν τους λάθρο το έκαναν τώρα θέλουν αυτό θα γινει στα τμήματα ξέρεις τη υποστελέχωση υπάρχει που Βαράνε σκοπέτα αξιωματικοί ;GAMEASGEW έγραψε:BilD έγραψε:1000 άτομα και θα ανήκουν Ελ. Ας. Και θα μπούμε όλοι δω μέσα
αγορι μου αυτα που λες ηταν καθαρα αρμοδιοτητα του υπουγειο προστασιας του πολιτη.
τωρα παμε σε αλλου τα λιμερια.
ξυπνα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
παλι αρμοδιότητα του υπουργείου θα ειναι ζεις μάλλον σε άλλο πλανήτηGAMEASGEW έγραψε:Gouleas94 έγραψε:αγορι μ έχεις καταλάβει οτι κάνουν οτι φαίνεται αυτά θα βλέπει ο κόσμος το καλοκαίρι του 19 ήθελαν παλικάρια για την Δίας το έκαναν μετά σφ για να μαζαψουν τους λάθρο το έκαναν τώρα θέλουν αυτό θα γινει στα τμήματα ξέρεις τη υποστελέχωση υπάρχει που Βαράνε σκοπέτα αξιωματικοί ;GAMEASGEW έγραψε:BilD έγραψε:1000 άτομα και θα ανήκουν Ελ. Ας. Και θα μπούμε όλοι δω μέσα
αγορι μου αυτα που λες ηταν καθαρα αρμοδιοτητα του υπουγειο προστασιας του πολιτη.
τωρα παμε σε αλλου τα λιμερια.
ξυπνα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες