Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 44
Όπως τα λες είναι. Ευτυχώς εμένα ήταν ευγενικός. Και φίλε τέτοιους έχει ο στρατός κομπλεξικους και άχρηστους. Όταν υπηρετησα για 70 μέρες έφαγα όλο το ρατσισμό των ΕΠΟΠ που έχουν δυστυχώς μυαλό χελώνας στο 90% των περιπτώσεων. Μόνο η υπηρεσίες τους νοιάζει να βγουν, το να σε πιάσει μια κρίση μέσα απλά τρως την ειρωνεία τους από τα δυστυχισμένα και άχρηστα κεφάλια τους. Ο συγκεκριμένος είναι νεοδημοκρατης παλαιάς κοπής -κομπλεξικός και κυρίως όχι ψυχίατρος αλλά παθολογος που απλά βγάζει τρέλα γτ το σύστημα τον βυσματοσε εκεί.
Γιατί σε ένα παιδί είπε ψεύδος ότι είναι ψυχίατρος και το χειρότερο απ όλα ότι αν αυτοκτονιση το παιδί είναι δική του επιλογή. Μιλάμε ο τύπος είναι για πολλές μάπες
Αυτή είναι η εικόνα του στρατού που εξυπηρετεί μόνο την διαφθορά των λαμογιων και βάζει βιτρίνα την δήθεν υπεράσπιση των δήθεν συνόρων, κλπ κλπ.
Γιατί σε ένα παιδί είπε ψεύδος ότι είναι ψυχίατρος και το χειρότερο απ όλα ότι αν αυτοκτονιση το παιδί είναι δική του επιλογή. Μιλάμε ο τύπος είναι για πολλές μάπες
Αυτή είναι η εικόνα του στρατού που εξυπηρετεί μόνο την διαφθορά των λαμογιων και βάζει βιτρίνα την δήθεν υπεράσπιση των δήθεν συνόρων, κλπ κλπ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Δυστυχως,BigSoldier οπως φαινεται απο την διηγηση του παιδιου απο κατω σου, οι καταγγελίες και η δημοσιοποίηση της καταστασης δεν εκαναν την δουλεια τους ακομα...
Τελικα ομως Geo,περα απο την ωραια αναλυση της καταστασης και του σκεπτικου σου, τι σου ειπε για την αναβολη/ απαλλαγη σου; Λεει τα ιδια και σε αυτους που πανε για αναβολη και σε αυτους που πανε για απαλλαγη αραγε;
Παντως και στο facebook του, το οποιο αναγραφεται στο τελος του αρθου Και μπορειτε να βρειτε Σε προηγουμενα σχολια, στην τελευταια του δημοσιευση που ποζαρει ως γιατρος "σωτηρας" και του λενε ολοι μπραβο απο κατω, υπαρχει ενα σχολιο με το αρθο /καταγγελια που δημοσιευτηκε γι αυτον και εχει 30+ likes... Ετσι... Να το δουν και οι φιλοι του να καταλαβουν τι ανθρωπο εχουν διπλα τους... Αν και "δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" ... Οχι τιποτα αλλο. Εχει και ανοιχτα σχολια σε ολους haha!
Τελικα ομως Geo,περα απο την ωραια αναλυση της καταστασης και του σκεπτικου σου, τι σου ειπε για την αναβολη/ απαλλαγη σου; Λεει τα ιδια και σε αυτους που πανε για αναβολη και σε αυτους που πανε για απαλλαγη αραγε;
Παντως και στο facebook του, το οποιο αναγραφεται στο τελος του αρθου Και μπορειτε να βρειτε Σε προηγουμενα σχολια, στην τελευταια του δημοσιευση που ποζαρει ως γιατρος "σωτηρας" και του λενε ολοι μπραβο απο κατω, υπαρχει ενα σχολιο με το αρθο /καταγγελια που δημοσιευτηκε γι αυτον και εχει 30+ likes... Ετσι... Να το δουν και οι φιλοι του να καταλαβουν τι ανθρωπο εχουν διπλα τους... Αν και "δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" ... Οχι τιποτα αλλο. Εχει και ανοιχτα σχολια σε ολους haha!
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 61
Να το αναφέρεις στο δίκτυο Σπάρτακος. Φίλε Geo.Geo έγραψε:Πέρασα και εγώ σήμερα, έπεσα πάνω στον γιατρό που αναφέρετε. Ο λόγος που βρήκα το συγκεκριμένο site είναι αυτός ακριβώς, γιατί λέω δεν γίνεται με τέτοια συμπεριφορά να μην έχει γίνει θέμα από κανέναν, και ξεκίνησα να ψάχνω.
Όντως πολύ ερειστικό/απαξιωτικό ύφος, φερόταν σαν να έχει προσωπική κόντρα μαζί σου, ότι ήθελε να σε ταπεινώσει, να επιβληθεί πάνω σου, να σε εκδικηθεί με έμμεσο τρόπο. Απίστευτη συμπεριφορά γιατρού επιτροπής σε άτομα που, σύμφωνα με ιατρικές γνωματεύσεις κιόλας, αντιμετωπίζουν ψυχολογικές δυσκολίες.
Μου έκανε εντύπωση γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές που συναντώ τέτοιο είδος ατόμου στα χρόνια που λαμβάνω αναβολές από τον ΕΣ. Γενικά με όσους μίλησα σε φρουραρχεία-τηλέφωνα-401 ήταν τυπικοί, όπως και πρέπει να είναι οι ΔΥ που εξυπηρετούν πολίτες.
Βλαχοκαουμπόης εντελώς ο γιατρός, είναι η προσωποποίηση των όσων πάνε στραβά με αυτήν την χώρα και με τις ένοπλες δυνάμεις της. Αν ο στρατός αποτελείται από τέτοιους τύπους σε θέσεις αξιωματικών και υπαξιωματικών, δεν απορώ καθόλου με τα παιδιά που έχοντας ψυχολογικές παθήσεις έχουν οδηγηθεί ακόμα και σε αυτοκτονίες μέσα στα στρατόπεδα. Δεν σου λέω να είναι όλοι,2-3 τέτοιους τραμπούκους να έχεις κάθε μέρα πάνω από το κεφάλι σου και σε τελείωσαν.
Υποψιάζομαι πως αυτό συνέβη με την αλλαγή των πολιτικών πραγμάτων καθώς και του πολεμικού κλίματος με την Τουρκία, ότι πλέον οι γιατροί αυτοί αισθάνονται μια άτυπη ασυλία μέσα στο κλίμα της "εθνικής εγρήγορσης" να κάνουν καψόνια στους "γιωτάδες" χωρίς να φοβούνται συνέπειες. Αφού δεν μπορούν να σου κάνουν καψόνι για 9 μήνες, προσπαθούν να στο κάνουν έστω για την ελάχιστη ώρα που θα σε έχουν μπροστά τους εκεί.
Παιδιά λυπάμαι που το λέω, αλλά η μοναδική διέξοδος είναι η μετανάστευση στο εξωτερικό. Σε αυτή την χώρα το να πάσχεις από ψυχολογικό πρόβλημα θεωρείται πολυτέλεια που δεν δικαιούσα να έχεις και σε τραμπουκίζουν από το σχολείο μέχρι τον στρατό και την εργασία σου. Επειδή είμαι σε κλάδο που έχει ζήτηση στο εξωτερικό θα φύγω, απλά θα παίρνω άδειες και θα έρχομαι να με επαξετάζει ανά 2-3 χρόνια ένας τέτοιος τύπος, και να μου θυμίζει ότι σε αυτήν την χώρα είμαι πολίτης δεύτερης/τρίτης/τέταρτης/πέμπτης κατηγορίας.
Και δυστυχώς όχι υγιής λεβέντης Ι1 με βύσματα και θείους να κανονίζουν την ζαχαρένια του.
Παιδια που μπορω να βαλω κ εγω υπογραφη για καταγγελια στον γελοιο του 401?
dimVsk έγραψε:Παιδια που μπορω να βαλω κ εγω υπογραφη για καταγγελια στον γελοιο του 401?
Πάρε τηλέφωνο σε αυτό που βλέπεις στο τέλος του link:
https://diktiospartakos.blogspot.com/2020/06/h-e-o-h.html?m=1
Θα το αναφέρει ο Σπάρτακος στο γενικό επιτελείο στρατού, και ίσως ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις.
Θα σου πουν γενικά τι μπορεί να δίνει, έχουν και δικηγορικό team.
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
Nikos έγραψε:Άμεσα, εντός 5 ημερών
Φίλε Νίκο Φρουραρχείο μπορείς να ξαναπάς; Στην στρατολογία μου είπαν ότι δεν γίνεται πλέον πρέπει να πας εκεί που παρουσιάζεσαι. Ρώτησες, τι θα κάνεις;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 44
BigSoldier έγραψε:Φίλε Νίκο Φρουραρχείο μπορείς να ξαναπάς; Στην στρατολογία μου είπαν ότι δεν γίνεται πλέον πρέπει να πας εκεί που παρουσιάζεσαι. Ρώτησες, τι θα κάνεις;
Ειχα ρωτηση και εγω στρατολογια και μου το ειχαν πει. Πας αμεσα οπως λεει το παιδι και δεν δικαιουσε ξανα το ιδιο μιας και η επιτροπη σε εκρινε ικανο
Καλησπερα, σημερα μετα απο καιρο μου στειλαν την ταυτοτητα πισω με αυτο το χαρτι. Αυτο πρεπει να κρατησω η χρειαζεται να μπω στο σιτε της στρατολογιας και να κανω την διαδικασια Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης. Οριστε και το χαρτι https://prnt.sc/t7g35e
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Ασαρκος έγραψε:Καλησπερα, σημερα μετα απο καιρο μου στειλαν την ταυτοτητα πισω με αυτο το χαρτι. Αυτο πρεπει να κρατησω η χρειαζεται να μπω στο σιτε της στρατολογιας και να κανω την διαδικασια Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης. Οριστε και το χαρτι https://prnt.sc/t7g35e
Πιστευω δεν χρειαζεται... Εκει στην Θηβα σου ειπαν τιποτα οτι σε 3 χρονια θα σε επανεξετασουν; Επισης αν θες να βγαλεις αναλυτικο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης για προσωπικη σου χρηση να δεις τι λεει μπορεις να βγαλεις... Αλλα και το απλο τυπου Α΄ που δεν λεει λεπτομερειες, στο τελος λεει οτι λεει και το χαρτι οτι απαλλαχθηκε απο την υποχρεωση στρατευσης... Ειτε αυτο δωσεις ειτε αυτο που βγαζεις απο την στρατολογια ιδια ισχυ εχει αν σου ζητησουν ποτε χαρτι
Φιλε σε ποια επιτροπη ησουνα αν επιτρεπεται?
φιλε σε ποια επιτροπη ησουνα αν επιτρεπεται;Sifu J έγραψε:Περασα σημερα την επιτροπη για απαλλαγη μετα από 2 χρονια αναβολων. Ενας ευγενικος κυριος, ευσωμος με μουστακι. Με ρωτησε πως νιωθω, τι φαρμακα παιρνω, ποιος γιατρος με βλεπει. Μου ειπε οτι πηρα την απαλλαγη και να μπω σε διαστημα ενος μηνα να την τυπωσω για να την εχω και ως εγγραφο. Δεν με ρωτησε κατι αλλο και σε καμια περιπτωση δεν μου ειπε οτιδηποτε για διπλωματα, επανεξεταση κλπ ψαρωματα. Μου συστησε μαλιστα να συνεχισω τις επισκεψεις μου στον γιατρο μου οσο βλεπω οτι με βοηθανε. Ηταν τυπικος, ευγενικος και φιλικος. Κριμα να μην ειναι μονο αυτος και σε αλλους, που οντως σεβεται και βοηθαει. Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα σε ολους παρα τα παρατραγουδα που μπορει καποιοι να συναντησαν.
- BigSoldier
- Αρχιλοχίας
Όταν παίρνουμε αναβολή για λόγους υγείας (ψυχολογικούς) υπάρχει ένδειξη από την επιτροπή για την σωματική μας ικανότητα ή όχι (π. Χ. Ι4) ;
-
- Ανθυπασπιστής
Ασαρκος έγραψε:
Καλησπερα, σημερα μετα απο καιρο μου στειλαν την ταυτοτητα πισω με αυτο το χαρτι. Αυτο πρεπει να κρατησω η χρειαζεται να μπω στο σιτε της στρατολογιας και να κανω την διαδικασια Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης. Οριστε και το χαρτι https://prnt.sc/t7g35e
Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης θα ειναι περιπου ετσι:
https://tinyurl.com/y8sbtpn4
https://tinyurl.com/y8wpzt4c
Δεν εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο που σου εδωσαν στην Θηβα... Οτι θες κανεις ειτε χρησιμοποιησεις αυτο ειτε απο την στρατολογια αμα βγαλεις αν στο ζητησουν καπου το ιδιο ειναι...
αρα το μονο που εχω να κανω ειναι να συμπληρώσω τα στοιχεια μου στο σιτε και θα ειμαι κοβλε; Επισης να το κανω πληρες που μου γραφει η οχι ;xristos1925 έγραψε:Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης θα ειναι περιπου ετσι:
https://tinyurl.com/y8sbtpn4
https://tinyurl.com/y8wpzt4c
Δεν εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο που σου εδωσαν στην Θηβα... Οτι θες κανεις ειτε χρησιμοποιησεις αυτο ειτε απο την στρατολογια αμα βγαλεις αν στο ζητησουν καπου το ιδιο ειναι...
-
- Ανθυπασπιστής
Ασαρκος έγραψε:αρα το μονο που εχω να κανω ειναι να συμπληρώσω τα στοιχεια μου στο σιτε και θα ειμαι κοβλε; Επισης να το κανω πληρες που μου γραφει η οχι ;
Ναι. Συμπληρωνεις τα στοιχεια σου στην σελιδα και εισαι ενταξει... Το πληρες ειναι μονο για σενα καθως και οσους εχουν τελειωσει κανονικα στρατο Ι1 ή Ι2 που θελουν να μπουν σε σωματα ασφαλειας... Εσενα δεν σε απασχολει αυτο... Για να το δωσεις αλλου δεν βαζεις πληρες... Για προσωπικη σου χρηση χωρις να το δωσεις καπου αν θες επιλεγεις πληρες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης