Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Με 700 μόρια θα μπει... και ο αλλος με 1200 χωρις βύσμα που τα εχει περασει όλα τα αθληματα κ τις εξετάσεις δεν θα μπει δηλαδη; δεν το λεω ειρωνικα, ισα ισα... με απογοητευση ρωταω. Το βύσμα ρε παιδια σε προκηρυξη ασεπ δεν μεταφραζεται ως : παιρνουμε ολους τους επιλαχοντες μεχρι να φτασουμε στο βυσμα; είναι δυνατον να παρουν τα 700 μορια βυσμα και τα 1259 να τα αφησουν απεξω; θα τους κραξουν ασχημα... αλλο το οτι θα κοβουν αβερτα κουβερτα σε υγειονομικα αθλητικα ψυχοτεχνικα κτλ κτλ... γιατι βυσμα ρε παιδια σε μια χωρα 10.000.000 με 4.000.000 δημοσιους υπαλληλους, δημοτικους συμβουλους βουλευτες και υπουργους... ε ολοι εχουμε εναν ξαδερφο καπου, δεν βγαζει νοημα...
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από shootmann »

Εγινεεε
Άβαταρ μέλους
Tetras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Tetras »

Liontarina έγραψε:
shootmann έγραψε:Όσοι έχουν δυνατά βύσματα και με 700 μόρια θα μπουν. Φήμες λένε ότι είναι πολύ βυσματικο. Καλή μας επιτυχία πάντως

φήμες λένε ότι δεν ξερεις τι σου γινεται.

.

Λιονταρινα από ποιο κόσμο έχεις έρθει;

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Tetras έγραψε:Λιονταρινα από ποιο κόσμο έχεις έρθει;
Άμα δεν έχεις μόρια το βύσμα τι θα σου κάνει;

Θα πάρει τηλέφωνο στο λύκειο να σου αλλάξουν απολυτήριο από το 15 στο 19 για να ανεβεις;

Το πολύ πολύ άμα έχεις κάνα χοντρό βύσμα να βγει τίποτα και να πάρει επιλαχόντες τόσους που να είσαι και εσύ μέσα...

Hcg

Δημοσίευση από Hcg »

shootmann έγραψε:Εγινεεε
Εχεις μείνει στο 2009, μερικοί την αποτυχια σας την ρίχνετε στα βύσμα όχι επειδή δεν έχετε τα μόρια που έχουν οι άλλοι, με τέτοια μυαλά δεν πάτε ούτε στην απέναντι γωνία του σπιτιού σας μόνοι σας.
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Liontarina έγραψε:Άμα δεν έχεις μόρια το βύσμα τι θα σου κάνει; Θα πάρει τηλέφωνο στο λύκειο να σου αλλάξουν απολυτήριο από το 15 στο 19 για να ανεβεις;

Το πολύ πολύ άμα έχεις κάνα χοντρό βύσμα να βγει τίποτα και να πάρει επιλαχόντες τόσους που να είσαι και εσύ μέσα...
Μια διευκρίνιση... Γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργεί το σύστημα! Η μοριοδότηση γίνεται μέσω προγράμματος στον υπολογιστή, το μαγείρεμα θα ξεκινήσει, αν όντως ξεκινησει στη συνέχεια ύψος, αθληματα! Όποτε μην σας κοροϊδεύουν βουλευτές κ κάποιοι από τα γραφεία υπουργών ότι θα σας βοηθήσουν, δεν γίνονται αυτά στα μόρια, μόνο στη τελική λίστα... Όποτε κάντε υπομονή για τα αποτελέσματα

Άβαταρ μέλους
Tetras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Tetras »

Liontarina έγραψε: Άμα δεν έχεις μόρια το βύσμα τι θα σου κάνει; Θα πάρει τηλέφωνο στο λύκειο να σου αλλάξουν απολυτήριο από το 15 στο 19 για να ανεβεις;

Συμφωνω αν είσαι μέσα στους αρχικους πίνακες και έχεις μέσων δεν σε κόβει κανενας

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Geokr έγραψε: Μια διευκρίνιση... Γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργεί το σύστημα! Η μοριοδότηση γίνεται μέσω προγράμματος στον υπολογιστή, το μαγείρεμα θα ξεκινήσει, αν όντως ξεκινησει στη συνέχεια ύψος, αθληματα! Όποτε μην σας κοροϊδεύουν βουλευτές κ κάποιοι από τα γραφεία υπουργών ότι θα σας βοηθήσουν, δεν γίνονται αυτά στα μόρια, μόνο στη τελική λίστα... Όποτε κάντε υπομονή για τα αποτελέσματα
Πες τα ρε παιδί μου γιατί θα τρελαθώ με αυτά που λένε μερικοί για βύσματα

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Police7 »

Θα πάει το βύσμα στο γονα!! Χαχα
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

Ερωτηση-διευκρινηση. Η αρχικη λιστα με τα μορια και τα ονοματα θα ειναι (βασει μοριων) αυξημενη στο τριπλασιο. Εστω ότι όλοι αυτοι της πρωτης λιστας κρινονται αξιοι και περνανε. Ασφαλως, οι πρωτοι στην σειρα των μοριων καταλαμβανουν και τις προκηρυσομενες θεσεις. Αρα μας μενει ενας τριπλασιος αριθμος επιλαχοντων. Οποτε π. χ βασει μοριων, δεν θα περασουν αθλητικες δοκιμασιες οοοολες οι αιτησεις, σωστα; εαν π. χ ο τελευταιος που αριθμητικα καταλαμβανει την τελευταια θεση εχει π. χ 1250 μορια, θα παρουν αλλους 300 κατω απο αυτων κσι ολες οι υπολοιπες αιτησεις δεν περνανε καν στις επομενες φασεις. Αυτο συνεπαγεται οτι μετα την διαδικασια των μοριων θα γινει ξεσκαρτο μεγαλο και οι επομενες διαδικασιες αποτελεσματα θα ειναι τσακ μπαμ. Και τελος, οι επιλαχοντες μεχρι ποσα χρονια ελπιζουν; εγω π. χ ειμαι 29 και δεν το κοβω να μπαινω φετος γενικη σειρα με 1219 μορια, ουτε στα ονειρα μου. Του χρονου στα 30μου παιζει να με πσρουν;
Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Georgels έγραψε: Ερωτηση-διευκρινηση. Η αρχικη λιστα με τα μορια και τα ονοματα θα ειναι (βασει μοριων) αυξημενη στο τριπλασιο. Εστω ότι όλοι αυτοι της πρωτης λιστας κρινονται αξιοι και περνανε. Ασφαλως, οι πρωτοι στην σειρα των μοριων καταλαμβανουν και τις προκηρυσομενες θεσεις. Αρα μας μενει ενας τριπλασιος αριθμος επιλαχοντων. Οποτε π. χ βασει μοριων, δεν θα περασουν αθλητικες δοκιμασιες οοοολες οι αιτησεις, σωστα; εαν π. χ ο τελευταιος που αριθμητικα καταλαμβανει την τελευταια θεση εχει π. χ 1250 μορια, θα παρουν αλλους 300 κατω απο αυτων κσι ολες οι υπολοιπες αιτησεις δεν περνανε καν στις επομενες φασεις. Αυτο συνεπαγεται οτι μετα την διαδικασια των μοριων θα γινει ξεσκαρτο μεγαλο και οι επομενες διαδικασιες αποτελεσματα θα ειναι τσακ μπαμ. Και τελος, οι επιλαχοντες μεχρι ποσα χρονια ελπιζουν; εγω π. χ ειμαι 29 και δεν το κοβω να μπαινω φετος γενικη σειρα με 1219 μορια, ουτε στα ονειρα μου. Του χρονου στα 30μου παιζει να με πσρουν;
Τέλος μετά τελευταία προκ. Είναι ! Πάντως μήπως δεις και να πάρει τον τελευταίο 1200 μόρια δηλαδή θα δείξει, είναι πολλές κοπέλες και άντρες κάτω από 1.70 και κάποιοι-κάποιες δεν βγάζουν το 1000αρι! τα ίδια έγιναν και στη προηγούμενη προκήρυξη. Γιαυτο θα ελπίζει ακόμα και ο τελευταίος επιλαχών
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nick521 »

Παιδιά κακά τα ψέματα όσοι έχουν αρκετά μόρια θα μπούνε, ΔΕΝ παίζει βύσμα στα μόρια ούτε μαγειρέματα κλπ μου το επιβεβαίωσε σήμερα φίλος μου λιμενικός που μπήκε με την προκήρυξη του 15, ίσως στους γιατρούς και στα αθλήματα και αν μιλάμε για τόσο "ακραία" περίπτωση περί βυσματος ίσως πάρει και επιλαχόντες όπως έγινε με την τελευταία προκήρυξη. Και ο συγκεκριμένος μπηκε με πολύ Καλό βαθμο απολυτήριου, κάντε προπονήσεις πιάστε τα όρια και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
τζι πι

Δημοσίευση από τζι πι »

Παιδια κολημβηση για ειδικες δυναμεις αρκετα δυσκολο κομματακι. Τι λετε;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από 310LELE »

Πόσο βγάζετε το κολύμπι; Πιο εύκολα τα 2km πάντως παρά το κολύμπι.
ΟΒΑ Ζ'ΜΑΚ

Δημοσίευση από ΟΒΑ Ζ'ΜΑΚ »

Παιδιά έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του φόρουμ αυτού. Όσοι βάλουν βύσμα στα αθλήματα θα είναι γιωτάδες. Παιδάκια αρχίστε να γυμνάζεστε γιατί δεν σας βλέπω καλά μου θέλετε και Λιμενικό.

Αν πιστεύετε πως τα αθλήματα για κατηγορία ειδικών δυνάμεων είναι δύσκολα τότε κακός κάνατε την αίτηση. Καλά τα πτυχία και τα μόρια αλλά χρειάζεται άριστο κολύμπι και φυσική κατάσταση έχουμε γεμίσει παρτάλια μηδέν φυσική κατάσταση στο λιμενικό και απλά παίρνουν το σίγουρο μισθό και δεν βαριέσαι. Αυτά κάποιοι να τα ξεχάσετε.

Αν δεν ξέρετε καλό κολύμπι να μάθετε.

Είσαι σε ένα ταχύπλοο ανοιχτά της Κω πάτε για μετανάστες κάνει μια απότομη στροφή και πέφτεις μέσα στην θάλασσα έχεις άρβυλα πιστόλι πάνω σου και πολλά άλλα που θα έχουν βάρος αν δεν ξέρεις καλό κολύμπι και επίπλευση βούλιαξες. Μπένετε σε σώμα ασφαλείας Λιμενικό Σώμα ξυπνήστε αρχίστε γυμναστική κολύμπι και άλλα καλή μας επιτυχία.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες