Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Λογικά αν βγάλει κάτι για Αττικη θα βγουν μαζί όπως πέρσι και για νησιά
φίλε λέω αυτό που μας έχει πει από εκει και πέρα θα φανεί στο τέλος. Όσον αφορά γι'αυτο που σου είπαν δν είναι πάντα.Police_ΣΦ έγραψε:Μαύρος94 μου το πε και εμένα ο κύριος μποζιαρης για προκεκα 150 άτομα προκεκα εσυ που είσαι μέσα ξέρεις κάτι παραπάνω; Θα φινει σίγουρα ; Γιατί από γνωστό μου που είναι μέσα λένε ότι είναι μεγάλος παπατζης 😂😂😂
Μαύρος 94 να σαι καλά φίλος 🙂
Παιδιά κάτι ακούγεται ότι θα ανεβεί το όριο ηλικίας στους οππι λέτε να ανεβεί και εδώ στη δική μας επικείμενοι προκηρηξη ;
Police_ΣΦ έγραψε:Παιδιά κάτι ακούγεται ότι θα ανεβεί το όριο ηλικίας στους οππι λέτε να ανεβεί και εδώ στη δική μας επικείμενοι προκηρηξη ;
Πουθενα δεν πιστευω οτι θα ανεβει
Και εγώ αυτό πιστεύω απλά φήμες..Απλώς για μας του 93 είναι και η τελευταία χρόνια φέτος
Εγ πιστεύω τέλος οι ς. Φ παιδιά δεν ξαναβγάζει αλλα δεν μπορώ κάθε φορά να το αιτιολογήσω βλέπετε έχει πέσει 70% κάτω η είσοδος στους λαθρομετανάστες στην χώρα μας.
Άντε πάλι δεν έχει σχέση αυτό που λες χρειάζονται άτομα για τους είδη υπάρχονταις μου το είπε φίλος μου σφ δεν εχει σχέση που έπεσε το ποσοστό τους θέλουν για τα καινούργια κυτ για να συμπληρώσουν τους είδη υπάρχοντες αλλά οκ ο κάθε ένας ας πιστεύει ότι θέλει θα φανεί τι θα γίνει
Σαφώς η Ελλάδα ζήτησε επιπλέων άτομα ς. Φ αλλα γτ πληρώνει η Ευρώπη οτι πει αυτή θα γίνει ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Police_ΣΦ έγραψε:Παιδιά κάτι ακούγεται ότι θα ανεβεί το όριο ηλικίας στους οππι λέτε να ανεβεί και εδώ στη δική μας επικείμενοι προκηρηξη ;
Αν ανέβει οππι θα ανέβει και σφ σίγουρα. Θα τον κράξουν οι σφ αν δν το ανεβάσει και το αυξήσει μόνο στην οππι. Και σφ ίσως το παει και εκεί που ζηταει η Ομοσπονδία λόγω Του ότι είναι ΣΟΧ. Αν το παει εκεί που ζηταει η Ομοσπονδία όσοι είναι 2800-2900 και κάτω δν μπαίνει κανείς
Βγηκε για ΟΠΠΙ παιδιά δεν ανέβηκε στα 28 είναι
Και πήρε 400 με δυνατότητα πρόσληψης άλλων 600 χαχαχαχα γελοίοι
Μάγκες η οππι βγήκε τα όρια ηλικίας δεν άλλαξαν άντε να παίρνουμε σειρά
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 207
Τόσο κράξιμο π έφαγε φυσικά θα στείλει τμήματα
Μέχρι 30 Ιουνίου είναι οι αίτησης για οππι άρα λέτε να ξεμπερδέψουν μέχρι το σεμτεβριο μπας και βγει και οι δικοι μας ίσως και λίγο αργότερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες