Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 106
Silk είναι χωρίς ΑΣΕΠ αλλά με την εποπτεία.
Σε ευχαριστώ φίλε μου
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 217
Προσπάθησε αδερφέ γιατί στα μόρια είσαι μέσα εγώ Σάμο Χίο και κω στα άλλα δεν πάω ούτε για πλάκαAxilleas1992 έγραψε:Γιώργο φίλε μου αυτό κανό κάθε μέρα διατροφή τρέξιμο είναι κρίμα οποίος κοπή στα αθλήματα... Σε όλα φίλε εκτός καλυμνο. Εσυ τ έκανες;
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Εγώ τα δήλωσα Όλα φίλος λόγο οικογένειας να μπούμε κάπου σίγουρα για τα παιδια. Εσυ ποσα μόρια βγαζεις;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Ρε φίλε και πες ότι σε περνούν Καστελόριζο θα αφήσεις την οικογένεια να πας εκείAxilleas1992 έγραψε:Εγώ τα δήλωσα Όλα φίλος λόγο οικογένειας να μπούμε κάπου σίγουρα για τα παιδια. Εσυ ποσα μόρια βγαζεις;
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Δεν βγάζω πολλά 2200 αλλά δεν βλέπω να έχει πολύ ζητήσει η προκήρυξη να φανταστείς όσους φίλους μου είπα να τα κάνουν που έχουν αρκετά μόρια ούτε καν το σκέφτονται
- Axilleas1992
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 26
Οχι φίλος μαζί μου ολοι πιο καλο ειναι τ Καστελόριζο από τ να μην έχεις δουλειά λίγο θα δυσκολευτουμε αλλά τ να κανουμε...
εσυ να το λες σε φιλους σου π εχουν περισσοτερα απο σενα, να μπουν αυτοι να μεινεις εσυ εκτος, ΕΞΥΠΝΟGiorgos 94. έγραψε:Δεν βγάζω πολλά 2200 αλλά δεν βλέπω να έχει πολύ ζητήσει η προκήρυξη να φανταστείς όσους φίλους μου είπα να τα κάνουν που έχουν αρκετά μόρια ούτε καν το σκέφτονται
Το πρωτο 3 μηνο της πρακτικης στα νησια θα πρεπει να ανταπεξελθετε με 400 -320 ευρω, να δειτε για πως θα φευγουν μεχρι να τρλειωσει η πρακτικη, ρωτηστε τα παιδια π ειναι στην σχολη και ειναι το σπιτι τους σε καποιο νησι να δειτε ποσο θα παιρνουν για καποιους μηνες, αυτοι εχουν και ενα σπιτι να μεινουν
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Αδερφέ μάλλον δεν έχεις ζήσει σε νησί μου φαίνεται γιαυτό τα λες αυτό το λέω μπας και πάω με κανέναν μαζί και γιατί είναι αδέρφια μου δεν είμαι παρτάκιας κατάλαβες τώραPunisher έγραψε:εσυ να το λες σε φιλους σου π εχουν περισσοτερα απο σενα, να μπουν αυτοι να μεινεις εσυ εκτος, ΕΞΥΠΝΟGiorgos 94. έγραψε:Δεν βγάζω πολλά 2200 αλλά δεν βλέπω να έχει πολύ ζητήσει η προκήρυξη να φανταστείς όσους φίλους μου είπα να τα κάνουν που έχουν αρκετά μόρια ούτε καν το σκέφτονται
Δεν εχει ζητηση γτ ο κοσμακης δεν εχει σαλιο να παει να νοικιασει σπιτι μακρια απο τον τοπο του για 800 ευρω και να πρεπει να ζει με 200 ευρω τον μηνα, ειδικα σε ενα νησι στην αλλη ακρη, γτ ολα τα νησια αυτα ειναι 13 ωρες το καθενα με πλοιο, εκτος αν σ περισσευουν και πετας με αεροπλανο
θα κανεις φιλους και εκει μπρο, δεν θα εισαι μονος μην ανησυχειςGiorgos 94. έγραψε:Αδερφέ μάλλον δεν έχεις ζήσει σε νησί μου φαίνεται γιαυτό τα λες αυτό το λέω μπας και πάω με κανέναν μαζί και γιατί είναι αδέρφια μου δεν είμαι παρτάκιας κατάλαβες τώραPunisher έγραψε:εσυ να το λες σε φιλους σου π εχουν περισσοτερα απο σενα, να μπουν αυτοι να μεινεις εσυ εκτος, ΕΞΥΠΝΟGiorgos 94. έγραψε:Δεν βγάζω πολλά 2200 αλλά δεν βλέπω να έχει πολύ ζητήσει η προκήρυξη να φανταστείς όσους φίλους μου είπα να τα κάνουν που έχουν αρκετά μόρια ούτε καν το σκέφτονται
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Καλά τα λες μετά μην απορείς γιατί το είπα σε φίλους άλλο να σε μόνος και άλλο να έχεις κάποιονPunisher έγραψε:Δεν εχει ζητηση γτ ο κοσμακης δεν εχει σαλιο να παει να νοικιασει σπιτι μακρια απο τον τοπο του για 800 ευρω και να πρεπει να ζει με 200 ευρω τον μηνα, ειδικα σε ενα νησι στην αλλη ακρη, γτ ολα τα νησια αυτα ειναι 13 ωρες το καθενα με πλοιο, εκτος αν σ περισσευουν και πετας με αεροπλανο
θα κανεις στην σχολη, οπως εκανες και στον στρατο κτλπ κτλπ, καλη επιτυχιαGiorgos 94. έγραψε:Καλά τα λες μετά μην απορείς γιατί το είπα σε φίλους άλλο να σε μόνος και άλλο να έχεις κάποιονPunisher έγραψε:Δεν εχει ζητηση γτ ο κοσμακης δεν εχει σαλιο να παει να νοικιασει σπιτι μακρια απο τον τοπο του για 800 ευρω και να πρεπει να ζει με 200 ευρω τον μηνα, ειδικα σε ενα νησι στην αλλη ακρη, γτ ολα τα νησια αυτα ειναι 13 ωρες το καθενα με πλοιο, εκτος αν σ περισσευουν και πετας με αεροπλανο
-
Giorgos 94.
- Ανθυπασπιστής

Δεν υπάρχουν φίλοι μόνο αδέρφια άστο δεν καταλαβαίνεις πως το λέω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 2 επισκέπτες