Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
DYK ΑΜΗΝ φιλε μου. Παιζει αν τα υπολόγισα καλά από 675 έως 725. Δεν είμαι σίγουρος για τη βεβαίωση ΙΕΚ αν θα λάβω ολα τα μόρια. Όπως και να'χει, να είσαι πάντα καλά για την εμψύχωση,DYK!
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
οι μισοί ΕΠΟΠ ελεύθεροι σκοπευτές. Στο κεεδ δεν κάνουν εκπαίδευση για ελεύθεροι σκοπευτές ή κεαπ;George_Trls έγραψε:Γνωρίζει κάποιος για την ειδικότητα του ελευθέρου σκοπευτή; Σε ποιο μέρος πραγματοποιείται, αλλά και γενικά αν έχει καλη εκπαίδευση; Ευχαριστώ
You couldn't beat me even if you wanted to.
Lancercorporal. Σ ευχαριστώ φίλε κι εσένα για την ενθάρρυνση. Δικαιολογημένο τ άγχος, έχει να βγει προκυρηξη 10 χρόνια, σκληρός ο ανταγωνισμός, φίλε μου
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Δεν τα ξέρω, το μόνο που έγραφε στο φορουμ. Ειναι οτι βρίσκεται στην Ρεντίνα. Απλα το ρωταω γιατί μπορεί να μην το δηλώνουν πολλοί οπότε να εχεις περισσότερες πιθανοτητες για εκει. Ετσι νομίζω πρεπει να σκέφτομαι για αναμεσα σε αυτές που θέλω
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
εγώ το μόνο που σου είπα είναι να ξεκολλήσεις με τη μονιμοποίηση οβα. Άμα δεν έχει άτομα για ναυτικό νομίζεις θα κόβουν εύκολα στα αθλήματα; Ριλαξ.Navy έγραψε:Lancercorporal. Σ ευχαριστώ φίλε κι εσένα για την ενθάρρυνση. Δικαιολογημένο τ άγχος, έχει να βγει προκυρηξη 10 χρόνια, σκληρός ο ανταγωνισμός, φίλε μου
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Πιστεύω άλλες ειδικότητες θα ζητάνε άλλου έχουν κενά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτο. Χρειάζεται μια συζήτηση η αλήθειαείναι, αν θέλει να πει κ ο Dyk την γνώμη του, για το που υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μπει κάποιος, μιλώντας παντα για εδ
George_Trls έγραψε:
Αν θέλει να πει κ ο Dyk την γνώμη του, για το που υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μπει κάποιος, μιλώντας παντα για εδ
Το 2009, η ειδικότητα με τα πιο λίγα μόρια απ'όλες ήταν αυτή του "Υπηρέτη πολυβόλων όπλων Ειδικών Δυνάμεων" με 52,61.
Αυτό λοιπόν σου απαντάω και εγώ, έχοντας ως βάση την τελευταία προκήρυξη.
Δεν μπορώ να μιλάω θεωρητικά χωρίς κανένα στοιχείο για μία προκήρυξη που δεν έχει βγει καν. Αυτονόητο αυτό.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 45
Η εκπαιδευση πραγματοπιοιται στο ΚΕΑΠ της Ρεντινας στην Βορεια Ελλαδα. Λογικα σε ολες τις μοναδες ΕΔ μπορεις να πας μετα το σχολειο.George_Trls έγραψε:Γνωρίζει κάποιος για την ειδικότητα του ελευθέρου σκοπευτή; Σε ποιο μέρος πραγματοποιείται, αλλά και γενικά αν έχει καλη εκπαίδευση; Ευχαριστώ
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι Dyk, πάντα για την τελευταία προκήρυξη μιλάμε, σύμφωνα με αυτα μπορούμε να έχουμε μια ιδέα, έστω και μικρή.
ΔΥΚ όταν βγει η προκήρυξη για κάθε απάντηση σε κάθε ερώτηση που θα λαμβάνεις χρέωσε την 1 ευρώ. Πιστεύω θα βγάλεις πολύ χρήμα αδερφέ 

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να ξέρετε.
Δεν υπάρχει ειδικότητα ελεύθερου σκοπευτή.
Υπάρχει σχολείο ελεύθερου σκοπευτή το οποίο πραγματοποιείται στο ΚΕΑΠ στη Ρεντίνα, κατόπιν διαταγής από την Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων.
Μέχρι στιγμής δικαίωμα υποβολής αναφοράς για το σχολείο είχαν μόνο μόνιμοι ΕΠΟΠ των Ειδικών Δυνάμεων.
Οτιδήποτε άλλο έχετε ακούσει ή έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο δεν ισχύει.
Δεν υπάρχει ειδικότητα ελεύθερου σκοπευτή.
Υπάρχει σχολείο ελεύθερου σκοπευτή το οποίο πραγματοποιείται στο ΚΕΑΠ στη Ρεντίνα, κατόπιν διαταγής από την Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων.
Μέχρι στιγμής δικαίωμα υποβολής αναφοράς για το σχολείο είχαν μόνο μόνιμοι ΕΠΟΠ των Ειδικών Δυνάμεων.
Οτιδήποτε άλλο έχετε ακούσει ή έχετε διαβάσει στο διαδίκτυο δεν ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Σεπ 15, 2020 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
Α. Γιατί στο αρχείο που κατέβασα με ολες τις ειδικότητες (τθ, πβ, εδ, κτλ) το ειχε σαν κατηγορία μόνο του. Κρίμα ξενερωσα τώρα χαχα να φανταστώ μπορούν να πανε μόνο οσοι ειναι εδ ή κ πζ;
Μόνο οι των Ειδικών Δυνάμεων.
Πέρα της φόρμας του φόρουμ με τα μόρια πως μπορώ να υπολογίσω τα μόρια μου για την ειδικότητα που ενδιαφέρομαι; Αν μπορεί κάποιος ας μου υποδείξει (ήμουν Πολυβολητής ειδικών δυνάμεων και ενδιαφέρομαι για την ίδια ειδικότητα) Ευχαριστω πολυ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες