Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Φιλε πως και δε μπηκες ειδικος φρουρος με 1000 μορια απο δεα εδ?;
-
Vaglok
Καλησπέρα σε όλους... πήρα ρώτησα για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα και μου είπαν ότι μπορεί και την επόμενη εβδομάδα.. έχει κανείς ίδια πληροφόρηση?; ευχαριστώ..
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 25
Ranger94 έχασα 300 μόρια από το μηχανάκι.. αν και άμα τα είχα κάνει στην Β κατηγορία ήμουνα μέσα.
-
Βυσμα
Αποτελέσματα Παρασκευή έως τις 15:00 θα έχουν αναρτηθεί ... Έγκυρη πηγή από μέσα από το σώμα... Ρώτησα χθες για τον σύλλογο συμβασιούχων, τι φάση ; Ξέρεις κανεις αν μας θέλουν εμάς μαζί τους; Η θα γίνουμε εποχικοί δυο ταχυτήτων ;2019 άλλο σωματείο και οι 2020 να δημιουργήσουμε άλλο; Οποίος ξέρει κάτι επι του θέματος να τοποθετηθεί .
Vaglok έγραψε:Καλησπέρα σε όλους... Πήρα ρώτησα για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα και μου είπαν ότι μπορεί και την επόμενη εβδομάδα. Έχει κανείς ίδια πληροφόρηση; Ευχαριστώ.
Πήρες ρώτησες που;
Και ποιός απάντησε κάτι το οποίο έρχεται στην διαταγή του αρχηγού;
Βυσμα έγραψε:Αποτελέσματα Παρασκευή έως τις 15:00 θα έχουν αναρτηθεί ... Έγκυρη πηγή από μέσα από το σώμα... Ρώτησα χθες για τον σύλλογο συμβασιούχων, τι φάση ; Ξέρεις κανεις αν μας θέλουν εμάς μαζί τους; Η θα γίνουμε εποχικοί δυο ταχυτήτων ;2019 άλλο σωματείο και οι 2020 να δημιουργήσουμε άλλο; Οποίος ξέρει κάτι επι του θέματος να τοποθετηθεί.
Με το καλό να περάσεις, δε παίζει εποχικοί 2 ταχυτήτων τα πάντα θα είναι κοινά ...
-
Βυσμα
Μακαρι να μπούμε όλοι στο σώμα. Φέτος με πιο πολλές ελπίδες. Όλοι μαζί μια γροθιά .. ένα σωματείο 2500 άτομα...
-
Vaglok
Πυροσβεστική υπηρεσία Μυτιλήνης... εκεί ρώτησα κ μου απάντησαν αυτό που προανέφερα...
Vaglok έγραψε:Πυροσβεστική υπηρεσία Μυτιλήνης... Εκεί ρώτησα κ μου απάντησαν αυτό που προανέφερα...
Τέλος πάντων η διαταγή η επίσημη γράφει μέχρι 12 το βράδυ παρασκευή το μέγιστο να έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα.
Καλησπέρα ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω... Η υπογραφή σύμβασης μετα τα μέσα μαιου να φανταστω...
tsoroke έγραψε:Καλησπέρα ομάδα! Θα ήθελα να ρωτήσω... Η υπογραφή σύμβασης μετα τα μέσα μαιου να φανταστω...
Εγώ υπλογίζω κάπου 15-20 μαιου
-
Μια ζωή εθελοντής
Σε ποιο νησί αν επιτρέπεται φίλε και αν επιτραπεί οδηγός η μάχιμος;
-
Vaglok
Καλησπέρα παιδια.. μπαίνω να βρω τα περσινά αποτελέσματα εποχικών και τα έχουν κατεβάσει... παίζει κάτι; ξέρει κανείς?; ευχαριστώ..
-
Giorgos308
Βασικα δεν ανοιγει καν η σελιδα "διαγωνισμοι προσληψεων"Vaglok έγραψε:Καλησπέρα παιδια.. μπαίνω να βρω τα περσινά αποτελέσματα εποχικών και τα έχουν κατεβάσει... παίζει κάτι; ξέρει κανείς?; ευχαριστώ..
Εκλεισα και ανοιξα το κινητο 10 φορες νομιζοντας οτι φταιει αυτο αλλα μαλλον κατι αλλο γινεται
Vaglok έγραψε:Καλησπέρα παιδια. Μπαίνω να βρω τα περσινά αποτελέσματα εποχικών και τα έχουν κατεβάσει... Παίζει κάτι; Ξέρει κανείς; Ευχαριστώ.
Καλημέρα φίλε, δεν τα έχουν κατεβάσει, έχει ενα θέμα η σελίδα της πυροσβεστικής υπηρεσίας τώρα... Κοίτα αργότερα στα ``ΝΕΑ`` απο το μενού και πήγαινε κάπου 11-12 σελίδες πίσω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες