Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Κρίση σωματικής ικανότητας από ΕΑ Αθηνών

Η Επιτροπή Απαλλαγών Αθηνών θα εξετάζει τους στρατεύσιμους της 2020 Β ΕΣΣΟ που έχουν παραπεμφθεί σε αυτή για κρίση σωματικής ικανότητας ΜΟΝΟ μετά από επικοινωνία στα τηλέφωνα 2107494893 και 2107494894. Μέγιστος αριθμός εξεταζόμενων την ημέρα: Σαράντα (40) άτομα.

Ενημερωση απο την σελίδα της Στρατολογιας.

Ακης

Δημοσίευση από Ακης »

Καλησπέρα εγώ θέλω να πάρω ι5 για ψυχολογικό έχω εξαντλήσει της αναβολές αλαξε κάτι πλεων δεν πάμε φρουραρχείο και μετά επιτροπή ;
George908
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από George908 »

Καλησπερα παιδια με ολα αυτα π συμβαίνουν εγω περιμενα χαρτί απο στρατολογια για να περασω απο επιτροπή εχουν περασει 2 βδομάδες και δεν εχει ερθει τους παιρνω τηλέφωνο αλλα δεν απαντάει κανεις ξερεις κάποιος τι γίνεται;
socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

Τωρα που υπαρχει απαγορευση πως θα πας επιτροπη; Κατεβαζεις καποιο χαρτι?
Δημήτρης Μ.

Δημοσίευση από Δημήτρης Μ. »

Παιδιά για να ξέρετε και εσείς, σήμερα πήρα τηλέφωνο τη γραμματεία του 401 για να κλείσω ραντεβού για την επιτροπή απαλλαγών και μου είπαν ότι δε κλείνουν ραντεβού και να περιμένω ενώ βλέπω τις εξελίξεις γιατί ούτε εκείνοι ξέρουν πότε θα αλλάξει αυτό. Υπομονή απ' ότι φαίνεται μπορούμε να κάνουμε μόνο.
socratis1000
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από socratis1000 »

Ευχαριστουμε για την ενημερωση, Λογικο μου φαινεται, και να ειναι να μπεις φανταρος νομιζω θα παρει αναβολη για λιγο, δεν ξερεις αν εχεις κολλησει και το μεταφερεις μεσα.
Pope

Δημοσίευση από Pope »

Περίεργο... Εγώ πήρα σήμερα το πρωί και μου κλείσανε κανονικά ραντεβού...
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Παιδιά καλησπέρα μαη μπαίνω πολεμικό ΝαυτικόΓια λόγους ψυχολογικους θέλω να πάρω αναβολή

Προλαβαίνω μέχρι τον Μάη η όχι;

Hynter

Δημοσίευση από Hynter »

Εγώ περιμένω ακόμη το χαρτί που θα αναφέρει να καλέσω για ραντεβού στην Επιτροπή.
Η γραμματεία με ενημέρωσε πως μπορώ μόνο να περιμένω να έρθει και να καλέσω μετά.

Είναι κι άλλοι που περιμένουν το χαρτί από το ταχυδρομείο; Νομίζω πως είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Επιβαρύνει από μόνο του την υπάρχουσα κατάσταση
Ra090
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Ra090 »

Pope έγραψε: Περίεργο... Εγώ πήρα σήμερα το πρωί και μου κλείσανε κανονικά ραντεβού...
Σε αυτή του 401 αναφέρεσαι; Μέχρι πότε έχεις προθεσμία αν επιτρέπεται; Στο έκλεισαν για αυτή ή την επόμενη εβδομάδα;
Pope

Δημοσίευση από Pope »

Ναι για την επιτροπή του 401 λέω, είχα προθεσμία μέχρι 6 Απριλίου και μου έκλεισαν ραντεβού για την Δευτέρα.Ίσως δεν είχα περιθώριο λόγω χρόνου; Δεν ξέρω.

Jim_D

Δημοσίευση από Jim_D »

Λοιπόν, καλημέρα σε όλους, πέρασα από φρουραρχείο 4 Μαρτίου. Και Ρουφ στις 5. Επειδή τα ΕΛΤΑ δεν φέρανε το χαρτί, έστειλα mail στην στρατολογια δυτικής αττικής και μέσα σε 2 ώρες είχα το παραπεμπτικο μου. Παρασκευή πήρα στο 401 και μου έκλεισαν ραντεβού για σήμερα. Σήμερα το πρωί μετά από τηλ για επιβεβαίωση πέρασα από την επιτροπή, δεν ήταν κανένας,0 άτομα στην ουρά. Μέσα σε 5 λεπτά είχα τελειώσει, μου είπανε θα συνεδριάσει η επιτροπή το μεσημέρι και θα ξέρω τον χρόνο της αναβολής μέσα στον μήνα, κατέβασμα από το site της στρατολογιας. Κρατήσανε το χαρτί του ιδιωτικού ψυχιάτρου, οπότε όποιος το θέλει καλό είναι να βγάλει μια φωτοτυπία. Αυτά, όποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω, ρωτήστε ελεύθερα.
GiorgosK

Δημοσίευση από GiorgosK »

Είναι κρίμα για κάτι διαδικαστικό το οποίο θα μπορούσε να γίνει ηλεκτρονικά η να πάρει παράταση, ν βάζουν σε κίνδυνο την υγεία σου και των συγκατοίκων σου, πόσο μάλλον όταν ανηκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Επίσης όσοι (η μάλλον οι περισσότεροι)που κάνουμε αυτή τη διαδικασια, είμαστε ασθενεις, και το ανοσοποιητικό μας είναι εξασθενημένο είτε της πάθησης μας είτε της χορήγησης φαρμάκων τα οποία μας έχουν χορηγηθεί.

Τέλος, εφόσον δεν προβλέπεται από τα μέτρα της κυβέρνησης η έξοδος μας από την οικία μας για αυτό τον σκοπό, σε ενδεχόμενο έλεγχο, ποιος αναλαμβάνει την επιβολή των κυρώσεων;

Ra090
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Ra090 »

Pope έγραψε: Ναι για την επιτροπή του 401 λέω, είχα προθεσμία μέχρι 6 Απριλίου και μου έκλεισαν ραντεβού για την Δευτέρα.Ίσως δεν είχα περιθώριο λόγω χρόνου; Δεν ξέρω.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και σου εύχομαι με το καλό να ξεμπερδέψεις. Πάντως δεν είναι πολύ επικίνδυνο να μπαινοβγαίνουμε αυτές τις μέρες στα νοσοκομεία; Οι περισσότεροι όλο και κάποιο δικό μας άτομο έχουμε που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Και μετά θα μπούμε μόνοι μας σε καραντίνα για 14 μέρες;
Jim_D

Δημοσίευση από Jim_D »

Ρώτησα χθες, σε καλύπτει η επιλογή "Έξοδος για επίσκεψη σε γιατρό". Όποτε ή sms ή κατέβασμα και συμπλήρωση της φόρμας.(Με σταμάτησε η αστυνομία δυο φόρες σήμερα, όλα οκ, μας καλύπτει απολυτά)

Έχεις απόλυτο δίκιο ωστόσο, επιτροπή δεν σε βλέπει, άπλα δίνεις τα χαρτιά σου και η επιτροπή συνεδριάζει την επόμενη μέρα, ποιος ο λόγος να πρέπει να πάμε εκεί ενώ θα μπορούσαμε Να τα στείλουμε μεσώ mail χωρίς να μπούμε σε κίνδυνο; Η στρατολογία ήδη προχώρησε σε τέτοια μετρά, όλες οι αιτήσεις και τα παραπεμπτικά αποκλειστικά μεσώ ίντερνετ. Απορώ πραγματικά.(προσωπικά εκτός απο ψυχολογικές διαταραχές έχω και ένα αυτοανοσο που λόγο της θεραπείας που ακολουθώ ανοικω στις ευπαθείς ομάδες, τους το ανέφερα στο τηλέφωνο όταν έκλεισα το ραντεβού και με διαβεβαίωσαν πως θα είμαι μόνος μου χωρίς άλλους για αναμονή, κάτι το οποίο τηρήθηκε, όποτε κάλο είναι όσοι έχετε θέμα να το αναφέρετε όταν πάρετε να κλείσετε ραντεβού)

Το αστείο είναι ότι ούτε οι άνθρωποι στην πύλη άλλα ούτε αυτοί στο γραφείο της επιτροπής φόραγαν μάσκα η γάντια η κάποιο είδος προστασίας.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι και παράταση να δίνανε, μετά θα ήταν ακόμα χειρότερο, θα μαζεύονταν όλοι μαζί τις ίδιες μέρες.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες