Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπέρα, γενικά ψάχνουν ΑΜΚΑ για να δούμε ιστορικό κλπ ή δεν επιτρέπεται;
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από naglorious »

Μετά το φρουραρχείο σε στείλανε 424; Όχι 401; [/QUOTE

Το 401 είναι Αθηνών το 424 είναι Θεσσαλονίκης

Voriana

Δημοσίευση από Voriana »

Ψαξανε το αμκα μου και ειδαν ολο το ιστορικοβτων φαρμακων που εχω παρει τα τελευταια χρονια. Νοσοκομειο ειναι το 424, μπορουν να εχουν προσβαση στο ιατρικο ιστορικο του καθενος.
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Στο site του φρουραρχειου Αθηνών δν γράφει στα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσουμε ότι θέλουν το ΑΜΚΑ
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Παιδιά εμένα η αναβολή η δεύτερη τελείωσε στις 6 Ιουλίου πήρα στο τμήμα δεν έχει έρθει κάτι ακόμα μου είπαν από την στιγμή που μπαίνω Σεπτέμβρη θα έρθει 5-10 μέρες πριν τώρα ισχύει η θα έρθει νωρίτερα; Εγώ θα κάνω την κλασική διαδικασία φρουραρχείο και μετά επιτροπή με χαρτί ψυχιάτρου εννοείται δύσκολα να μη μου την δώσουν πιστεύω...
αγνωστος πολιτης

Δημοσίευση από αγνωστος πολιτης »

voriana αν επιτρεπεται για τι παθηση σου εδωσαν i5 γιατι εχω φιλο που εχει καταθλιψη και φοβαται οτι δεν θα παρει απαλλαγη, του λεω οτι ειναι σχετικα ευκολο να παρεις απαλλαγη αλλα εχει τις επιφυλαξεις του. Αν θες μπορεις να καταθεσεις την παθηση ανωνυμα γραφουμε
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Έχει χαρτί ψυχιάτρου που δίνει γνωμάτευση γι'αυτό ότι έχει κατάθλιψη; Γτ και εμένα αυτό έχει γράψει ο γιατρός ότι έχω και άγχος απώλεια βάρους οικονομικό θέμα απ'όλα
Voriana

Δημοσίευση από Voriana »

Αγχωδης καταθλιπτικη διαταραχη
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Εγώ πάντως περιμένω το χαρτί κατάταξης πάλι για 3 η και τελευταία φορά πιστεύω έχω χαρτί ψυχιάτρου γνωμάτευση και ότι παίρνω και αγωγή θα πάω φρουραρχείο και μετά λογικά 401 και ότι βρέξει ας κατεβάσει χωρίς να έχω θέμα υγείας αλλά λόγο άλλων καταστάσεων παω για απαλλαγή.

Αν δεν είχα θέματα ευχαρίστως να υπηρετούσα ήμουν και Έβρο και έκανα ζωαρα αλλά επειδή δεν φέρθηκαν ντόμπρα μέσα με αποτέλεσμα να χάσω τον πατέρα μου και δεν με άφησαν εγκαίρως να τον δω πριν φύγει (είχε καρκίνο) όλο αυτό μέσα μου με ***** και δεν θέλω να ξαναμπω έχω 2 χρόνια ήδη και τώρα πάω για την οριστική στο χαρτί ψυχιάτρου γράφει τα πάντα πως προκλήθηκε το άγχος και η κατάθλιψη λογο αυτού.

Έκτοτε νομίζω δεν θα παίξουν κορόνα γράμματα την θέση τους για να μπω μέσα και να δουν πως θα πάει μην αγχώνεστε αν δεν έχετε σοβαρό θέμα εννοείται υγείας και πάτε έτσι κανείς δεν θέλει μπλεξίματα ούτε εσείς ούτε αυτοί απλά παίξτε τον ρόλο σας σωστά στην δική μου φάση δεν γράφει καποιο ψέμα γι'αυτό και θα παρουσιάσω και την ληξιαρχικη πράξη θανάτου του πατέρα μου μακάρι να είχα άλφα οικονομικη άνεση και να μην έκανα του από αυτά αλλά δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα...

Όταν τελειώσει όπως τελειώσει όλο αυτό θα σας πω τι έγινε ευχηθειτε μου καλη τύχη λοιπόν
αγνωστος πολιτης

Δημοσίευση από αγνωστος πολιτης »

Καλη τυχη steeler ενημερωσε μας αν πηρες την απαλλαγη... Ποσο καιρο εκανες θητεια μεχρι που πηρες αναβολη; Οπως και να χει ηταν χοντρο που δεν σε αφησαν να πας στην κηδεια του πατερα σου. Σε δικαιολογω για τον θυμο σου
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

2 μήνες στον Έβρο το θέμα δεν είναι ότι δεν πήγα στην κηδεία την πρόλαβα στο τσακ αλλά δεν πρόλαβα να τον δω ενώ με ζητούσε να με δει μετά από αυτό ψυχολογικά γαμηθηκα και όσο ναναι ακόμα πονάει και τους θεωρώ υπεύθυνους σε τέτοια θέματα πρέπει να υπάρχει ανθρωπιά οπότε γι'αυτό κατέληξα και εγώ για να πάω για απαλλαγή πέρσι πήγα χωρίς χαρτιά και στο φρουραρχείο μου έδωσε ένα χρόνο όταν του είπα τι και πως για λόγο άγχους έγραψε και μου είπε του χρόνου απλά έλα με χαρτί γιατρού λογικά μου το πε για να μπορέσω να πάρω την απαλλαγή θέλω να πιστεύω και να μπορεί να δικαιολογηθεί και αυτός..
Άβαταρ μέλους
Meg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Meg »

dimitris90 έγραψε:Φιλε καλησπερα, πειρες απαλλαγη Ι5 απλα θα σου βαλει πιθανοτητα ιασης σε 2 χρονια Η αποφαση θα βγη στο τελος της 2ης εβδομαδας δλδ λογικα 17 του μηνα θα ξερεις. Θα μπεις στρατολογια και θα δεις εκει που λεει η απαλλαγη μου

Καλημέρα φίλε μου και σε όλο το forum. Ποιος μπορεί παρακαλώ να μου πει τι ακριβώς θα πρέπει να λέει η σελίδα "Η Απαλλαγή Μου" για να δω αν έχει βγει απόφαση ή όχι και άρα να αιτηθώ εν συνεχεία πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης; Προς το παρόν έχει την παρακάτω εικόνα.

Εικόνα

GrLink

Δημοσίευση από GrLink »

Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μου για απαλλαγή-αναβολή καθώς παρουσιαζόμουν 21 Ιουλίου. Έχω χτυπήσει στο κεφαλί με σίδερο στο παρελθόν με αποτέλεσμα να έχω σοβαρά κατάγματα στο κρανίο τα οποία διορθώθηκαν με πλαστική προσθετική τιτανίου. Ταυτόχρονα έχω τραυματική βλεφαρόπτωση η οποία διορθώθηκε στο 70% με δυο πλαστικές επεμβάσεις οι οποίες έγιναν προ 10ετιας, και δεν μπορεί να υπάρξει περεταίρω βελτίωση.

Παρ' όλα αυτά ο γιατρός του Φρουαρχείου σημείωσε πως υπάρχει περίπτωση ιάσης άνω των 4 μηνών. Χωρίς να ξεκαθαρίζει που βασίζεται αυτή η πρόβλεψη του. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω; Έχω χτυπήσει εδώ και 15 χρόνια, αν ήταν να γίνω καλά τόσο γρήγορα να πήγαινα πιο νωρίς.
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Έχω την εντύπωση ότι τελικά μόνο χαρτί ψυχιάτρου περνάει εύκολα και δεν μπορούν να κάνουν και πολλά τώρα στην περίπτωση αυτή μου φαίνεται γελοίο που έγραψε κάτι τέτοιο από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο θέμα
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Παιδιά για να το ξεκαθαρίσουμε, η δυνατότητα αναβολής-απαλλαγής μέσω Φρουραρχείου γίνεται για όσους δηλώνουν πρόβλημα μετακίνησης στο στρατόπεδο, αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο τα υπόλοιπα γίνονται για τα μάτια του κόσμου, θα πας στο στρατόπεδο και από εκεί θα πάρεις είτε αναβολή είτε απαλλαγή.

Μην αγχώνεστε χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες