Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κώστας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Κώστας »

Υπεύθυνη ∆ ήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986 θέλει και αυτή μαζί με τα χαρτιά;
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

Jason Hudson '99 έγραψε:Θα παω ΣΥΚ σαν ΟΒΑ Ειδικων Δυναμεων;

Εμείς γιατί πρέπει να γνωρίζουμε το τι εσύ θα κάνεις εάν θα πας ή όχι. Τώρα εάν ή ερώτηση ήταν ΜΠΟΡΏ να πάω; Ναι μπορείς να πας εάν και εφόσον πλήρεις Τα προαπαιτούμενα. Κανείς αναφορά και με την συγκατάθεση της μονάδας παίρνεις μέρος στο σχολείο.

Χάρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Χάρης »

Καλη επιτυχία σ'ολους που το θέλουν πραγματικά. Αν κάποιος γνωρίζει το θεμα και μπορεί να απαντήσει. Όταν υπηρετείς σαν ΟΒΑ , έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις να πάρεις και δεύτερη ειδικότητα; Ευχαριστώ
Σαραντος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Σαραντος »

Παιδιά καλησπέρα εγώ έχω ειδικότητα τυφεκιοφορος μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου ;
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 23

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Καλησπέρα Χάρη, μπορείς να δηλώσεις σχολείο χελ η νοσοκομων ώστε να πάρεις και μια δεύτερη ειδικότητα, τώρα αν καταχωρηθεί στα ατομικά έγγραφα σαν σχολείο ή σαν δεύτερη ειδικότητα δεν το γνωρίζω το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν χρειαστεί θα την χρησιμοποιήσεις
Ζ'ΜΑΚ
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Λοιπόν μάγκες, όσοι κάνουν αίτηση ηλεκτρονικά τους αποστέλλεται μήνυμα ότι η αίτηση τους έχει πάρει αριθμό πρωτοκόλλου κ θα διαβιβαστει στο ΓΕΣ. Τώρα τα χαρτιά που χρειάζεται είναι η αίτηση που έχει τρεις σελίδες, η ταυτότητα. Αν χρειαστούν κάτι άλλο θα σας πουν οι ίδιοι. Πήγα την Τετάρτη στο Ρουφ ν καταθέσω κ μου είπαν στο email της συ που υπάγεται ο καθένας. Έστειλα χτες την αίτηση κ σήμερα πρωί πρωί μου ήρθε απαντητικό email μ τον αριθμό πρωτοκόλλου.
ΕΛ. ΔΥ. Κ
Άβαταρ μέλους
JimA

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από JimA »

Ωραιος brorouk καλη τυχη φιλε.
Χάρης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Χάρης »

ΟΒΑ17, ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Ήμουν Ναυτικό Τ/ΜΗΧ και αν τελικά με πάρουν ενδιαφέρομαι να πάω και για Ηλεκτρολόγος. Δεν ξέρω αν ισχύει η διαδικασία που προανέφες για το Ναυτικό, φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
brorouk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 29

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από brorouk »

Εγώ το μόνο που θέλω ν ρωτήσω είναι κάποιον που είναι ήδη οβα μέσα. Απ όσο ξέρω, κρατάς τον βαθμό σου που είχες στην θητεία σου. Μισθολογικα όμως ο στρατιώτης παίρνει τον ίδιο μισθό με κάποιον που απολύθηκε ως λοχίας; το ρωτάω πιο πολύ σαν πληροφορία, όχι ότι θα παίξει σε μένα τουλάχιστον κάποιον ρόλο, απλά για να ξέρει κανείς σε τι οικονομικά επίπεδα κινούμαστε
ΕΛ. ΔΥ. Κ
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ARN »

Ίδιο μισθό παίρνουν όλοι φίλε. Είτε απολύθηκε κάποιος λοχίας είτε στρ δεν παίζει κανένα ρόλο στο μισθό
Nικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Nικος »

Kαλησπερα στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλιούς ΟΒΑ που ειναι γνώστες του θέματος και γνωρίζουν τα εκ των έσω. Ποια είναι η γνώμη σας παιδιά, υπάρχει πιθανότητα μετά την ανανέωση της τριετίας με τα νέα δεδομένα πλέον 3+3, ν' επέλθει μονιμοποίηση; Για ναυτικό ενδιαφέρομαι, όχι για ΟΥΚ, εκεί ίσως και να γίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή επιτυχία σ'οσους πραγματικά το θέλουν.
Άβαταρ μέλους
ΟΒΑ17
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από ΟΒΑ17 »

Παιδιά σε ότι αφορά την μονιμοποίηση. Μονιμοποίηση δεν υπάρχει. Με βάση τα δεδομένα, είναι ξεκάθαρα,3 χρόνια με δυνατότητα παράτασης αλλά 3 και γειά σας. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα πάρουν εποπ και θα έχουμε έξτρα μοριοδοτηση στην προκυρηξη, μπορεί να υποθέσουμε ότι στην εξαετία θα γίνει μια μονιμοποίηση οπως γινόταν στους εμθ στην 5ετια καθώς κι αυτοί από στρατιώτες ξεκίνησαν. Μπορεί να υποθέσουμε ότι θα μας κρατήσουν διότι, το προσωπικό γερνάει και δεν είναι και λογικό να σε εκπαιδεύσει 6 χρόνια και να σε πετάξει έξω. Όλα αυτά όμως είναι ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και πρέπει να λάβουμε υπόψιν τα τωρινά δεδομένα και μόνο, δηλαδή 3+3 κι έχει ο θεός. Για να κλείσει αυτό το θέμα του τι πιστεύουμε και αν και αν...
Ζ'ΜΑΚ
Κώστας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλησπέρα σε όλα τα παληκάρια,

Την Δευτέρα πήγα και κατέθεσα τα δικαιολογητικά μου στην Σ. Υ Θεσσαλονίκης, διάβασα παραπάνω από ένα παλικάρι ότι θα μου έρθει ένα email που θα μου λέει ότι η αίτηση πήρε αριθμό πρωτοκόλλου, αλλά δυστυχώς τίποτα.

Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να πήγε λάθος, η αν υπάρχει κάποιο site που να μου λέει ότι η αίτηση μου έγινε δεκτή;

Υ. Γ Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!

Νικος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Νικος »

ΟΒΑ17, σ'ευχαριστω για την τοποθέτηση σου. Κάπως έτσι κι εγώ τ'αντιλαμβανομαι, ναι μεν η προκήρυξη ειναι σαφής 3+3 και μετά βρίσκεσαι εκτος αλλά χρειάζονται χέρια, δε, και όταν σ έχουν εκπαιδεύσει δεν πιστεύω ότι θα είναι λογικό να σε διώξουν, προσωπική εκτίμηση.
Υδνεας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)

Δημοσίευση από Υδνεας »

Γεια σας παιδια. Βλεπω Βλεπω αγχωνεστε ολοι , οι οβα για μονιμοποιηση, μεσα απο το γεσ εχω ενημερωθει οτι ειναι 3 + 3 και αντιο σας μετα. Πιθανοτατα να βγαλουν για εποπ φετος για τις ΕΔ και νοσοκομεια. Προς το παρον πην ονειρευεστε μονιμοποιηση ή αν μπηκατε οβα για να μεινετε μονιμοι κρατηστε μικρο καλαθι.. αν δεν εχετε κατι κατι αλλο να κανετε στη πολιτικη σας ζωη μεινετε σαν οβα αλλα δεν υπαρχει σχεδιο για μονιμοποιηση των οβα και ειναι ειναι απλα 100 μορια για προκηρυξη εποπ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες