Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
X

Δημοσίευση από X »

Πάνος Χ. Εδω το μονο που ακουσα ακουσα πως η 355 πανε Δευτερα για μετεκπαίδευση και αυειο θα ρθουν τα φυλλα πορειας γ να φυγουν Δευτερα. Επισημο. Λες και οι μεταθεσεις;
Γιωτό

Δημοσίευση από Γιωτό »

Καλησπέρα όσοι ξέρετε για την 353 και μαθαίνετε νέα γράψτε. Εγώ μίλησα με ΓΕΣ και μου παν είναι περίοδος μεταθέσεων της 353, Άντε να δούμε.

Ενημερώνετε για ότι μαθαίνετε!

Κγ

Δημοσίευση από Κγ »

353 Σαμοθράκη.. Εδω λενε δεν ξερουν τπτ για το ποτε θα ερθουν... Θα σας ενημερωσουμε ετσι μας λενε
Γιαννης8
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Γιαννης8 »

Καλησπέρα! Την επόμενη Τετάρτη παρουσιάζομαι με την γ εσσο και όντας 8μηνος λόγο μονογονεικης θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζεται με το καινούριο σύστημα με το κλείσιμο των κέντρων ποτε θα επιστρέψω κοντά στον τόπο κατοικίας μου.. είχα ακούσει μετά από 4 μήνες παραμεθωριο έχω ακούσει 5 .. λόγω του καινούργιου συστήματος δεν ξέρω αν επιστρέψω τέλος Σεπτεμβρίου ή τέλος Οκτωβρίου.. ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης98 »

afsa έγραψε:
δημητρης98 έγραψε:Αυτο που λεει σε εκτελεση της υπ αριθ και γραφει κατι νουμερα με ημερομηνια 26 απρ 18 διαταγης γες (ΔΟΘ) τι σημαινει;

Το ΔΟΘ σημαίνει Διεύθυνση Οπλιτών Θητείας η συγκεκριμένη διεύθυνση ασχολείται με αποσπάσεις-μεταθέσεις-τοποθετήσεις κτλπ.

εκει στην ΔΟΘ δουλευει και πολιτικο προσωπικο; Ανηκει στο γες η στο γεεθα;

Τζακ93

Δημοσίευση από Τζακ93 »

8μηνος είμαι κι εγω και εννοειται πως δν εφυγα στους 4 μηνες οσο και να ειχα χαρει οταν το χα μάθει. Μετα συμβιβαστηκα στο οτι θα φύγω με τους 9μηνους αλλα τελικα ουτε αυτο βλεπω να συμβαινει. Αυριο ειναι η μερα που υποτιθεται θα ερθουν αλλα πλεον εχει σβησει καθε ελπιδα μεσα μ. Καλο κουραγιο. Καλη θητεια.
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Μαθατε τπτ νεωτερο;
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Παιδια απο εμπειρια δεν συμφερει να περνεις μεταθεση γιατι σε θεωρουν νεο και σε χωνουν συνεχεια και ας εχεις εναν μηνα για να απολυθεις
iak0vos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από iak0vos »

Παιδια ακουσα οτι τα στειλανε σημερα στις 4 το μεσημερι. Προφανως ηταν κλειστο το 1ο γραφειο. Ας ελπισουμε οτι την δευτερα θα εχουμε νεοτερο !353 σειρα.
Χ

Δημοσίευση από Χ »

Εμεις Εδω ηρθαν φυλα πορειας για τις μετεκπαυδεις της 355.353 ακουγεται σε μια δυο βδομαδες. Τα βυσματα λεγαν ετσι αν κ; ι τελευταια ειπαν ισως αργησουν και μηνα.353 Διδυμοτειχο μεραρχια

Δημητρης

Κατι ακουσα σημερα απο μια κοβεντα που ειχα με στελεχος που ειναι στις μεταθεσεις οτι μονο αυτοι που εχουν σοβαρα προβληματα θα παρουν κατεξερεση μεταθεση οσοι αλλοι ειναι σε νησια και περιμενουν για μεταθεση και δεν εχουν καπιο σοβαρο θεμα δεν τους διωχνουν με μεταθεση θα τελειωσουν απο εκει... Μακαρι Να μην ισχυει...
asdf

Δημοσίευση από asdf »

Δημητρης έγραψε:Κατι ακουσα σημερα απο μια κοβεντα που ειχα με στελεχος που ειναι στις μεταθεσεις οτι μονο αυτοι που εχουν σοβαρα προβληματα θα παρουν κατεξερεση μεταθεση οσοι αλλοι ειναι σε νησια και περιμενουν για μεταθεση και δεν εχουν καπιο σοβαρο θεμα δεν τους διωχνουν με μεταθεση θα τελειωσουν απο εκει... Μακαρι Να μην ισχυει...

Υπηρετείς δηλαδή στο ΓΕΣ και έχεις επαφές με τέτοια στελέχη Εικόνα

X

Δημοσίευση από X »

Δημητρη. Εδω η 352 ξερω γω πηρε μεταθεση στις τελευταιες 50 κς. Τι λεμε τωρα; Και αυτοι αργησαν γιατι παγωσαν οταν επρεπε να παρουν λογο λογο σκηνικων με τους γειτονες. Πες του δικου σου ακυρο, δεν προβλεπεται. Εικόνα
aniko1
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από aniko1 »

Αλλο κατεξαιρεση μεταθεση και αλλο η φυσιολογικη μεταθεση που ερχεται μετα απο καποιους μηνες μεθωριο. Εσυ για ποιο απολα μιλας?
Δημητρης

Καταιξερεση φιλε λεω μακαρι Να μην ισχυει και να παμε ολοι σπιτια μας θα δουμε μεσα στην βδομαδα δεν θελω να σας ανχωνω μπορει να μην ισχυει και δεν το εμαθα απο το Γες απο το στρατοπαιδο που ειμαι μου τα ειπαν αυτα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες