Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

pro777 έγραψε:Είχε τα χαρτιά μπροστά του μάλλον αυτό που είχε γράψει ο γιατρός στο φρουραρχειο η είχες αφήσει και στην στρατολογια τα δικά σου από τους δικούς σου γιατρούς;
Ειχε μονο τα χαρτια του γιατρου απο το φρουαρχειο, ειχα μαζι μου τα δικα μου χαρτια στην τσαντα μου και ουτε μου τα ζητησε να τα κοιταξει, απλα με κοιταξε 2 δευτερα και μου ειπε 2 χρονια αναβολη καλη συνεχεια, πραγματικα εμεινα *****

Άβαταρ μέλους
antreas606
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από antreas606 »

pro777 έγραψε:Είχε τα χαρτιά μπροστά του μάλλον αυτό που είχε γράψει ο γιατρός στο φρουραρχειο η είχες αφήσει και στην στρατολογια τα δικά σου από τους δικούς σου γιατρούς;

Εμένα στη στρατολογία κράτησαν και του φρουραρχείου και αυτά του γιατρού, και δεν είχα βγάλει φωτοτυπία. Ελπίζω πως δε θα μου πουν κάτι, αλλά και να μου πουν, θα πω τα κράτησε η στρατολογία.

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Πότε περιμένεις απάντηση; Σε περνούν τηλέφωνο η στο στέλνουμε ταχυδρομικώς την απάντηση για την αναβη αν πάρεις ;

giwtas155
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από giwtas155 »

Καλησπέρα,

Έχει πάρει κάποιος ενημέρωση για το τι γίνεται γι αυτούς που έχουν παραλάβει το παραπεμπτικό για την επιτροπή (401) που έχει προθεσμία μέσα στον Απρίλιο αλλά δεν μπορούν να πάνε Ελλάδα λόγω της παρούσας κατάστασης;

i5

Δημοσίευση από i5 »

Γεια σας

Εχω μια ερωτηση εαν καποιος μπορει να με βοηθησει.

Πριν δυο χρονια πηρα αναβολη για δυο ετη λογου διαταραχες πανικου, στη Τριπολη. Τωρα μου ληγει η αναβολη και ειναι να μπω τον Μαιο. Θελω να ξανακανω την ιδια διαδικασια με χαρτι ψυχιατρου και επιτροπη. Μηπως ξερει κανεις εαν 8α παρω αναβολη η θα μου δωσουν αναβολη παλι; Και κατι ακομη, εγω μενω στην Αγγλια τωρα με την κατασταση ιου πως θα μο

πορεσω να παω Ελλαδα?

Σας ευχαριστω

Giotas5
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Giotas5 »

Παιδια εχω το ιδιο προβλημα με τον ι5. Ληγει η αναβολη μου μετα απο 2 χρονια και μπαινω τον μαιο. Αλλα μενω αγγλια και την πρεσβεια δεν την βρισκω πουθενα. Ι5 επειδη δεν δεχεσαι προσωπικα μνμ αν ειναι στειλε μου μπας και μαζευτουμε ολοι οσοι ειμαστε εδω και βρουμε καμια λυση.
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια όποιος ξέρειΜάη μπαίνω πολεμικό Ναυτικό

Προλαβαίνω τώρα να πάρω αν πάρω χαρτί ψυχιατρου

Και να τρέξω την οποία διαδικασία χρειάζεται για 1 η 2 χρόνια αναβολής αν μου δώσουν ;

socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

Grteo έγραψε:Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια όποιος ξέρειΜάη μπαίνω πολεμικό Ναυτικό

Προλαβαίνω τώρα να πάρω αν πάρω χαρτί ψυχιατρου

Και να τρέξω την οποία διαδικασία χρειάζεται για 1 η 2 χρόνια αναβολής αν μου δώσουν ;

Προλαβαινεις ναι

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Ξέρει κανείς την διαδικασία για αναβολή; Πότε να την ξεκινήσω;
Tsil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tsil »

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Είχα πάει Ελλάδα αλλά γύρισα γιατί δεν θα μπορούσα να μείνω αν έκλειναν τα σύνορα. Τώρα μάλλον το πάω για ανυπότακτος εξωτερικού γιατί δεν το κόβω να μπορώ να πάω πάλι πίσω για την επιτροπή.

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Επερνα το Ρουφ σήμερα τηλέφωνο κάνεις και πότε δεν το σήκωσε πάντως
giwtas155
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από giwtas155 »

Πήρα στο 401 και μου είπαν ότι "λογικά" οι επιτροπές θα πάρουν παράταση μέχρι Μάιο, και να ξαναπαρω τηλέφωνο καμιά βδομάδα πριν την προθεσμία μου (μέσα Απριλίου)
Θωμάς

Δημοσίευση από Θωμάς »

Παιδιά καλησπέρα είναι να περάσω επιτροπή απαλλαγών μέχρι 11 Απριλίου αλλά πήρα χθες τηλέφωνο και σήμερα στην γραμματεία και δεν απαντάει κανείς ; Ξέρεις μήπως κάποιος τι παίζει ; Πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω η μπορώ και χωρίς επίσης τι παίζει τώρα με τον κορονοϊό μπορούμε να πάμε κανονικά η όχι ακόμα ;
In8

Δημοσίευση από In8 »

Εγώ πήρα τηλέφωνο χθες και μου είπε να περάσω την Παρασκευή, χωρίς ραντεβού. Στην αρχή μου είπε για 20κάτι Απριλίου αλλά της είπα ότι έχω προθεσμία μέχρι τις 3 του μήνα και μου είπε για Παρασκευή.
op84

Δημοσίευση από op84 »

Πάντως εγώ τους είπα ότι είχα προθεσμία 11 του μήνα και με έβαλαν πιο μετά, λέγοντας ότι πήρε παράταση η διαδικασία. Προτείνω ψυχραιμία, δεν νομίζω ότι θα κυνηγηθεί κανείς. Είναι πρωτόγνωρο για όλους, έτσι και για αυτούς. Μου φαίνεται ότι και αυτή θέλουν να τελειώνουν τη διαδικασία και το κάνουν όπως βρουν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης