Απαλλαγή για κοινωνικούς λόγους

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σαββας Καββαδας

Απαλλαγή για κοινωνικούς λόγους

Δημοσίευση από Σαββας Καββαδας »

Καλησπερα παιδια. Ειχα παρουσιαστει τον Μαρτιο στο στρατοπεδο στα Γιαννενα και ζητησα αναβολη για οικονομικους λογους και μου εδωσαν μια 6 μηνη για ψυχολογικους. Μετα απο δυο μηνες ηταν εγκυος η γυναικα μου. Τελικα μολις ηταν 3 μηνων τρακαρε με το αυτοκινητο και εχασε το παιδι, ειμασταν και ειμαστε σε τραγικη κατασταση και μας εχει παρει απο κατω, δεν εχω καμια διαθεση να υπηρετησω και ποσο μαλλον να αφησω την γυναικα μου, μεσα σε ολα αυτα πηρα παρα πολλα κιλα και ειμαι γυρω στα 150 κιλα με ΔΜΣ 43+. Παρουσιαζομαι τωρα στις 2 Νοεμβριου στην Θεσσαλονικη στο 501. Ξερω οτι δικαιουμαι μια αναβολη λογω βαρους. Γινεται να ζητησω κατευθειαν απαλλαγη; Υπαρχει περιπτωση να την παρω ή θα παρω μονο αναβολη; Ευχαριστω πολυ παιδια!
anon

Απαλλαγή για κοινωνικούς λόγους

Δημοσίευση από anon »

Δύσκολο να σου χορηγηθεί απευθείας απαλλαγή (εκτός αν υπάγεσαι σε κάποια από τις κατηγορίες που απαριθμούνται εδώ[1]). Θα πρέπει να προσκομίσεις διάγνωση σοβαρής (ανίατης) πάθησης, ώστε η επιτροπή να αισθάνεται τυπικά καλυμμένη, ειδάλλως φοβάμαι πως όσο φιλεύσπλαχνη κι αν είναι δεν θα ρισκάρει να λάβει μια τέτοια εξαιρετική απόφαση.

Εσύ δεν χάνεις κάτι να το παλέψεις, πάντως. Συγκέντρωσε ό, τι δικαιολογητικά έχεις που τεκμηριώνουν το ιστορικό που εξιστόρησες, επισκέψου συμπληρωματικά έναν-δύο ψυχιάτρους ώστε να είσαι σε θέση μέσω γνωματεύσεών τους να αποδείξεις την ιδιαίτερα αρνητική επίδραση των γεγονότων αυτών στην ψυχολογία και το σώμα σου κατ' επέκταση, και σκέψου πώς θα "απολογηθείς" στην επιτροπή με τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο ώστε να την "κερδίσεις", στο λιγοστό χρόνο που θα έχεις, στο ηθικό-συναισθηματικό κομμάτι. Κράτα μικρό καλάθι και ίσως σταθείς τυχερός.

Καλή δύναμη.

---

[1]: Πηγή

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Οκτ 27, 2020 11:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες