Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Επειδή πάντα θέλω να μιλάω με απτά στοιχεία και όχι με εικασίες προς το παρών δεν έχει ακουστεί κάτι λόγω ότι θα υπάρχει σταθερή ροή μέσω πανελληνίων. Επιλαχοντες μπορεί να πάρει ή να βγάλει νέα προκήρυξη μέχρι να αποφοιτήσει η πρώτη εκπαιδευτική σειρά των πανελληνίων. Άρα μέχρι του χρόνου. Τέλος πάντων, όχι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.
Λοιπόν κορίτσια έχω νέα 31 του μηνός τα παιδιά που είναι ήδη στην σχολή θα μπούμε μέσα για φτιάξουν θαλάμους για εμάς και τους καινούργιους εισάκτεουσ από πανελλήνιες Οπότε λογικά είναι καλά νέα αυτά αναμένουμε μας μέσα στην εβδομάδα πιστεύω
Πολύ καλό νέο. Πέρυσι αυτοι των πανελληνίων μπήκαν 16/9 οπότε να ετοιμαζόμαστε χαχα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
Πιστεύω φτάσαμε στ τελευταία εβδομάδα ελπίζω αρχές εβδομάδας να έχουμε τς τελικούς πίνακες... Τελικά με τις κενές θέσεις κάποια ενημέρωση δεν υπήρχε αν τις πάρουν οι ειδικές δυνάμεις έτσι;
Καθοριζόταν εξαρχής από την προκήρυξη φίλε μου βάσει του φεκ. Και τα άλλα έτη το ίδιο γινόταν. Αν υπήρχαν ελλείψεις στη κατηγορία των εδ μόνο αλλάζει η σειρά κάλυψης μετά τα ουκ θα έπαιρνε από γενικής. Ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις καλύπτονται από άτομα των ειδικών δυνάμεων. Καλή υπομονή τον φάγαμε τον δρόμο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 48
81 άτομα από ειδικές σημαίνει αυτό εκτός απροόπτου. Άντε να δούμε παιδιά φάγαμε το γαιδαρο...marine575 έγραψε:Καθοριζόταν εξαρχής από την προκήρυξη φίλε μου βάσει του φεκ. Και τα άλλα έτη το ίδιο γινόταν. Αν υπήρχαν ελλείψεις στη κατηγορία των εδ μόνο αλλάζει η σειρά κάλυψης μετά τα ουκ θα έπαιρνε από γενικής. Ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις καλύπτονται από άτομα των ειδικών δυνάμεων. Καλή υπομονή τον φάγαμε τον δρόμο
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα μια προσπάθεια να επικοινωνήσω με το αρχηγείο του Λ. Σ. Λοιπόν το καλό νέο είναι ότι απάντησαν και ευτυχώς έπεσα σε άνθρωπο που εξυπηρετήθηκα. Το κακό νέο είναι ότι ο ασεπ τους έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Τα περιμένουν μέχρι μέσα Σεπτέμβρη τα αποτελέσματα δεν τους έχουν στείλει απολύτως τίποτα. Του είπα με ευγενικό τρόπο μήπως πιεσουν και οι ίδιοι ώστε η κατάταξη να γίνει γρήγορα λόγω αναγκών. Καλή υπομονή λοιπόν... Οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι κρίσιμες 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Και γρήγοροι θα είναι εάν τελειώσουν τότε. Στους σμρους είχαμε τελειώσει τις διαδικασίες από τον φλεβάρη και τα αποτελέσματα ενστάσεων βγήκαν 6 μήνες μετά.
Οπότε στην καλύτερη να μπούμε Οκτώβριο Τηλ στο ασεπ και χώσιμο
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Να μαζευτούμε σε κάποιο social media και να στείλουμε κάτι ομαδικά ή να αρχίζουμε να πιέζουμε. Να απαιτήσουμε να βγουν με τις βάσεις ώστε να γίνει η κατάταξη και των δυο (πανελληνίων και προκήρυξης) ταυτόχρονα
Χρήστο δεν είναι παιδική χαρά να τους πιέζουμε να τα βγάλουν για να τρομοκρατηθούν. Αν είναι δυνατόν
Όχι φίλε έτσι θέλουν αν δεν ζοριστουν δεν θα κάνουν τίποτα διακοπές κάνουν γι'αυτό δεν βγάζουν αποτελέσματα Εγώ ερχόμουν από κάβάλα Αθήνα ανά 3 μέρες για τις διαδικασίες επειδή τότε τους πίεζε π χρόνος Και αυτοί κάνουν 1 μηνά και για τις ενστάσεις... Όχι είναι απαράδεκτοι
Όσοι δεν μπορείτε να περίμενε βγαίνουν και άλλες προκηρύξεις , ή αλλιως ονομαστικά να πάρετε τηλέφωνο και μην παίρνετε μπάλα και τους άλλους!
Όχι θα πω εδώ τακις 7 θέλω να μιλήσω με τον ασεπ Γελάω
Απαράδεκτοι είναι αλλά δε νομίζω ότι ενδιαφέρει τον ΑΣΕΠ αν εσύ κι εγώ πηγαινοερχομασταν στην Αθήνα κάθε τρεις μέρες. Επίσης θα συμφωνήσω ότι δεν είναι μαγαζάκι να παίρνει ο καθένας να λέει να βιαστούν. Στο κάτω κάτω αυτούς δεν τους ενδιαφέρει αν αγχωνομαστε εμείς. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι πολλές οι ενστασειςGakhs2580 έγραψε:Όχι φίλε έτσι θέλουν αν δεν ζοριστουν δεν θα κάνουν τίποτα διακοπές κάνουν γι'αυτό δεν βγάζουν αποτελέσματα Εγώ ερχόμουν από κάβάλα Αθήνα ανά 3 μέρες για τις διαδικασίες επειδή τότε τους πίεζε π χρόνος Και αυτοί κάνουν 1 μηνά και για τις ενστάσεις... Όχι είναι απαράδεκτοι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες