Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Δεν είναι το ύψος , έχει δηλώσει κατηγορία ειδικές δυνάμεις ενώ δεν τις έχει. Ξεκάθαρη παρατυπία.
Άλλο αυτή η περίπτωση. Είπαν για το 1,68 πριν γι αυτην την περίπτωση λέω.Vegeta1993 έγραψε:Δεν είναι το ύψος , έχει δηλώσει κατηγορία ειδικές δυνάμεις ενώ δεν τις έχει. Ξεκάθαρη παρατυπία.
Καλά για το ύψος οτι νανε λένε ότι ο άλλος πέρασε με 1.65 εγώ δεν το πιστεύω... πόσοι να είναι τόσο δυνατά βύσματα ρε παίδες; όλοι τον υπουργό έχουν δλδ μη τρελαθούμε απλά το παρακανουν
- Paradiddle
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 45
- Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ
Ούτε σήμερα η ανακοίνωση; ή απλά όχι ακόμα;
παιδιά συμφωνώ με αυτά που λέτε αλλά ότι βύσμα και να έχει ο άλλος αν δεν μπορεί ο ίδιος να τρέξει πχ τι θα κάνει το βύσμα του;Crocop92 έγραψε:Καλά για το ύψος οτι νανε λένε ότι ο άλλος πέρασε με 1.65 εγώ δεν το πιστεύω... πόσοι να είναι τόσο δυνατά βύσματα ρε παίδες; όλοι τον υπουργό έχουν δλδ μη τρελαθούμε απλά το παρακανουν
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Ότι παρατυπία έχει γίνει υψομετρηση, αναφέρεται το εδώ.
Πως μπορειτε να κινηθειτε παιδια;
Μου φαινεται πολυ δυσκολο στον πινακα των αποτελεσματων να γραφει πετυχε και διπλα 1.68ωστοσο ποτε δεν ξερεις.
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Έχει κανείς καμία ενημέρωση θα βγουν σήμερα;
Υπαρχει δημοσιοτητα πλεοναλλο να γραφει εικονικα 1.70 ενω ειναι 1.68 και αλλο 1.68
Προφανώς δεν θα γράφει 1,68 ...1,70 θα γράφει
σημερο λογικαhellenic_ranger έγραψε:Έχει κανείς καμία ενημέρωση θα βγουν σήμερα;
βγαζουν μεχρι 7 8 το βραδυ οποτε αναμονη
τοτε αλλαζει το θεμα και καλυμμενοιΜΕΚS έγραψε:Προφανώς δεν θα γράφει 1,68 ...1,70 θα γράφει
Δεν παίζει εκείνη την ώρα κάνουν ότι κάνουν! Μάλλον το μεσημέρι θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα Ελπιζω και την ημερομηνία υγειονομικώνlef έγραψε: Μου φαινεται πολυ δυσκολο στον πινακα των αποτελεσματων να γραφει πετυχε και διπλα 1.68ωστοσο ποτε δεν ξερεις.
η ενσταση και να γινει θα απορριφθειlef έγραψε:τοτε αλλαζει το θεμα και Ειναι καλυμμενοιΜΕΚS έγραψε:Προφανώς δεν θα γράφει 1,68 ...1,70 θα γράφει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες