Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Και το δικο μου δεσμευμενο σημερα! τα στειλα 14 οκτωβριου
Πώς γίνεται να δω αν είναι δεσμευμένο ή όχι το παράβολο ρε παιδιά ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
left έγραψε:Ο μόνος λόγος για να αργήσουν τόσο πόλυ να βγάλουν αποτελέσματα είναι να ανοίξει η προκήρυξη και να πάρουν επιπλέον επιλαχόντες παραπάνω. Το να βγάλουν απο το νέο έτος νέα προκήρυξη ειναι φαουλ ωστόσο επείδη ζούμε στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις. Είναι όμως και απαράδεκτο το γεγονός ότι 1) δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση και περιμένουμε να ενημερωθούμς απο μπλογκ και ειδήσεις και 2) η αναμονή στους σημαιοφορους που ειναι απαραδεκτή με χίλιες αιτησεις, θα έπρεπε να είχα βγει αποτελέσματα απο 11 Σεπτέβρη. Το να γίνεται μια προκήρυξη μεσω ΑΣΕΠ και να ολοκληρώνεται η διαδικασία σε ενα ετος βλεπε εξωτερικοι φρουροι κλπα ειναι τουλαχιστον ντροπιαστικό...
Καλύτερα με ΑΣΕΠ να είναι πιο διαφανείς οι διαδικασίες κι ας αργούν και ένα χρονο, πάρα να γίνονται μπαμ μπαμ και να τρυπώνουν από παντού ατομα.
Είναι πολύ ψυχοφθόρο πραγματικά να περιμένεις τόσο καιρό. Εγώ κάνω τα χαρτιά μου και δεν σκέφτομαι κάθε μέρα αυτό, προχωράω τη ζωή μου και το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι περιμένω και κάποια αποτέλεσματα από εκεί.
Στο κάτω κάτω δεν ξέρεις αν θα περάσεις στις επόμενες φάσεις. Μπορεί ένας τραυματισμός να σε βγάλει εκτός παιχνιδιού λίγο πριν δώσεις αθλήματα.
Liontarina Μ αρέσει που λες ότι δεν σκέφτεσαι κάθε μέρα τον διαγωνισμό και όλη μέρα στο φόρουμ είσαι για αυτό έχεις γράψει 305 μήνυματα 

να βγάλουν εστω μια ανακοινωση οτι θα βγαλουμε αποτελεσματα του χρονου να ξερουμε να περιμενουμε του χρονου...Liontarina έγραψε:left έγραψε:Ο μόνος λόγος για να αργήσουν τόσο πόλυ να βγάλουν αποτελέσματα είναι να ανοίξει η προκήρυξη και να πάρουν επιπλέον επιλαχόντες παραπάνω. Το να βγάλουν απο το νέο έτος νέα προκήρυξη ειναι φαουλ ωστόσο επείδη ζούμε στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις. Είναι όμως και απαράδεκτο το γεγονός ότι 1) δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση και περιμένουμε να ενημερωθούμς απο μπλογκ και ειδήσεις και 2) η αναμονή στους σημαιοφορους που ειναι απαραδεκτή με χίλιες αιτησεις, θα έπρεπε να είχα βγει αποτελέσματα απο 11 Σεπτέβρη.Το να γίνεται μια προκήρυξη μεσω ΑΣΕΠ και να ολοκληρώνεται η διαδικασία σε ενα ετος βλεπε εξωτερικοι φρουροι κλπα ειναι τουλαχιστον ντροπιαστικό...
Καλύτερα με ΑΣΕΠ να είναι πιο διαφανείς οι διαδικασίες κι ας αργούν και ένα χρονο, πάρα να γίνονται μπαμ μπαμ και να τρυπώνουν από παντού ατομα.
Είναι πολύ ψυχοφθόρο πραγματικά να περιμένεις τόσο καιρό. Εγώ κάνω τα χαρτιά μου και δεν σκέφτομαι κάθε μέρα αυτό, προχωράω τη ζωή μου και το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι περιμένω και κάποια αποτέλεσματα από εκεί.
Στο κάτω κάτω δεν ξέρεις αν θα περάσεις στις επόμενες φάσεις. Μπορεί ένας τραυματισμός να σε βγάλει εκτός παιχνιδιού λίγο πριν δώσεις αθλήματα.
Παιδιά εννοείται πως μας νοιάζει. απο την στιγμή που κάναμε χαρτια φυσικά κ νοιαζει γτ κρίνεται το μέλλον του καθενός κ πρέπει να είσαι σε εγρήγορση όταν θα ανακοινωθεί κάτι ώστε κ προπόνηση να κάνεις , κ να αφιερωθεις σε αυτό. δεν μπορείς να δουλέυεις 10 ώρες τη μέρα κ να προετοιμάζεται συγχρόνως μη λέμε χαζά. κ ούτε μπορείς να πεις τον εργοδότη σου ότι ξέρετε θα πάω να δώσω αθλήματα 3 μερουλες κ μετά θα συνεχίσω εργασία αν δεν περάσω. δηλαδη είναι πολλά . εκτός κ αν κάποιος δεν έχει ανάγκη οικονομικό κ κάθεται ξέγνοιαστα περιμένοντας. ταπεινή μου προσωπική άποψη. κ ας τα βγάλουν όποτε θέλουν εμείς αυτό που θα θέλαμε ήταν να βγει κάποια εγγυρη ανακοίνωση για το πότε περίπου θα ανακοινωθούν όχι να καθόμαστε στην άγνοια κ το αγχος
xaxaxaxMickey32 έγραψε:Liontarina Μ αρέσει που λες ότι δεν σκέφτεσαι κάθε μέρα τον διαγωνισμό και όλη μέρα στο φόρουμ είσαι για αυτό έχεις γράψει 305 μήνυματα![]()
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Είναι τραγικοί τουλάχιστον, όπως κ να το δει κανείς. Στην μονή περίπτωση που τους δικαιολογώ να το καθυστερούν τόσο, είναι να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν περισσότερους επιλαχόντες βάση των ατόμων που χρειάζονται, αλλά όπως κ να έχει, αν ισχύει το ίσως λίγο πριν η ΜΕΤΑ τις γιορτές,2,5 μήνες δλδ για 6000 αιτήσεις, είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ παρά πολύς χρόνος, τι να πω...
Επιτέλους και μια σωστή τοποθέτηση... να είσαι καλά φίλε.. τα ίδια λέω και εγώ και η ειρήνη πιο πανω και λίγοι ακόμα...StefanosPap έγραψε:Είναι τραγικοί τουλάχιστον, όπως κ να το δει κανείς. Στην μονή περίπτωση που τους δικαιολογώ να το καθυστερούν τόσο, είναι να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν περισσότερους επιλαχόντες βάση των ατόμων που χρειάζονται, αλλά όπως κ να έχει, αν ισχύει το ίσως λίγο πριν η ΜΕΤΑ τις γιορτές,2,5 μήνες δλδ για 6000 αιτήσεις, είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ παρά πολύς χρόνος, τι να πω...
Καλημέρα σας, σήμερα δεσμεύθηκε και το δικό μου παράβολο με αποστολή αίτησης 16/10. Πλησιάζουν τα αποτελέσματα.
Αριθμος πρωτοκολλου περιπου;310LELE έγραψε: Καλημέρα σας, σήμερα δεσμεύθηκε και το δικό μου παράβολο με αποστολή αίτησης 16/10. Πλησιάζουν τα αποτελέσματα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 76
310LELE έγραψε:Καλημέρα σας, σήμερα δεσμεύθηκε και το δικό μου παράβολο με αποστολή αίτησης 16/10. Πλησιάζουν τα αποτελέσματα.
στο περιπου, τι αριθμο πρωτοκολλου εχεις;
alex
αδερφέ σου λέει ο άνθρωπος "αποστολή αίτησης " σημαίνει το έστειλε ταχυδρομικώς , δεν έχουν αριθμο πρωτοκόλλου όσοι έχουν στείλει από ταχυδρομείο !!! Πέρα από αυτό τον αριθμό πρωτοκόλλου τι τον θες !! Κάπου στις 6000 είναι οι αιτήσεις !!!alex7 έγραψε:310LELE έγραψε:Καλημέρα σας, σήμερα δεσμεύθηκε και το δικό μου παράβολο με αποστολή αίτησης 16/10. Πλησιάζουν τα αποτελέσματα.
στο περιπου, τι αριθμο πρωτοκολλου εχεις;
Εγώ επικοινωνησα μαζί τους κ μου είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτα γιατί είναι σε διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων. Άρα τι σημασία έχει το δεσμευμένο -πληρωμενο, έχει τύχει κ σε άλλη προκηρυξη που περίμενα μετά το δεσμευμένο 1.5 χρόνο γ να ανακοινωθουν. οποτε δεν στέκει κ τόσο αυτό που αναφέρετε μερικοί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης