Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Predator έγραψε:Προφανώς και μίλησα με τυχαία νούμερα... Το ξέρω το ποσοστό ... Πιο πολύ το ειπα γιατί πιστεύουν σχεδόν όλοι ότι μαγικά μετα την 5ετια τους οι εποχικοί αυτομάτως θα μπουν 5ετεις... Γ αυτό το έγραψα πιο πολύ να καταλάβουν πως πάει

δικαιωμα τους να πιστευουν κ καλα θα κανουν πρωτιστως οι εποχικοι να απορροφηθουν και μετα οποιοςδηποτε αλλος πολιτης.

εσενα περιμενε ο καθε εποχικος που ξερει απο πρωτο χερι πως παει να του πεις πως κ αν θα γινει 5ετης.

αν ποτε μπεις εποχικος μην εχεις καμια εντυπωση οτι θα μπεις μαγικα μετα απο 5χρονια π. Π. Υ.

αντε γιατι αρκετα κουρασες... Σε παρακολουθω καιρο τωρα.

*οσοι ειναι επιλαχοντες με καλη σειρα (και οχι 200ος επιλαχον π. Χ στην δυτικη αττικη)

να εχουνε το νου τους για τυχον προσληψη τους μεχρι κ στο τελος την αντιπυρικης.

(προσωπικη εκτιμηση φετος θα αποχωρησουν αρκετοι)

Μην περιμενετε να βγαλει καινουργια προκ. Εποχικων φετος, εχει ατομα να τραβηξει απ τις λιστες του 20.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KYNHGOS την Σάβ Μαρ 13, 2021 4:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
Predator έγραψε:Προφανώς και μίλησα με τυχαία νούμερα... Το ξέρω το ποσοστό ... Πιο πολύ το ειπα γιατί πιστεύουν σχεδόν όλοι ότι μαγικά μετα την 5ετια τους οι εποχικοί αυτομάτως θα μπουν 5ετεις... Γ αυτό το έγραψα πιο πολύ να καταλάβουν πως πάει

δικαιωμα τους να πιστευουν κ καλα θα κανουν πρωτιστως οι εποχικοι να απορροφηθουν και μετα οποιοςδηποτε αλλος πολιτης.

εσενα περιμενε ο καθε εποχικος που ξερει απο πρωτο χερι πως παει να του πεις πως κ αν θα γινει 5ετης.

αν ποτε μπεις εποχικος μην εχεις καμια εντυπωση οτι θα μπεις μαγικα μετα απο 5χρονια π. Π. Υ.

αντε γαιτι αρκετα κουρασες... Σε παρακολουθω καιρο τωρα.

Σκληρός τουλάχιστον...

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Άσε με ρε κυνηγέ ... Τώρα μη μα τρελαίνεις 😜 ρωτα εποχικούς που δεν είχαν σχέση με τ αντικείμενο πως φέρονται και τι λένε κ περιμένουν στα 2 χρόνια να μπουν εποχικοί ... Μακάρι να μπω και να με απορροφούσε σύντομα κ μακάρι να αποκατασταθούν όσοι μπήκαν αλλ δν γίνεται να παραπονιούνται τώρα ότι κ καλά δν τους κάνουν μόνιμους ... Μα τι νομίζουν ότι μέσα σε δυο αντιπυρικές χωρίς πολλά συμβάντα ειδικά εδώ εύβοια το 20 χωρίς την κατάλληλη εμπειρία θα γίνεις μόνιμος ατην πυροσβεστική ; Άσε εποχικό προσωπικό μόνο του να βγάλει συμβάν και θα δεις την ελειψη εκπαίδευσης κ εμπειρίας καο δν το λέω με κακιά είναι το λογικό ... Απλά βλέπω εποχικούς και το παίζουν ... Τώρα αν είσαι εποχικός κ παρεξηγήθηκες που λέω αλήθειες δν με νοιάζει καθόλου ... Ξέρουν τι υπογράφουν δλδ ότι εποχικό προσωπικό κ δν έλεγε πουθενά στην προκήρυξη ότι θα γίνουν μόνιμοι ... Εάν θεωρεί κανεις ψέματα αυτά π λέω κ υπερβολικά ας μ το πει ... Κυνηγέ εγώ φίλε δν τ λέω από κακιά :)
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Predator έγραψε:Άσε με ρε κυνηγέ ... Τώρα μη μα τρελαίνεις 😜 ρωτα εποχικούς που δεν είχαν σχέση με τ αντικείμενο πως φέρονται και τι λένε κ περιμένουν στα 2 χρόνια να μπουν εποχικοί ... Μακάρι να μπω και να με απορροφούσε σύντομα κ μακάρι να αποκατασταθούν όσοι μπήκαν αλλ δν γίνεται να παραπονιούνται τώρα ότι κ καλά δν τους κάνουν μόνιμους ... Μα τι νομίζουν ότι μέσα σε δυο αντιπυρικές χωρίς πολλά συμβάντα ειδικά εδώ εύβοια το 20 χωρίς την κατάλληλη εμπειρία θα γίνεις μόνιμος ατην πυροσβεστική ; Άσε εποχικό προσωπικό μόνο του να βγάλει συμβάν και θα δεις την ελειψη εκπαίδευσης κ εμπειρίας καο δν το λέω με κακιά είναι το λογικό ... Απλά βλέπω εποχικούς και το παίζουν ... Τώρα αν είσαι εποχικός κ παρεξηγήθηκες που λέω αλήθειες δν με νοιάζει καθόλου ... Ξέρουν τι υπογράφουν δλδ ότι εποχικό προσωπικό κ δν έλεγε πουθενά στην προκήρυξη ότι θα γίνουν μόνιμοι ... Εάν θεωρεί κανεις ψέματα αυτά π λέω κ υπερβολικά ας μ το πει ... Κυνηγέ εγώ φίλε δν τ λέω από κακιά :)

Έχεις την ίδια άποψη και για τους εποχικούς που ανήκουν στα πεζοπόρα και επιχειρούν σε όλη την Ελλάδα;

Θέλω να πω πως υπάρχουν και καλοι πυροσβέστες και κακοί έτσι και εποχικοί!

Τώρα στο ερώτημα αν τους έταξαν κάτι η απάντηση είναι όχι αυτό όμως δεν σημαίνει πως απαγορεύεται να ζητούν κάτι παραπάνω όπως όλοι!

Και να σου πω και την άποψη μου, δεν έχουν άδικο από την στιγμή που το σωμα θα προχωρήσει σε προσλήψεις τι καλύτερο να πάρει προσωπικό με εμπειρία ή όχι; Λέω εγώ τώρα!

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου... Μακάρι να απορροφήσει τον κόσμο που δουλεύει η αυτή γιατί έχουν οικογένειες κ έχει κ πολλά κενά και το πιο σοφό είναι αυτό ... Είδωμεν ... Σαφώς και για το πεζοπόρο δν έχω τέτοια άποψη χχαχ θα ήμουν τρελός να είχα τέτοια άποψη
B. G. L
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από B. G. L »

Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχεις αλλάξει το ι του στρατού μετά απο την θητεία μπορείς να κάνεις αίτηση για εποχικούς; Δηλαδή κάποιος που ήταν αρχικά ι1 μετά ι2 και μετά πάλι ι1 έχει δικαίωμα;
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Σε περίπτωση που βγει νέα προκήρυξη που έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να μπούμε; Πχ νησιά, μικρες Πόλεις γενικά απομακρυσμένα μέρη; Φυσικά έχει σχέση κ ποσά άτομα θα πάρει κάθε περιοχή. Εγώ πούμε δεν έχω πρόβλημα να πάω σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας δεν έχω υποχρεώσεις κ παιδιά. Γι αυτό ρώτησα αν έχεις κάποιος απόψη.
Gg
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλησπέρα. Απαντηση στο φίλο που είχε ξανα γράψει για το που να κάνει τα χαρτιά του. Φυσικά κοντά στην περιοχή σου. Π. Χ. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη και τα κανεις Κέρκυρα θα ανταποκριθείς στα έξοδα?600 ευρώ θα περνεις.300 το λιγότερο ενοίκιο... Φαγητό... Ζήτημα αν θα σου μένουν 100 ευρώ το μήνα... Έτσι καναν και εδώ σε εμάς πέρυσι. Στείλανε από όλη την Ελλάδα τα χαρτιά. Ηρθαν και μετά Φυγαν εξι Ατομα τα παράτησαν Μετά μέσα σε μια αντιπυρική. Σε συμφέρει να πας μακριά για 600 ευρώ; Και για 700 ακόμη; Έχεις υπολογίσει τα έξοδα;
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Λογικά σε απομακρυσμένες περιοχές πχ νησιά!Τα χρήματα είναι λίγα και για λίγο διάστημα όποτε αν υπολογίσεις και έξοδα διαμονής δεν αξίζει, εκτός αν κάποιος δεν τα έχει ανάγκη!

Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Το γνωρίζω αυτό για τα χρήματα. Δεν περισσεύουν όχι φυσικά κ εγώ τα έχω ανάγκη αλλά θα ήθελα πολύ να μπω κάποια στιγμή σε αυτήν την δουλειά κ έλεγα να ρισκάρω αν βγει να βάλω κάποιο τέτοιο μέρος. Έτσι κ αλλιώς κ εδώ που είμαι νοικιάζω Οποτε το ιδιο είναι. Τώρα θα μου πεις τους υπόλοιπους 6 μήνες που πας που μένεις; Είναι θέμα βέβαια.Να ρωτήσω κ κάτι σε κάποια νησιά μικρά πχ για την καλυμνο μου είπαν συγκεκριμένα στους εποχικούς παρέχετε διαμονή σε κάποια τέτοια μικρά μέρη ; Η δεν ισχύει κάτι τέτοια. Η πχ Μύκονο Σαντορίνη που εινσι πολύ ακριβά κάποιος μου είπε ότι μένουν σε κάτι μέρη που τους παραχώρησε η πυροσβεστικη.

Gg
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Αυτό πρώτη φορά το ακούω... Για παραχώρηση μέρους. Δεν νομίζω... Μακάρι να σου πάνε όλα καλά. Αλλα είναι ίσα βάρκα ίσα γυαλο τα χρήματα και Τέτοια απόφαση να πας τόσο μακριά και για 6 μήνες δουλειά... Σκέψου να κάνει την σειρά που θα έμπαινες 5ετης μετά από 5-6 χρονια. Μεγάλο μανικι. Το καλύτερο είναι να δεις αν βγάλει να τα κάνεις όσο το δυνατόν ποιο κοντά σου σε κανένα μέρος που δεν θα έχει πολλές αιτήσεις... Όχι πολύ μακριά. Θα περνεις ρεπό και δεν θα μπορείς να πας σπίτι σου. Εννοώ στην περιοχή σου.
Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Σας ευχαριστώ παρά πολύ για τις απαντήσεις να είστε Καλα
Gg
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Ηρεμία !
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Λοιπόν. Βάση νόμων αν κάνει εμας τους τωρινούς εποχικούς 5ετής θα μας κάνει με προκήρυξη. Τι σημαίνει αυτό. Πχ βγάζει προκήρυξη 3000...2500 εποχικους και 500 πολίτες... Που απο τους 500 πολίτες θα μπούν εννοείτε όσοι είναι εθελοντές γιατί παίρνουν έξτρα μοριοδότηση. Πάμε στο άλλο παράδειγμα. Πχ.2500 χιλιαδες ατομα. Που από αυτά τα 2000 εποχικοί και 500 πολίτες. Αυτό συνεπάγετε ότι εποχικοί μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους και σαν πολίτες με πιο έξτρα μοριοδότηση... Δηλαδή πάλι θα μπούν οι εποχικοί, πάντα μιλάμε για όταν βγάλει... Αλλά όσοι δεν είστε μέσα και περιμένετε απο προκήρυξη πενταετών να μην ελπίζετε. Για δύο λόγους όπως προανέφερα. Προτεραιότητα θα ΄χουν οι εποχικοί και μετά οι εθελοντές. Γιατί παίρνουν έξτρα μόρια που δεν πιάνονται απο πολίτες απλούς... Γι αυτό αμα θέλετε πυροσβεστική και το κηνυγάτε που καλά κάνετε να πάτε εθελοντές να κηνυγήσετε μόρια ώστε να κοντραριστείτε με άλλους εθελοντές. Όσο για εποχικούς που λέτε κηνυγάμε 5ετία και είμαστε άπειροι Συγνώμη αλλά να μείνουμε μόνιμοι θέλουμε. Δηλαδή εσύ θα μπείς εποχικός και θα λες κάντε με όποτε θέλετε; Κι εσύ δεν ε΄χεις οικογενεια λέμε οι άλλοι που έχουν παιδιά κλπ πως θα αντέξουν 6 μηνες 720 ευρω και απο τους αλλους 6 μήνες θα πληρώνονται 399 τους 3 μήνες και τους αλλους 3 τίποτα; Θα κηνυγάμε και θα ελπίζουμε μονιμότητα γιατί έχουμε και ζωή και θέλουμε να τη φτιάξουμε κάπως οικονομικά. Όσο για τη εμπειρία εποχικοί έχουν απεγκλωβίσει ανρώπους σε τροχαία εχουν πάει σε σεισμούς εχουν πάει σε πυρκαγιές έχουν μπει με αστυνομία συνοδεία μέσα σε καταυλισμούς για να σβήσουν φωτιές με ενα όχημα με πλήρωμα μόνο εποχικών. Εγώ έχω πάει σε 6 μέρη της Ελλάδος το καλοκαίρι και γενικώς τ πεζοπόρα. Ναι θέλουμε καλύτερη εκπαίδευση θέλουμε καλύτερα ατομικά μέσα κλπ... Τέσπα. Αμα κάπιος μπαίνει στη πυροσβεστική για να μπει θα είναι σίγουρα ότι θα φύγει γρήγορα. Καλή συνέχεια και εύχομαι σε αυτούς που το γουστάρουν να μπουν σύντομα. Και ειδικά όσοι είναι επιλαχόντες σε περιοχές της δυτικής αττικής που φεύγουν γενικά πολλοι. Καλή συνέχεια
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:Λοιπόν. Βάση νόμων αν κάνει εμας τους τωρινούς εποχικούς 5ετής θα μας κάνει με προκήρυξη. Τι σημαίνει αυτό. Πχ βγάζει προκήρυξη 3000...2500 εποχικους και 500 πολίτες... Που απο τους 500 πολίτες θα μπούν εννοείτε όσοι είναι εθελοντές γιατί παίρνουν έξτρα μοριοδότηση. Πάμε στο άλλο παράδειγμα. Πχ.2500 χιλιαδες ατομα. Που από αυτά τα 2000 εποχικοί και 500 πολίτες. Αυτό συνεπάγετε ότι εποχικοί μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους και σαν πολίτες με πιο έξτρα μοριοδότηση... Δηλαδή πάλι θα μπούν οι εποχικοί, πάντα μιλάμε για όταν βγάλει... Αλλά όσοι δεν είστε μέσα και περιμένετε απο προκήρυξη πενταετών να μην ελπίζετε. Για δύο λόγους όπως προανέφερα. Προτεραιότητα θα ΄χουν οι εποχικοί και μετά οι εθελοντές. Γιατί παίρνουν έξτρα μόρια που δεν πιάνονται απο πολίτες απλούς... Γι αυτό αμα θέλετε πυροσβεστική και το κηνυγάτε που καλά κάνετε να πάτε εθελοντές να κηνυγήσετε μόρια ώστε να κοντραριστείτε με άλλους εθελοντές. Όσο για εποχικούς που λέτε κηνυγάμε 5ετία και είμαστε άπειροι Συγνώμη αλλά να μείνουμε μόνιμοι θέλουμε. Δηλαδή εσύ θα μπείς εποχικός και θα λες κάντε με όποτε θέλετε; Κι εσύ δεν ε΄χεις οικογενεια λέμε οι άλλοι που έχουν παιδιά κλπ πως θα αντέξουν 6 μηνες 720 ευρω και απο τους αλλους 6 μήνες θα πληρώνονται 399 τους 3 μήνες και τους αλλους 3 τίποτα; Θα κηνυγάμε και θα ελπίζουμε μονιμότητα γιατί έχουμε και ζωή και θέλουμε να τη φτιάξουμε κάπως οικονομικά. Όσο για τη εμπειρία εποχικοί έχουν απεγκλωβίσει ανρώπους σε τροχαία εχουν πάει σε σεισμούς εχουν πάει σε πυρκαγιές έχουν μπει με αστυνομία συνοδεία μέσα σε καταυλισμούς για να σβήσουν φωτιές με ενα όχημα με πλήρωμα μόνο εποχικών. Εγώ έχω πάει σε 6 μέρη της Ελλάδος το καλοκαίρι και γενικώς τ πεζοπόρα. Ναι θέλουμε καλύτερη εκπαίδευση θέλουμε καλύτερα ατομικά μέσα κλπ... Τέσπα. Αμα κάπιος μπαίνει στη πυροσβεστική για να μπει θα είναι σίγουρα ότι θα φύγει γρήγορα. Καλή συνέχεια και εύχομαι σε αυτούς που το γουστάρουν να μπουν σύντομα. Και ειδικά όσοι είναι επιλαχόντες σε περιοχές της δυτικής αττικής που φεύγουν γενικά πολλοι. Καλή συνέχεια

Φίλε έχει κάποια λογική η σκέψη σου αλλά δεν ισχύει αυτό που λες 100% και το λέω φιλικά!

Α) ανέφερες εθελοντές να μπουνε σαν πολίτες! Τα μόρια που δίνει σε αυτήν την κατηγορία είναι λιγότερα από αυτά που δίνει σε ειδικές δυνάμεις! Άρα δεν θα μπουνε εθελοντές αλλά ειδικές δυνάμεις!

Β) ανέφερες σε ένα σενάριο ότι εποχικοί θα μπουνε σαν πολίτες, ξανά λάθος διότι στην κατηγορία πολίτες δεν θα δώσει μόρια σε αντιπυρικές!

Αν και όποτε βγει προκήρυξη ΠΠΥ θα πάρει από 2 διαφορετικές κατηγορίες οι οποίες θα είναι εποχικοί και πολίτες!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης