Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 108
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παραταση δινουν μονο οταν δεν βρεθουν τα ατομα. Ελπιζω να σε βοηθησα
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
lancecorporal έγραψε:Παραταση δινουν μονο οταν δεν βρεθουν τα ατομα. Ελπιζω να σε βοηθησα
λεω μηπως λογω συνθηκων δωσουν παραταση παραπανω
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Δεν πιστεύω να πάρει παράταση για αυτό το λόγο, παράταση θα παρει μονο αν δε συμπληρωθουν τα ατομα. Τωρα χρειάζεται τα ατομα α στρατος. Παρε τηλεφωνο στη στρατολογια και ενημερωσου η σε καποιο στρατοπεδο και ζητα το 1ο ΓΡ. Η καραντινα θα συνεχιστει για πολυ ακόμα. Δεν νομιζω να παρει παραταση μα ποτε δε ξερεις.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
lancecorporal έγραψε:Δεν πιστεύω να πάρει παράταση για αυτό το λόγο, παράταση θα παρει μονο αν δε συμπληρωθουν τα ατομα. Τωρα χρειάζεται τα ατομα α στρατος. Παρε τηλεφωνο στη στρατολογια και ενημερωσου η σε καποιο στρατοπεδο και ζητα το 1ο ΓΡ. Η καραντινα θα συνεχιστει για πολυ ακόμα. Δεν νομιζω να παρει παραταση μα ποτε δε ξερεις.
και πιστευεις/πιστευεται θα συμπληρωθουν τα ατομα;
στην ΣΥ τι να πω; Σα πως ξερουν και αυτοι οτι εντολες δωσουν απο πανω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δηλώσω στην προκήρυξη για τεθωρακισμένα Κύπρο;
- Mpell13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 96
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλή επιτυχία σε όλους όσους υποβαλλαμε τα χαρτιά για οβα
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Η κυπρος εχει την εθνική φρουρά, δε παει κανένας οβα κυπρο απο απο γνωρίζω, μονο μαν φανταρος πας ελδυκ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Άλλη 1 ερώτηση παιδιά να κανω. Στην αίτηση στο πρώτο κενο μέσα στην παρένθεση που λέει (δια...) Τι συμπληρώνω εκεί ρε παιδια
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Μπορουμε να μαθουμε ποσες αιτησεις εχουν γινει?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Μάγκες όταν στείλατε την αίτηση σας δώσανε κάποια απάντηση από την στρατολογία ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Η 5η ΕΜΑ ανήκει στον κυπριακό στρατό οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να μην μπορείς να πας. Αν και υπηρέτησα στην ΕΛΔΥΚ δεν είχαμε κάποιον ΟΒΑ αλλά το 17 οι εσσο που ηταν κοντά στην απόλυση τους τους είχαν δώσει την ευκαιρία να κάνουν τα χαρτιά τους. Τώρα όμως δεν γνωρίζω αν στη ΕΛΔΥΚ μπορεί να πάει ΟΒΑ.Mfotis5ema έγραψε: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δηλώσω στην προκήρυξη για τεθωρακισμένα Κύπρο;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
εμένα μου έστειλε mail η ΣΥ που υπάγομαι με αριθμό πρωτοκόλλου και μου είπε ότι διαβιβάστηκε στο ΓΕΣ358ε έγραψε: Μάγκες όταν στείλατε την αίτηση σας δώσανε κάποια απάντηση από την στρατολογία ;
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
brorouk έγραψε:εμένα μου έστειλε mail η ΣΥ που υπάγομαι με αριθμό πρωτοκόλλου και μου είπε ότι διαβιβάστηκε στο ΓΕΣ358ε έγραψε: Μάγκες όταν στείλατε την αίτηση σας δώσανε κάποια απάντηση από την στρατολογία ;
μετα απο ποσο καιρο που εκανες την αιτηση στο εστειλαν;
ο αριθμος πρωτοκολλου σε τι χρησιμευει;
την αιτηση εσεις, πως την στειλατε;
/forum/uploads/30427/TapScanner_20200328_132159_077_74.jpg
ή ξεχωριστα;
/forum/uploads/30427/TapScanner_20200328_131635_654_102.jpg
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι έχει διαβιβαστή στο ΓΕΣ αλλά δεν θα μου δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
brorouk έγραψε:Η 5η ΕΜΑ ανήκει στον κυπριακό στρατό οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι να μην μπορείς να πας. Αν και υπηρέτησα στην ΕΛΔΥΚ δεν είχαμε κάποιον ΟΒΑ αλλά το 17 οι εσσο που ηταν κοντά στην απόλυση τους τους είχαν δώσει την ευκαιρία να κάνουν τα χαρτιά τους. Τώρα όμως δεν γνωρίζω αν στη ΕΛΔΥΚ μπορεί να πάει ΟΒΑ.Mfotis5ema έγραψε: Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δηλώσω στην προκήρυξη για τεθωρακισμένα Κύπρο;
ΟΒΑ στην ελδυκ δε πανε. Μονο στελεχη και στρατιωτες. Οι ΟΒΑ ειναι στελέχη; Θεωρητικα ναι. Πρακτικα; Οχι. Ειναι στρατιώτες με αμοιβη και φερουν τη τιμητικη διακριση του υδνεα. Οποτε θα παει ενας ΟΒΑ ελδυκ; Οχι. Γιατί ειναι 50/50.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες