Ειδικές δυνάμεις και σίδερα στο πόδι

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βασίλης Κ

Ειδικές δυνάμεις και σίδερα στο πόδι

Δημοσίευση από Βασίλης Κ »

Χαιρετώ την ομαδα! Με τη σειρα μου θελω να ρωτησω! Ειχα ενα τρακάρισμα πριν 5 χρονια και εχω σιδερο στην δεξια κνήμη! Πηγα προν κατι μερες μηπως παρω απαλλαγη αλλα μου ειπε ο γιατρός στο 401 οτι υπηρετώ κανονικα και οτι εχουν υπηρετήσει παρα πολλοι Γιοτα 1 με υλικό στο ποδι και οτι δεν μπορει να μου δωσει απαλλαγη. Ετσι Λοιπον μπαινω θηβα ΚΕΠΒ 4/6/2020 και ερχομαι και ρωτώ αν υπαρχει οντως πιθανοτητα η εκει επιτροπη να με βγαλει Γιοτα1 και Ποιοες οι πιθανοτητες για ΛΟΚ ας πουμε.. Γιατι αποτι διαβασα καπου με υλικό στο ποδι μπορεις να πας ΕΔ εκτος απο τα αλεξίπτωτα! Οποια πληροφορία θα ηταν πολυ χρήσιμη...(το ποδι ειναι σε τελεια κατασταση) και αθλούμαι κανονικα και σχεδον καθημερινα!
fsafsa

Ειδικές δυνάμεις και σίδερα στο πόδι

Δημοσίευση από fsafsa »

Βασίλης Κ έγραψε:Χαιρετώ την ομαδα! Με τη σειρα μου θελω να ρωτησω! Ειχα ενα τρακάρισμα πριν 5 χρονια και εχω σιδερο στην δεξια κνήμη! Πηγα προν κατι μερες μηπως παρω απαλλαγη αλλα μου ειπε ο γιατρός στο 401 οτι υπηρετώ κανονικα και οτι εχουν υπηρετήσει παρα πολλοι Γιοτα 1 με υλικό στο ποδι και οτι δεν μπορει να μου δωσει απαλλαγη. Ετσι Λοιπον μπαινω θηβα ΚΕΠΒ 4/6/2020 και ερχομαι και ρωτώ αν υπαρχει οντως πιθανοτητα η εκει επιτροπη να με βγαλει Γιοτα1 και Ποιοες οι πιθανοτητες για ΛΟΚ ας πουμε. Γιατι αποτι διαβασα καπου με υλικό στο ποδι μπορεις να πας ΕΔ εκτος απο τα αλεξίπτωτα! Οποια πληροφορία θα ηταν πολυ χρήσιμη... (το ποδι ειναι σε τελεια κατασταση) και αθλούμαι κανονικα και σχεδον καθημερινα!


Μούφες πουθενά δεν θα βγεις ένοπλο με το πρόβλημα που έχεις στο πόδι.

Στην προσωπική σου ζωή κανείς δεν θα σου απαγορεύσει να κάνεις κάτι, είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου, στο στρατό όσο υπηρετήσεις ο στρατός θα είναι υπεύθυνος για αν σου συμβεί εσένα κάτι.

Βασιλης Κ

Ειδικές δυνάμεις και σίδερα στο πόδι

Δημοσίευση από Βασιλης Κ »

Δεν υπαρχει καποιος δηλαδη που να εχει υπηρετήσει φυσιολογικα με υλικο στο ποδι; Για ποιο λογο ο οδιος ο γιατρός στο 401 να μου πει τετοιο πραγμα; Οτι εχουν υπηρετήσει πολοι Σαν Ι 1 με λαμα στο ποδι
Άβαταρ μέλους
Nontas
Λοχίας
Λοχίας
Δημοσιεύσεις: 93
Εγγραφή: Πέμ Μάιος 28, 2020 10:55 pm
Επικοινωνία:

Ειδικές δυνάμεις και σίδερα στο πόδι

Δημοσίευση από Nontas »

Φίλε ακόμα και Ι 1 να βγεις για ειδικές δυνάμεις τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες