Πρακτική Εμπειρία στην Εγκληματολογία

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vkostas
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τετ Ιουν 10, 2020 1:34 am
Επικοινωνία:

Πρακτική Εμπειρία στην Εγκληματολογία

Δημοσίευση από vkostas »

Παιδία εχώ μια έχω μια ιδιαίτερη περίπτωση και θέλω τη βοήθειά σας.
Γεννήθηκα στη Σμύρνη, Τουρκία, σε οικογένια με ελληνική καταγωγή (ωστόσο ακόμα δεν έχω πάρει την ελληνική υπηκοότητα λόγω της περίπλοκης φύσης της κατάστασης μου άλλα και της γραφειοκρατίας).

Μετά το λύκειο και κολέγιο το οποίο τελείωσα στη Σμύρνη πήγα για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο.Πήρα πτυχίο στον τομέα της Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων. Η πτυχιακή μου εργασία ήταν στο θέμα της διαχείρησης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Από την αποφοίτησή μου μέχρι σήμερα είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Τώρα, κάνω το μεταπτυχιακό μου στο θέμα της Εγκληματολογίας και Εγκληματολογικής Ψυχολογίας. Στο θεωρητικό κομμάτι των αστυνομικών σπουδών εχώ κάνει αρκετα, αλλα δεν θέλω να γίνω ακαδημαικος, θελω να στηρίξω τις γνωσεις μου με πρακτικη εμπειρεια.

Αυτή τη περίοδο, μαζί με τις σπουδές μου, με ενδιαφέρει να κάνω δραστηριότητες που θα με βοηθήσουν να προσθέσω στις θεωριτικές μου γνώσεις με πρακτική εμπείρια στον τομέα και αν βγεί προκήρυξη, να κάνω αίτηση για να γίνω αξιωματικός ειδικών καθηκόντων.

Εσείς τι θα μου προτείνατε;:)

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης