Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Grteo »

Καλησπέρα παιδιά παρουσιαζομαι ναυτικό στις 28 Ιουνίου Έχω άγχος ψυχοσωματικα περνώ χάπι για τις ταχυπαλμιες και δύο φορές τον τελευταίο χρόνο πήγα σε εφημερεύον νοσοκομείο επειδή νόμιζα ότι πάθαινα εγκεφαλικό

Ταυτόχρονα δουλεύω και λόγω της δουλειάς έχω πολύ άγχος και τώρα με τον στρατό ... η μητέρα μου είναι 70 % αναπηρία και πάνω

Δεν έχω πάει σε ψυχιατρο ψυχολόγο για τυχών ίσως αναβολή αν μπω κανονικά στις 18 υπάρχει περίπτωση να εξεταστώ εκεί και αν κρίνουν στην επιτροπή να μου δώσουν αναβολή ;

Ευχαριστώ

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

18 Ιούνη όχι 28
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από xristos1925 »

supermario91 έγραψε:Κάτσε κάτσε, επειδή έχω πάρει μία φορά αναβολή και την πήρα αυθημερόν η οποία άργησε όπως είπες μέχρι τις 6-7 το απόγευμα όταν θυμήθηκε να έρθει η επιτροπή. Τώρα είναι να παρουσιαστώ στην Άσσηρο στο στρατόπεδο Προκοπίδη, όταν ήμουν πριν λίγες μέρες όλοι θα τελείωναν το αργότερο στις 6 είπαν. Όσοι είναι για αναβολή ή απαλλαγή στην ίδια επιτροπή δεν περνάνε; Μου έχουν πει υπάρχει πιθανότητα να πρέπει να κοιμηθώ εκεί ένα βράδυ ανάλογα με το πόσα άτομα είναι αλλά όχι να πρέπει να πάω σε άλλη πόλη που είναι η επιτροπή.
Οσα σου ειπα ισχυουν για την Θηβα. Τωρα στην περιοχη που λες δεν ξερω τι ισχυει. Το πιθανοτερο αν δεν εχει επιτροπη απαλλαγων μεσα στο στρατοπεδο αν πας μονος να σε κρατησουν το βραδυ εκει...

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Grteo έγραψε:Καλησπέρα παιδιά παρουσιαζομαι ναυτικό στις 28 Ιουνίου Έχω άγχος ψυχοσωματικα περνώ χάπι για τις ταχυπαλμιες και δύο φορές τον τελευταίο χρόνο πήγα σε εφημερεύον νοσοκομείο επειδή νόμιζα ότι πάθαινα εγκεφαλικό

Ταυτόχρονα δουλεύω και λόγω της δουλειάς έχω πολύ άγχος και τώρα με τον στρατό ... Η μητέρα μου είναι 70 % αναπηρία και πάνω

Δεν έχω πάει σε ψυχιατρο ψυχολόγο για τυχών ίσως αναβολή αν μπω κανονικά στις 18 υπάρχει περίπτωση να εξεταστώ εκεί και αν κρίνουν στην επιτροπή να μου δώσουν αναβολή ;

Ευχαριστώ

Εχε χαρτι αποδεικτικο για την αναπηρια της μητερας σου, οταν παρουσιαστεις αν θες για αναβολη, θα πεις απο την εισοδο οτι εχεις ερθει για αναβολη, αν θες οντως να παρεις αναβολη... Θα σε περασουν απο ψυχολογο και θα πεις το προβλημα σου και το πιθανοτερο να σου δωσουν 6 μηνες αναβολη. Αν εχεις και καποιο χαρτι απο ψυχιατρο ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο θα σου δωσουν 1 χρονο αναβολης.

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Από ψυχολόγο η ψυχίατρο δεν έχω κανένα χαρτί μέχρι τώρα επειδή δεν έχω πάει όλο το άφηνα παρακάτω το θέμα γενικά και παλευω με ψυχοσωματικά κάθε μέρα σχεδόν από υπερβολικό άγχος λογικά...Να έχω μαζί μου την πιο πρόσφατη για την μητέρα μου απόφαση της επιτροπής?

Τέλος να πω στον καρδιολόγο να μου γράψει κάποια βεβαίωση για το χάπι που περνώ εδώ και 1.5 χρόνο περίπου?

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Grteo έγραψε:Από ψυχολόγο η ψυχίατρο δεν έχω κανένα χαρτί μέχρι τώρα επειδή δεν έχω πάει όλο το άφηνα παρακάτω το θέμα γενικά και παλευω με ψυχοσωματικά κάθε μέρα σχεδόν από υπερβολικό άγχος λογικά... Να έχω μαζί μου την πιο πρόσφατη για την μητέρα μου απόφαση της επιτροπής;

Τέλος να πω στον καρδιολόγο να μου γράψει κάποια βεβαίωση για το χάπι που περνώ εδώ και 1.5 χρόνο περίπου;

Ναι να εχεις μαζι σου την αποφαση για την μητερα σου, αν μπορεις πες και στον γιατρο σου να σου βγαλει καποιο χαρτι για το χαπι που λες... Γενικα οτι χαρτι απο γιατρο εχεις μαζι σου βοηθαει...

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Έγινε σε ευχαριστώ :)
Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Η διαδικασία για αναβολή την ημέρα που παρουσιαζομαι είναι ίδια και τον πόρο στο ναυτικο?
τζον

Δημοσίευση από τζον »

Εχουμε εικονα πως ειναι η επιτροπη 401?
makis_nomotagis

Δημοσίευση από makis_nomotagis »

dimitris90 έγραψε:Καλησπερα μου εδωσαν 2 ετη αναβολης για διαταραχη πανικου απο την επιτροπη απαλλαγων στο στρατοπεδοΑυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι οταν ληξη θα παρω σιγουρα το Ι5 η θα με στειλουν ως Ι4;

Το εδαφιο του ΦΕΚ ειναι το 341

Φίλε τελικά τι είχε γίνει τότε; Πάω για οριστική απαλλαγή μετά από 2 ετήσιες αναβολές. Έχω ένδειξη 341 στην γνωμάτευση. Παίζει να με βγάλουν Ι4 βάσει του ΦΕΚ;

dimVsk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimVsk »

τζον έγραψε:Εχουμε εικονα πως ειναι η επιτροπη 401;
Πηγα σημερα 401

επιτροπη είναι μονο ενα ατομο, εμενα προσωπικα μου εβγαλε τη πιστη και επειδη πηγαινα για απαλλαγη μου ελεγε οτι θα παρω 3ετη αναβολη (εχω παρει ηδη 2χρονια) κι οτι πρεπει να ερχομαι καθε 3 χρονια μεχρι τα 45 μου για παρουσια επειδη αλλαξε η νομοθεσια!

δεν μου ειπε κατι αλλο και δε ξερω τι να κανω τωρα

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

dimVsk έγραψε:Πηγα σημερα 401επιτροπη είναι μονο ενα ατομο, εμενα προσωπικα μου εβγαλε τη πιστη και επειδη πηγαινα για απαλλαγη μου ελεγε οτι θα παρω 3ετη αναβολη (εχω παρει ηδη 2χρονια) κι οτι πρεπει να ερχομαι καθε 3 χρονια μεχρι τα 45 μου για παρουσια επειδη αλλαξε η νομοθεσια!

δεν μου ειπε κατι αλλο και δε ξερω τι να κανω τωρα

Δεν ισχυει κατι τετοιο... Δεν αλλαξε η νομοθεσια... Η ιδια νομοθεσια ισχυει απο το 2005... Δεν ειναι απαραιτητο οτι καθε 3 χρονια θα σε καλουν για παρουσια... Απλά ισχύει ότι αμα θέλουν αυτεπαγγελτα μπορουν να καλεσουν για επανεξεταση οσους εχουν παρει απαλλαγη εως τα 45 τους... Χωρις αυτο να σημαίνει οτι κάθε 3 χρόνια υποχρεωτικα θα σε καλούν για παρουσία... Δεν ισχύει αυτό και δεν είναι γραμμένο σε κανεναν νομο... Στο είπε καθαρά για ψάρωμα...

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Grteo έγραψε:Η διαδικασία για αναβολή την ημέρα που παρουσιαζομαι είναι ίδια και τον πόρο στο ναυτικο;

Μπορεις οταν παρουσιαστεις να πεις εχω ερθει για αναβολη... Πιστευω θα στην δωσουν... Τις αναβολες τις δινουν ευκολα...

Grteo
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Grteo »

Εμένα η περίπτωση μου είναι διάφορετικη Παρουσιαζομαι 18 Ιούνη ναυτικό στον Πόρο

Έχω βεβαίωση από τον καρδιολόγο ότι παρακολουθούμαι για αρυθμιες και ότι περνώ φαρμακευτική αγωγή όπως και ότι η μητέρα μου είναι 80% ανάπηρη (έχω και την απόφαση της επιτροπής για να τους δείξω)

Και όπως καταλαβαίνετε συντηρώ και εγώ το σπίτι με την σειρά μου και πραγματικα είναι πολύ δύσκολο να υπηρετήσω

Σε αυτήν την περίπτωση δικαιούμαι αναβολή;

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Grteo έγραψε:Εμένα η περίπτωση μου είναι διάφορετικη Παρουσιαζομαι 18 Ιούνη ναυτικό στον Πόρο

Έχω βεβαίωση από τον καρδιολόγο ότι παρακολουθούμαι για αρυθμιες και ότι περνώ φαρμακευτική αγωγή όπως και ότι η μητέρα μου είναι 80% ανάπηρη (έχω και την απόφαση της επιτροπής για να τους δείξω)

Και όπως καταλαβαίνετε συντηρώ και εγώ το σπίτι με την σειρά μου και πραγματικα είναι πολύ δύσκολο να υπηρετήσω

Σε αυτήν την περίπτωση δικαιούμαι αναβολή;

Έχεις πάρει αναβολή για κοινωνικούς λόγους; Αν όχι κάνε την αίτηση ακόμα και αν έχει περάσει η ΕΣΣΟ που θα πρέπει να μπεις, βάζοντας τα δικαιολογητικα και θα μπεις τον Νοέμβρη.

Αν έχεις πάρει αναβολή για κοινωνικούς, τότε πήγαινε για Ι5 για 1 ετος δικαιουσαι max 2 φορες εκει.

Προσεχε μην βαζει καθε φορα αλλη δικαιολογια γιατι εχουν το ιστορικό σου και μετα δεν θα σε πέρνουν στα σοβαρά και θα σε βγαλουν ανυποτακτο. Επίσης χαρτί απο ψυχιατρο κτλπ αρκει να δειχνεις οτι παρακολουθησε χρόνια, π. Χ μην πας χαρτια οτι στις 17/6 μια μερα πιο πριν περασες απο γιατρο και σε εβγαλε με προβληματα.

Γενικά πλεον εχουν σφυξει τα πραγματα, και οι οικονομικοι λόγοι δεν τους πέρνουν στα σοβαρα (γιατι ετσι κι αλλιως ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουμε οικονομικα θεματα). Αν εχεις ιατρικους δωσε εμφαση

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες