αδερφε μου οχι δεν θα βγαλεις μεσαCharlie Harper 13 έγραψε:Εκαμιτη92 εγω στο υπηρεσιακο διπλωμα αναφερομαι.
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
-
ekamitis92
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 156
- Blackman01
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 6
Παιδιά η εκπαίδευση στους επιτυχών γίνεται μονο βόρεια Ελλάδα;3 μήνες αν δεν κάνω λαθος Γνωρίζει κάποιος;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Ενταξει θα το βγαλω εξω το διπλωμα της μηχανης.ekamitis92 έγραψε:αδερφε μου οχι δεν θα βγαλεις μεσαCharlie Harper 13 έγραψε:Εκαμιτη92 εγω στο υπηρεσιακο διπλωμα αναφερομαι.
Σήμερα έκανα την αίτηση για τα νησιά. Με 2620 παιδιά στην Α κατηγορια χωριςχωρίς εντοπιότητα πιστεύεται θα πιάσω έστω μια Μέγιστη?
- dimitris/1993
- Λοχίας

- Posts in topic: 92
Εγώ έχω δίπλωμα για ταχύπλοο , αν πάω σε νησί παίζει ρόλο ; Γιατί κάτι έχω δει ότι κάνουν κοινές περιπολίες με το λιμενικό .
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 91
Παντως σε αυτη την προκυρηξη δεν μοριοδοτηται στην προκυρηξη του Λιμενικου εδινε μορια.
-
MITSOS98

- Posts in topic: 22
Άλλο Αστυνομία άλλο λιμενικό
Μια εκτίμηση για τις βάσεις στα νησιά στην Α και στη Β
-
ekamitis92

Εχω εναν φιλο π εχει 3800 και θελει για συμη, πως το βλεπετε;
Πάντως δεν βλέπω να γίνεται και πολύ χαμός για την συγκεκριμένη προκήρυξη. Αν πάμε και σε κανένα lockdown ξανά, το δημόσιο θα πάψει να λειτουργεί τελείως.
-
ekamitis92

αδερφε αν εχεις μια δλεια σταθερη και εισαι ακομα ενταξει ηλικιακα δεν την αφηνεις τοσο ευκολα να πας συμβασιουχος καπου αλλου με τον φοβο πτι καποια μερα μπορει να μην ξανα αννανεωσεις, θα βρεθεις να. εισαι 34 πχ και να ψαχνεις να βρεις δλεια μετα, με την ΝΔ κυβερνηση θα βγαζει συμεχεια για σωματα ασφαλειας και ειδικα εφ που γουσταρει και ο Μαικ... αυτη ειναι αποψη μου !! Αν εχεις δλεια σταθερη με ενα 750 μισθο και ειδικα αν εισαι σπιτι σου δεν πας καπου π δεν ειναι σταθερα να πληρωνεις νοικια φαγητα και παγια εξοδα , ειναι δυσκολοι καιροι, πρεπει ο αλλος να εχει βρεθει σε εσχατη λυση η να αγαπαει τοσο πολυ να γινρο συνοριοφυλακαςletsman έγραψε:Πάντως δεν βλέπω να γίνεται και πολύ χαμός για την συγκεκριμένη προκήρυξη. Αν πάμε και σε κανένα lockdown ξανά, το δημόσιο θα πάψει να λειτουργεί τελείως.
-
ekamitis92

Η εκτος αν εχει απο πισω γονεις π μπορουν να τον στηριζουν , αμα περασουμε εμεις, ξερεις ποιος θα ειναι ο μισθος μεχρι να τελειωσει η πρακτικη ;320 ευρω , δες το μισθολογιο των σφ, αι βγαλτα περα αν δεν εχεις καβατχα η γονεις να βοηθησουν, ολα καλα ολα χρυσα αυτα π λεμε αλλα και αυτα επηρεαζουν
Φίλε τα ξέρω τρία χρόνια ήμουν ΟΒΑ και υπήρχαν φορές που χωρίς βοήθεια δεν έβγαιναν οι μήνες κυρίως για εμάς που δεν ήμασταν στον τόπο μας. Για τους υπόλοιπους που ήταν από τον τόπο τους και δεν είχαν ούτε ενοίκια ούτε τίποτα ολα ζωή και κότα και είχαν και το θράσος να λένε πως δεν τους φτάνουν και τα λεφτά. Ολοι οι τσοπάνηδες με τα γίδια που έφευγαν από την μονάδα νωρίτερα για να πάνε να αρμεξουν τα πρόβατα. Ατομα που νομίζουν πως οι μονάδες ειναι τσιφλίκι τους μόνο και μόνο επειδή είναι ντόπιοι, αυτό είναι που χάλασε τον στρατό η εντοπιότητα. Δεν μας σώζει τίποτα τα έζησα τα είδα τα ξέρω.
Ποσό καιρό διαρκεί η πρακτική των σφ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες