Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Ξέρω ακριβώς πόσους πήρε ιούλιο και πόσους τον οκτωμβρη ! Σαφώς και δεν πάνε με τη λογική γιατί εμένα η λογική μου βάση των σπουδών μου π έχω κάνει κ ξέρω κάτι παραπάνω σε πληροφορώ ότι αυτά π κάνουν κ ο τρόπος που προσλαμβάνουν κόσμο δεν είναι λογικός όποτε ξέρω ότι έχει τρέλα κενά κ όχι σε εποχικό προσωπικό! Όποτε ναι δεν μ φαίνεται λογικό να μη βγάλουν προκήρυξη
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν ξέρω τι θα κανεις βλέπω ότι ξέρεις πολλ πράγματα και δεν θα αμφισβητώ το πρόβλημα μου είναι ότι λέγοντας για παραπληροφόρηση με πρόσβαλες ενώ εγώ δεν έχω προσβάλει κανέναν που λέει τρελες μακακιες ! Δεν λέω αερολογίες και πίστεψε με εξ των έσω ξέρω παρα πολλά το οποία αλλάζουν κάθε φορά που λέτε αρλούμπες ! Λοιπόν δν θα ανεχτώ κανεις να με ξανά κατηγορήσει για παραπληροφόρηση γιατί από αυτά που σας λέω ξέρω πολύ καλά τι σας λέω ... Έγινα κατανοητός; Φίλε μου δν πιστεύω να σε κατηγόρησα ποτε για παραπληροφόρηση ... Αυτό με έβγαλε εκτός ορίων
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επίσης εσυ τι είσαι στο σώμα και ξέρεις πόσους ακριβώς θέλει ποσα κενά έχει ; Είσαι ο υπουργός ή ο αρχηγός ! Λοιπόν χωρίς να ξέρεις τι ισχύει ακριβώς δρ. Γα κατηγορείς για παραπληροφόρηση κανέναν γιατί εάν ήξερες επ ακριβώς όλα αυτά πίστεψε με δν θα ήσουν απλός πυροσβέστης θα ήσουν κάτι πολύ παραπάνω ! Ότι μ λένε αξιόπιστες πηγες σας λέω κ πολλές φορές με επιφύλαξη !
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lazlo »

Οποιος γνωριζει να απαντησει της προηγουμενες χρονιες που δεν εβγαζε εποχικους απορροφούσε απο τους επιλαχοντες για τα κενα που ειχε η απλος δν επαιρνε κανεναν; Μιλάω για παραδειγμα τις περιοδους 2014 το 15.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Predator έγραψε:Ξέρω ακριβώς πόσους πήρε ιούλιο και πόσους τον οκτωμβρη ! Σαφώς και δεν πάνε με τη λογική γιατί εμένα η λογική μου βάση των σπουδών μου π έχω κάνει κ ξέρω κάτι παραπάνω σε πληροφορώ ότι αυτά π κάνουν κ ο τρόπος που προσλαμβάνουν κόσμο δεν είναι λογικός όποτε ξέρω ότι έχει τρέλα κενά κ όχι σε εποχικό προσωπικό! Όποτε ναι δεν μ φαίνεται λογικό να μη βγάλουν προκήρυξη
Τον Ιούλιο πήρε 200 άτομα που κάλυψαν και κενά του 19 σε κοινές περιοχές που είχαν και οι 2 προκηρύξεις, το ίδιο έκανε τον Σεπτέμβρη με τα 51 άτομα (εσυ πιστεύεις αν είχε 600 κενά θα επερνε μόνο 51 άτομα;)

Επίσης έχει βγει από αρχή του έτους ο προϋπολογισμός για 2500 εποχικούς άρα δύσκολο να πάρει παραπάνω!

Τα κενά των μόνιμων είναι πολλά και τα ξέρουμε, υποστελεχωμένοι σταθμοί,fraport, πολ. Προστασία κτλ

Αλλά τι σχέση έχουν τα κενά των μόνιμων με τους εποχικούς;

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε γενικά πραγματικά λίγο πάνω από 10 μέρες έμειναν αλλά θεωρώ ότι ίσως να μην γίνει κάτι όσο έμαθα τώρα ένας θεός ξέρει υγεία να έχουμε και κάποια στιγμή θα μπούμε στο σώμα εφόσον το θέλουμε και το κυνηγάμε.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Predator έγραψε:Δεν ξέρω τι θα κανεις βλέπω ότι ξέρεις πολλ πράγματα και δεν θα αμφισβητώ το πρόβλημα μου είναι ότι λέγοντας για παραπληροφόρηση με πρόσβαλες ενώ εγώ δεν έχω προσβάλει κανέναν που λέει τρελες μακακιες ! Δεν λέω αερολογίες και πίστεψε με εξ των έσω ξέρω παρα πολλά το οποία αλλάζουν κάθε φορά που λέτε αρλούμπες ! Λοιπόν δν θα ανεχτώ κανεις να με ξανά κατηγορήσει για παραπληροφόρηση γιατί από αυτά που σας λέω ξέρω πολύ καλά τι σας λέω ... Έγινα κατανοητός; Φίλε μου δν πιστεύω να σε κατηγόρησα ποτε για παραπληροφόρηση ... Αυτό με έβγαλε εκτός ορίων
Νομίζω πως είχα γράψει «φιλικά πάντα»

Και νομίζω δεν αφορούν κανέναν εδώ μέσα η αντιπαράθεση μας

ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Predator έγραψε:Επίσης εσυ τι είσαι στο σώμα και ξέρεις πόσους ακριβώς θέλει ποσα κενά έχει ; Είσαι ο υπουργός ή ο αρχηγός ! Λοιπόν χωρίς να ξέρεις τι ισχύει ακριβώς δρ. Γα κατηγορείς για παραπληροφόρηση κανέναν γιατί εάν ήξερες επ ακριβώς όλα αυτά πίστεψε με δν θα ήσουν απλός πυροσβέστης θα ήσουν κάτι πολύ παραπάνω ! Ότι μ λένε αξιόπιστες πηγες σας λέω κ πολλές φορές με επιφύλαξη !
Ποτέ δεν ξέρεις σε ένα φόρουμ με ποιον μιλάς και αυτός που απαντάει τι είναι! Όπως είπα δεν έχει σημασία τι είμαι όπως δεν έχει σημασία τι είσαι! Ο σκοπός εδώ είναι να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά και να δώσουμε πληροφορίες όσο το δυνατόν έγκυρες!

Είπα μακάρι να βγει για όλους σας αλλά δεν προκύπτει από πουθενά για φέτος!

Και το λέω με αγάπη και στεναχώρια

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τέλος πάντων επειδή καλά λες αυτή η αντιπαράθεση δν αφοράκανέναν δεν μου άρεσε το ότι είπες περί παραπληροφόρησης. Μόνο παραπληροφόρηση δεν κάνω ότι μ λένε σας το μεταφέρω. Τώρα αν είναι έτσι κανεις δεν ξέρει... Τέλος πάντων καλό μεσημέρι

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Για να γνωρίζεται και κάτι άλλο αν χρειαστεί άτομα και πέρα των 2.500 που μπορεί να είναι οι ίδιοι υπηρετούντες μπορεί να κάνει αναμορφώσει προϋπολογισμού και να κανει οποία τροποποίηση θέλει. Είναι θέμα θέλησης όλα γίνονται.
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Αυτό έχω και γω απορία παιδιά δηλαδή το 2020 χειμώνα που λέτε ότι είχε βουηξει ο τόπος ότι θα βγεί πάλι προκυρηξη υπήρχε και τότε ο αριθμός 2.500. Γιατί δηλαδή τώρα το έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι 2.500 θα ειναι και ότι κενά υπάρξουν θα μπούνε επιλαχόντες... Αν γνωρίζει κάποιος και θυμάται σιγουρα ας γράψει...
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δόκιμε συμφωνώ! Για να πάρει παραπάνω κόσμο θα ζητήσει μεγαλύτερο κονδύλι για τις καινούργιες θέσεις! Είναι ένα στοιχείο που για την ώρα δεν δείχνει φέτος διάθεση για να αυξηθούν τα άτομα με συνέπεια να μην βγει καινούργια προκήρυξη!

Πχ αν ακουστεί ότι αυξήθηκε ο προϋπολογισμός για 3000 άτομα τότε λογικά θα περιμένουμε προκήρυξη για 500 άτομα!

Για αυτό λέω γενικά ότι δεν προκύπτει από κάπου για νέα!

Όλα αλλάζουν βέβαια από μέρα σε μέρα για αυτό το εύχομαι και λέω μακάρι να κάνω λάθος!

Οσα παιδιά ενδιαφέρονται ας μπαίνουν κάθε μέρα στο fireservice διότι εκεί θα αναρτηθεί!

Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Eth - Ep - Pyr καλησπέρα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Υπάρχει πιθανότητα (έστω μικρή) να συνεχίσει με τα ίδια άτομα φέτος και να μην καλύψουν τα οποία κενά ; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην δούμε ούτε προκήρυξη ούτε επιλαχόντες περυσινους;
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Pkato έγραψε:Eth - Ep - Pyr καλησπέρα. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Υπάρχει πιθανότητα (έστω μικρή) να συνεχίσει με τα ίδια άτομα φέτος και να μην καλύψουν τα οποία κενά ; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην δούμε ούτε προκήρυξη ούτε επιλαχόντες περυσινους;
Επιλαχόντες θα πάρει σίγουρα μετά τον Μάιο που θα δει και τα φετινά κενά (δλδ πόσοι δεν παρουσιάστηκαν).

επίσης αν βγάλει προκήρυξη για αλλά σώματα ασφαλείας πχ ΕΠΟΠ θα φύγουν κάποιοι πάλι θα ξανά καλέσει!

Εν ολίγης η αντιπυρική πρέπει να τελειώσει με 2500 άτομα!

Όποτε υπάρχει πιθανότητα να καλέσει πάνω από μια φορά μέσα στην ίδια αντιπυρική όπως έγινε πέρσι που κάλεσε 2 φορές από επιλαχόντες!

Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Έγινε σε ευχαριστώ !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες