Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Παιδιά καλησπερα δίχως να θέλω να στεναχωρήσω κάποιον, από ερωτήσεις που έκανα σε διάφορα στελέχη της Π. Υ μου είπαν πως φέτος θα καλύψουν θέσεις μόνο με επιλαχοντες από τους ήδη υπάρχον πινακες ! Μακάρι να μην Ισχυει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 83
Εδώ και κάποιες μέρες έχουν αρχίσει να καλούν επιλαχοντες! Λογικο τότε να μην βγει!
Πήγε 30 ο μήνας δεν θα βγει μαλλον δυστυχώς
Καλησπέρα σας παιδιά. Καταρχήν εύχομαι να πετύχει ο καθένας τους στόχους του. Δεν χρειάζετε να λογομαχούμε εδω μέσα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν χρειάζονται υπερβολες του τυπου οτι ενα νεο παιδι θα προτιμησει την θεση του εποχικου απο μια θεση εποπ (που εισαι μονιμος με 12μηνο και καλυτερο μισθο) ουτε οτι μπορεις να ζησεις ανετα με το να εισαι εποχικος μακρυα απο το σπιτι σου. Καλο ειναι να εχουμε μια αισθηση της πραγματικοτητας. Το 99% πιστευει στην μονιμοτητα και καλυπτει ολα τα αρνητικα. Για τους μεγαλυτερους πιστευω οικοκεγενεια δεν κανεις με το να εισαι εποχικους μακρυα απο το σπιτι σου. Ουτε να ακους υποσχεσεις. Με συγχωρειτε αν κουρασα.
Ήμουν για δουλειά κοντά στον πυροσβεστικό σταθμό των Μεγάρων. Φυσικά και μπήκα μέσα. Μια γυναίκα στη γραμματεία μου είπε ότι δεν έχει ενημέρωση περί προκήρυξης! Λέει ΑΝ προκύψουν κενά θα πάρει από τον πίνακα του 2020 !
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Ξέρει κανεις αν η κάθε υπηρεσία γνωρίζει τι κενά έχει η όχι ακόμα ; Δηλ αν πάρουμε τηλ θα μας πούνε;
Gg
Μου είπε η γυναίκα εκεί πρέπει να μπει ο Μάιος και να δούνε τι κενά υπάρχουν.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Το ρώτησα Γτ διάβασα ότι άρχισαν να καλούν επιλαχόντες. Κ λέω Μπας κ ξέρουν αλλά κ να πάρω τηλ δεν νομίζω να μου πουν κ λογικό είναι δεν μπορούν να λεν στον κάθε άγνωστο στο τηλ πληροφορίες.
Gg
Σωστά δεν θα πουν !
FABRI ολόσωστος. Όλοι κοιτάνε τη μονιμότητα και πως θα έρθει πιο γρήγορα... Οι άνω των 28 θα κηνυγήσουν εποχικοί πυροσβέστες γιατί κάποια στιγμή θα μείνουν μόνιμοι και είναι το μόνο σώμα πλέον σε αυτή την ηλικία που μπορούν να μπουν. Συν ότι μισθος κλπ καθε μηνα στην ώρα του. Εννοείται ότι για εναν οικογενειάρχη βέβαια είναι δύσκολο παρα πολύ δύσκολο το εποχικός. Γιατί αναγκαστηκά πρέπει και κάθε χειμώνα να ψάχνεις δουλειά για να ζήσεις την οικογένεια σου. Γιατί οτο ταμείο ανεργίας 3μιση μηνώ των 399,99 ευρώ είναι ένα τίποτα για οικογενειάρχη με παιδιά (και βεβαια ουτε καν σκέψη για να πας εποχικός εκτός σπιτιού σου.
για έναν κατω των 28 εννοείται πως θα κηνυγήση το πιο γρήγορα μόνιμα. Ειδικά αυτό το καιρό που βγάζει σε όλα τα σώματα ασφαλείας... Μάγκες το πότε θα γίνουν (γινουμε) μόνιμοι οι εποχικοί κανείς δεν ξέρει. Μπορεί φετος μπορει του χρόνου μπορεί σε 10 χρόνια μπορεί και ποτέ. Δεν υπογράφεις κάτι μόνιμο. Απλά ξέρεις και πιστεύεις ότι θα γίνεις γι αυτό και κάθεσαι. Τεσπα ια οικογένεια το εποχικός πυροσβέστης είναι πολύ δύσκολο... Αλλά κηνυγάς μονιμότητα. Τελος πάντων.
για έναν κατω των 28 εννοείται πως θα κηνυγήση το πιο γρήγορα μόνιμα. Ειδικά αυτό το καιρό που βγάζει σε όλα τα σώματα ασφαλείας... Μάγκες το πότε θα γίνουν (γινουμε) μόνιμοι οι εποχικοί κανείς δεν ξέρει. Μπορεί φετος μπορει του χρόνου μπορεί σε 10 χρόνια μπορεί και ποτέ. Δεν υπογράφεις κάτι μόνιμο. Απλά ξέρεις και πιστεύεις ότι θα γίνεις γι αυτό και κάθεσαι. Τεσπα ια οικογένεια το εποχικός πυροσβέστης είναι πολύ δύσκολο... Αλλά κηνυγάς μονιμότητα. Τελος πάντων.
Φίλε εγώ πιστεύω αν δεν είχε μπει στις πανελλήνιες θα σας κάνανε σίγουρα μέχρι τελος αντιπυρικής. Αλλά τ να κάνεις αυτοί που βγάζουν 19χιλ κ λύνουν εξισώσεις θα κλαίνε μετά περί ισότητας...
και πολύ καλά θα κάνουν. Τα παιδιά αυτά έφτυσαν αίμα για να μπούν στη σχολή και δικαίως θα κλαίνε όπως λες. Αν κρίνω από τη μοριοδότηση στις προκυρήξεις του ΠΣ και το πώς μπήκαν ορισμένοι στο σώμα τότε πραγματικά λυπάμαι που δεν βάλανε τη σχολή αυτή στις πανελλαδικές νωρίτερα. Συμφωνώ ότι χρειάζονται κόσμο και πολύ μάλιστα που θα προέρχεται εκτός πανελλαδικών όπως ακριβώς ο στρατός χρειάζεται τους ΕΠΟΠ. Συμφωνώ ότι πρέπει να προσλάβει νέο αίμα (ελπίζω σε προκήρυξη ΠΠΥ) αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα η σχολή είναι σχολή και η προκήρυξη είναι προκήρυξηΒμκκ έγραψε:Φίλε εγώ πιστεύω αν δεν είχε μπει στις πανελλήνιες θα σας κάνανε σίγουρα μέχρι τελος αντιπυρικής. Αλλά τ να κάνεις αυτοί που βγάζουν 19χιλ κ λύνουν εξισώσεις θα κλαίνε μετά περί ισότητας...
Αίμα φτάσανε τ μανικα δε ξέρω αν μπορούν να πιάσουν. Κ προφανώς αν ήταν τ πράγματα όπως παλιά κανένας από αυτούς δε θα δήλωνε σώματα ασφαλείας. Τεσπα μεγάλη κουβέντα φίλε.
Φυσικα και φτυσανε αιμα δεν διαφωνει κανεις. Φτυσανε ομως αδικα αιμα γτ απ οτι φαινεται απ τους περισσοτερους νεους που εχουν παει σε σταθμο απο σχολη δεν κανουν γι αυτη τη δουλεια...
το ξερει πολυ καλα η ηγεσια αυτο οπως και οι αξ/κοι των σταθμων... Οτι αυτο το μοντελο δεν "Τραβαει".
κοινως κακως μπηκε στις πανελληνιες η πυροσβεστικη.
το ξερει πολυ καλα η ηγεσια αυτο οπως και οι αξ/κοι των σταθμων... Οτι αυτο το μοντελο δεν "Τραβαει".
κοινως κακως μπηκε στις πανελληνιες η πυροσβεστικη.
Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Από Τη μία η μοριοδότηση στις προκηρύξεις είναι φουλ απαρχαιωμένη και βολεύει μερικούς και από την άλλη ισχύει (για μερικούς όχι όλους) ότι άλλο ο καλός μαθητής και άλλο ο καλός πυροσβέστης. Το σκεπτικό πίσω από τις πανελλαδικές είναι η αξιοκρατία και το επικροτώ αυτό αφού όλοι οι υποψήφιοι έχουν ίσες ευκαιρίες. Άποψη μου είναι ότι αυτή η σχολή θα έπρεπε να έχει κατατακτήριες εξετάσεις. Έτσι και αδιάβλητη θα ήταν η διαδικασία και θα πήγαιναν όσοι το ήθελαν. Τέλος πάντων μεγάλο θέμα αυτό το οποίο ξεφεύγει από αυτό το νήμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες