Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Πριν το απολυτήριο μετράει τα τέκνα σε τυχόν ισοβαθμία
ydneas έγραψε:και εγώ φίλε... Στο απολυτήριο θα παίξει πιστεύω... Καλή επιτυχίαG35mk έγραψε:Μάγκες εγώ είμαι για Δυτική Αττική παίρνουν 128 άτομα έχω μόνο ειδικές δυνάμεις δηλαδή 5000, εύχομαι να μπούμε όλοι, καλή επιτυχία σε όλους!
η βαθμολογία απολ. Λυκείου ειναι το πέμπτο κατα σειρά κριτήριο της ΙΣΟΒΑΘΜΊΑΣ
πρέπει να ισοβαθμούν στα 4 πρώτα για να πάνε στην βαθμολογία δηλαδή
1) ΕΙΔ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ή ΠΡΟΕΔ. ΦΡΟΥΡΑ
2) ΕΠΥ-ΕΠΟΠ
3) ΕΦ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
4) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανήλικα τέκνα
5) ΒΑΘΜΟΛ. ΑΠΟΛ. ΛΥΚΕΙΟΥ
έκτο κ τελευταίο ΚΛΗΡΩΣΗ.
το γράφω για να κάνουμε ενα φρεσκάρισμα κ να τα έχουμε στο νού σε όσους χρειαστεί που είναι βέβαιο οτι θα χρειαστεί σε πολλούς.
Καλησπέρα σε όλους, Εγώ με Ε. Δ. και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας για Εύβοια πιστεύω να έχω καλές πιθανότητες.
Αλλά όπως είπατε λίγες μέρες υπομονή και θα μάθουμε όλοι.
- ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Ηρακλειο κρητης κανεισ?
Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, Εγώ με Ε. Δ. και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας για Εύβοια πιστεύω να έχω καλές πιθανότητες.
Αν θες την προσωπική μου γνώμη ναι έχεις πολύ καλές πιθανότητες.
Βμκ υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει επιλαχοντες?; Για ποια μέρη; Τ ίδια έχουμε 5 κ γω. Από που είσαι;
Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχία σε όλους!! Εμεις οι γυναικες που δεν έχουμε αυτα τα κριτήρια (εκτος απο το απολυτήριο) είμαστε χαμένες απο χερι;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,Εγώ με Ε. Δ. Και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας για Εύβοια πιστεύω να έχω καλές πιθανότητες.
Θα εισαι ψηλα στους πινακες

Γεώργιος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,Εγώ με Ε. Δ. Και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας για Εύβοια πιστεύω να έχω καλές πιθανότητες.
Έχεις πολλές πιθανότητες.
Ετοιμάσου να στάξεις λοιπόν

Χριστίνα έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχία σε όλους! Εμεις οι γυναικες που δεν έχουμε αυτα τα κριτήρια (εκτος απο το απολυτήριο) είμαστε χαμένες απο χερι;
Ευτυχώς ναι.
Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά μέχρι το λιμενικό είσθε μια χαρά (προσωπική εμπειρία).
Όπως και να χει, καλή επιτυχία σου εύχομαι.
Φιλικά,
Χριστίνα, σίγουρα έχεις λίγες πιθανότητες με μηδενικά μόρια αλλά μπορεί να σταθείς και τυχερή εκεί που έκανες να μην έχει μεγάλη ζήτηση, ποτέ δεν ξέρεις...
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε μέσα όσοι έχουν ανάγκη και αγαπάνε την δουλειά επίσης. Όπως και να χει δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να δουλεύει 6 μήνες τον χρόνο για τα επόμενα χρόνια αν δεν αγαπάει αυτή την δουλειά.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Πως θα μπορούσα λοιπον να αυξησω τις πιθανότητες για επόμενες προκηρύξεις πυροσβεστικής και αστυνομίας; :/ (Αττικη δήλωσα)
Χριστίνα έγραψε:Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Πως θα μπορούσα λοιπον να αυξησω τις πιθανότητες για επόμενες προκηρύξεις πυροσβεστικής και αστυνομίας; :/ (Αττικη δήλωσα)
Απλό τσεκαρε τα κριτήρια και ότι μπορείς να αποκτήσεις να το παλέψεις... Αλλιώς βρες παντρέψου έναν πυροσβέστη

Ωραια.. Παντως υπάρχουν πολλες γυναίκες στα σώματα και δεν έχουν παντρευτεί πυροσβέστες..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες